Dodaj do ulubionych

windows media player

21.09.05, 18:16
jak nagrac na dysk filmy z netu?????
Obserwuj wątek
    • Gość: dzizys Re: windows media player IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 19:44
      Witam. Zalezy jaki film masz na mysli...niektorych po prostu nie da sie nagrac -
      zeby nagrac plik na dysk to musisz go po prostu skopiowac....zapisac na dysku
      i po sprawie. Gorzej jezeli dany film po prostu sie odtwarza na danej stronie,
      np zobacz sobie audio w tym stylu:
      media.putfile.com/mandaryna2
      TO taki przyklad jedynie, tak tez moze sie odtwarzac film etc. Jezeli tak jest
      to raczej trudno sciagnac cos takiego - i wlasnie po to odtwarza sie na
      stronie :D jak widzisz wszystko ma swoje uzasadnienie.
      Chcac sciagnac jakis plik skorzystaj z FlashGeta, wedlug mnie jest debesciacki.
      Nie wiem czy o to ci chodzi wiec chociaz napisz czy tak, czy jakos pomoglem etc.
      Pozdrawiam
      • darekkr1 Re: windows media player 21.09.05, 21:08
        wystarczy uzywac firefoksa i przejsc do informacji o stronie
        zakladka media i wyszukac link do pliku
        mozna to poznac po typie (osadzony) no i nazwie pliku
        s1.putfile.com/videos/c3-24105260811.mp3
        w tym przypadku
    • Gość: T-800 Re: windows media player IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.09.05, 19:50
      stream-down.cocsoft.com/down/StreamDown.zip

Przed instalacją program przestaw datę w systemie np. na dwa lata do przodu.
      • Gość: dzizys Re: windows media player IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 22:19
        Swoja droga to po co zmieniac date? czyzby program nie akceptowal roku 2000 czy
        cos w tym stylu :D? Z tym firefoxem to prawda, sprawdzilem to juz. Moznaby tego
        linka nawet w IE sprawdzic no ale juz nie chcialem sie rozpisywac... tak czy
        inaczej mam nadzieje za zalozyciel watku skorzystal z rad. Pozdrawiam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka