Dodaj do ulubionych

pytanie do Firefoxa

07.09.05, 22:50
zmienilem ostatnio z IE na fira ale mam takie pytanie czy mozna jakos zrobic
jakis skrut aby tak jak w IE do ulubionych zeby szybko wchodzic a nie klikac
na zakladki prosze o pomoc bo mnie to denerwuje troche a IE mam juz dosc

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: pytanie do Firefoxa IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 07.09.05, 23:01
      > zmienilem ostatnio z IE na fira ale mam takie pytanie czy mozna jakos zrobic
      > jakis skrut aby tak jak w IE do ulubionych zeby szybko wchodzic a nie klikac
      > na zakladki prosze o pomoc bo mnie to denerwuje troche a IE mam juz dosc
      czy mozna tak jak w polskim tak zeby pisac przecinki i tak zeby oddzielac czesci
      tak jakby tych zdan.

Ctrl-b
      • speedone Re: pytanie do Firefoxa 07.09.05, 23:45
        Gość portalu: ja napisał(a):

> > zmienilem ostatnio z I
        ciach
        ciach
        > tak jakby tych zdan.
        >
        > Ctrl-b

dzieki o to mi chodzilo
    • quato_wawa Re: pytanie do Firefoxa 07.09.05, 23:03
      speedone wyskrobał:

> zmienilem ostatnio z IE na fira ale mam takie pytanie czy mozna jakos zrobic
      > jakis skrut aby tak jak w IE do ulubionych zeby szybko wchodzic a nie klikac
      > na zakladki prosze o pomoc bo mnie to denerwuje troche a IE mam juz dosc

Nie bardzo wiem o co ci chodzi - biega - ale tak się składa że sam dzisiaj
      zainstalowałem firefoxa i przeniosłem wszystkie ulubione z IE do firefoxa (a
      właściwie to program zrobił to automatycznie przy instalacji) i widzę że w
      działaniu niczym się one nie różnią od IE (panel po lewej stronie lub rozwijane
      menu)a jeżeli chcesz zrobić z tego pasek narzędzi przy (nie w, ale przy) menu
      start to nic prostszego - PPM - wskazanie dowolnego folderu w którym będą
      skróty do stron - i skopiowanie skrótów z ulubionych firefoxa do tego folderu
    • Gość: Firefox Re: pytanie do Firefoxa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.09.05, 23:07
      Nie wiem.
      • eressea Re: pytanie do Firefoxa 07.09.05, 23:17
        Gość portalu: Firefox napisał(a):

> Nie wiem.

Niemożliwe! ;)
      • Gość: Zacho Re: jeszcze jedno pytanie do Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:08
        No to jeszcze jedno: drogi Firefoxie dlaczego, jak daję wstecz to mulisz tak jak ten wstrętny IE, a nie od razu wracasz do poprzedniej strony jak Opera? Może się boisz że przez te kilka, kilkadziesiąt sekund strona zmieniła się że ho ho?

A bez jaj zmienić to! Bo to duża zaleta.
        • blekot Re: jeszcze jedno pytanie do Firefoxa 08.09.05, 15:21
          już nie będzie mulił, w wersji 1.5 (dzisiaj wychodzi RC1) jest to poprawione
        • darekkr1 Re: jeszcze jedno pytanie do Firefoxa 08.09.05, 15:21
          bedzie w Firefoksie 1.5
          jak czujesz sie na silach to zainstaluj sobie nightie 1.5
          czyli wersje niestabilna. Ale uprzedzam ta wersja z jakiegos powodu
          jest wersja testowa :) wiec zdarza sie ze cos nie dziala program
          sie wywala itede
          Program polecany dla zawansowanych uzytkownikow, czyli najpierw
          dowiedz sie co to jest profil jak je zmieniac, tworzyc i przywracac najlepiej
    • Gość: triss Re: pytanie do Firefoxa IP: *.chello.pl 07.09.05, 23:25
      Nie rozumiem o jakie skróty do Ulubionych w IE Ci chodzi. Powinieneś pytania formułować bardziej precyzyjnie i z większą dbałością o treść i formę (o pisowni i interpunkcji już nie wspomnę, bo uczynił to mój poprzednik). Klawiatura komputerowa posiada wszystkie znaki interpunkcyjne i trzeba nauczyć się ich używać. I przed wysłaniem postu przeczytać co się napisało. Ktoś ma poświęcać swój czas, żeby odgadywać i wyjaśniać Twój problem, a ty nie zadasz sobie nawet trudu, żeby Twoje pytanie było sensowne i precyzyjne? Dotyczy to zresztą nie tylko Ciebie... To było tak na marginesie twojego pytania. Co do zakładek w Firefoxie to przecież są one odpowiednikiem Ulubionych w IE i nie wiem doprawdy co może w nich denerwować. Ale odnoszę wrażenie, że najlepszą przeglądarką dla Cieie jest jednak IE. Pozdrawiam.
      • speedone Re: pytanie do Firefoxa 07.09.05, 23:38
        przepraszam juz taki jestem :P

co do mojego pytaniato chodzilo mi o skrut do ulubionych ale dziekuje za pomoc
        wam ;)
        • speedone Re: pytanie do Firefoxa 07.09.05, 23:43
          k.rwa znowu *pytania* juz przywyklem do innych forach ze moge edytowac post a tu
          nie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka