anatemka 16.05.05, 17:54 młody mi prz3ed chwilą kopnął w procesor i teraz brzęczy! mam wrażenie, że wiatrak się zruszył. Może mi się spalić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: haha Re: PILNE kopnął w procesor IP: *.gdynia.mm.pl 16.05.05, 18:45 Procka masz poza obudową???Gdzie takie robią? A tak poważnie wyłącz kompa, odkręć ściankę obudowy i sprawdź ten wiatrak. Gdybyś nie wiedział: najbardziej potrzebną rzeczą, któą powinno się sprzedawać razem z kompami to śrubokręt. Link Zgłoś
Gość: MIM Re: PILNE kopnął w procesor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:14 anatemka napisała: > młody mi prz3ed chwilą kopnął w procesor.... Proponuje kopnąć go również (np. miedzy nogi) - spalić mu się nie spali, ale coż to będzie za dźwięk.... :) Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: PILNE kopnął w procesor IP: 80.244.140.* 16.05.05, 20:55 chiba była jakas mała sprzeczka :) a ciekawki mnie jak kopnąl czy mocna czy slabo bo może trzeba teraz wywołać sytuacji odwrotną i pacnąć go z ręki żeby się sytuacja odwrociła (jak pacnal słabo) Link Zgłoś
Gość: TOYAnin Re: PILNE kopnął w procesor IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.05.05, 22:21 Kto może się spalić: młody, procesor czy wiatrak? Link Zgłoś
b00g13 Re: PILNE kopnął w procesor 17.05.05, 11:38 Procek małe piwo. Młody za to ma talent, jak udało mu się ominąć peryferia i prosto w procesor kopnąć to trzeba go natychmiast zapisać do szkółki piłkarskiej, nie zmarnuj nadzieji polskiej reprezentacji! Link Zgłoś