Dodaj do ulubionych

klawiatura

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:11
hej... nie wiem co zrobilam, ale cos musialam bo pozamienialy mi sie na
klawiaturze literki z i y i klawisze ze znaczkami. Czy ktos potrafi mi
pomoc?????? bede wdzieczna. bardzo
Obserwuj wątek
    • Gość: niktabc@vp.pl Re: klawiatura IP: *.toya.net.pl 16.04.05, 15:12
      zmień klawiature na POLSKI PROGRAMISTY!!!! (ustawiłaś pewnie polski luib Polski
      214)

Na pasku zadań uaktywnij pasek jezyk, lub w panelu sterownia KLAWIATURA
    • Gość: andrzej Re: klawiatura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:08
      Tak często się dzieje, wystarczy przeładować kompa i wszystko wróci do normy.
      • Gość: dziewczyna_23 Re: klawiatura IP: 80.51.236.* 17.04.05, 10:45
        Nacisnij kombinacje klawiszy: 'ALT' i 'SHIFT".
        • Gość: Magdunia Jeszcze gorszy problem IP: *.chello.pl 13.07.05, 23:15
          Mnie się tak dzieje bez przerwy. Co kilka-kilkanaście minut podczas pracy w Wordzie klawiatura mi się przestawia na Polski (214). Nie ma na nią mocnych. Próbowałam skasować wogóle to ustawienie klawiatury ale się NIE DA! Kiedy w Opcjach Regionalnych chcę wywalić Polski (214) to zamiast niego z listy znika Polski (programisty). Ustawiłam Polski (programisty) jako domyślne, ale nie pomogło. Oszaleć można. Czy ktoś wie, dlaczego to mi się ciągle samoczynnie przestawia i jak temu zapobiec? Na razie trzymam ciągle otwarty pasek języka i co chwila przestawiam, ale ileż tak można?! Ozłocę...
          Aha. Alt+Shift przestawia tylko Polski-Angielski na tę cholerną klawiaturę maszynistki nie ma wpływu. Win XP Professional.
        • emplo Re: klawiatura 13.07.05, 23:18
          Hmm...

Czy aby na pewno? A moze Ctrl + Shift?

Poza tym watek walkowany jest z zadziwiajaca regularnoscia. Dzisiaj tez juz byl...
          • Gość: Magdunia Mhm IP: *.chello.pl 14.07.05, 05:00
            Ctrl+Shift, to jednak co innego niż Alt+Shift :). Bardzo dziękuję, wiem skąd się bierze mój problem. Ale niestety, dalej nie wiem jak się go pozbyć, tzn. wywalić 214 raz na zawsze z systemu.

W watku nie ma nic dziwnego. To cholernie upierdliwa usterka Windy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka