babeta1 29.08.05, 17:32 Jaki polecacie program ftp? chodzi mi nie tyle o sciaganie danych co wysylanie plikow na czyjs serwer. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 997 Re: jaki jest najlepszy program ftp? IP: *.csk.pl 29.08.05, 17:37 Wbudowany klient ftp w total commandera. Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: jaki jest najlepszy program ftp? 29.08.05, 17:58 w total commanderze jest wbudowany klient ftp. Jest zintegrowanay z total commanderem i wysyłanie plików polaga na kliknięciu uprzednio zdefiniowanego połączenia zaznaczeniu ploików do wysłania i naciśnieciu f5. interfejs jest podobny do exploratora windows. Link Zgłoś
babeta1 Re: jaki jest najlepszy program ftp? 29.08.05, 18:11 dzieki, wlasnie weszlam na ich strone, przeraza mnie tylko, ze jest to tak rozbudowane i nie wiem czy potrzebuje czegos az tak duzego. Potrzebuje "na szybko" jakis program do sciagniecia i wyslania kilku plikow na ftp. Docelowo oczywiscie wezme pod uwage (podsune to informatykowi jak tylko bedzie grzebal w moim komputerze) ten program. Czy polecasz moze jakis program, ktory moglambym sobie sciagnac sobie w wersji 15- dniowej (najlepiej sprawdzony i bez trojanow)? Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: jaki jest najlepszy program ftp? 29.08.05, 20:15 total commander jest naprawde prosy w urzyciu i nawet po polsku. jakieś 2 tygosnie temu miałem taki sam problem że potrzebowałem ftp. Pościagalem sobie z sieci rozne darmowe klienty i albo nie były darmowe , albo okazywało sie że maja ograniczenie na ilosć jednocześnie wysłanych plików , albo nie miały opcji sortowania plików wg daty ( jak sie zmienia tylko kilka plików a w katalogu jest ich wiele to bardzo ważna opcja) niektóre wysyłaly pliki tylko wtedy jak najpierw w nich zapisałem w opcjakch z jakiego katalogu sa wysyłane pliki. ostatecznie wróciłem do total commandera. wersja niezarejestrowana której używam ma pelną funkcjonalność a jedyna wada że to niezarejestrowana wersja jest tak, że ptorram przed uruchomieniem prosi o naciśniecie klawisza. Link Zgłoś
eressea Re: jaki jest najlepszy program ftp? 29.08.05, 18:20 babeta1 napisała: > Jaki polecacie program ftp? Może wybierzesz sobie któryś z tych programów: dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=19 Link Zgłoś
darekkr1 Re: jaki jest najlepszy program ftp? 29.08.05, 21:44 filezilla jest bardzo fajna ale mnogosc opcji moze przerazic :) ale nie trzeba w sumie w nich grzebac zbytnio no i pozniej ktores sie moga przydac. Poza tym jest po polsku :) Link Zgłoś