Gość: baal82 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:54 Witam czy znacie może jakiś dobry software do skanowania karty graficznej. Chce sprawdzić czy jest uszkodzona czy nie. dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: akodo Re: karta graficzna IP: *.crowley.pl 11.08.05, 20:31 a co jej sie dzieje? Przechodzi testy z dxdiag? 3D Mark? Link Zgłoś
Gość: baal82 Re: karta graficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:50 co jakis czas zaraz po uruchomieniu kompa mam wyinstalowane sterwniki do niej, nie wiem jakim cudem to sie dzieje ale tak jest. I jeszcze podczas uruchamiania kompa jakos dziwnie są "rozstrzelone" literki na monitorze. Robiłem juz test pamięci i wszystko wyszło OK. Może coś poradzisz. dzieki. Link Zgłoś
Gość: akodo Re: karta graficzna IP: *.crowley.pl 12.08.05, 00:02 no raczej od zepsutej karty nie wyinstalowywuja sie sterowniki choc tak naprawde nie wiem po czym wnosisz ze sie wyinstalowaly? Co to za karta wogole? Jak to rozstrzelone? Tylko literki? Wiesz ze dla karty graficznej to w zasadzie bez roznicy czy wyswietla literki czy zdjecia? Czy zdjecia wyswietlaja sie dobrze? Czemu wogle mowisz ze karta graficzna jest zepsuta? Link Zgłoś
ssaczek Re: karta graficzna 12.08.05, 12:48 Na twoim miejscu zaczynałbym od zmiany sterowników karty. Link Zgłoś