Gość: dzizys Re: windows media player IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 19:44 Witam. Zalezy jaki film masz na mysli...niektorych po prostu nie da sie nagrac - zeby nagrac plik na dysk to musisz go po prostu skopiowac....zapisac na dysku i po sprawie. Gorzej jezeli dany film po prostu sie odtwarza na danej stronie, np zobacz sobie audio w tym stylu: media.putfile.com/mandaryna2 TO taki przyklad jedynie, tak tez moze sie odtwarzac film etc. Jezeli tak jest to raczej trudno sciagnac cos takiego - i wlasnie po to odtwarza sie na stronie :D jak widzisz wszystko ma swoje uzasadnienie. Chcac sciagnac jakis plik skorzystaj z FlashGeta, wedlug mnie jest debesciacki. Nie wiem czy o to ci chodzi wiec chociaz napisz czy tak, czy jakos pomoglem etc. Pozdrawiam Link Zgłoś
darekkr1 Re: windows media player 21.09.05, 21:08 wystarczy uzywac firefoksa i przejsc do informacji o stronie zakladka media i wyszukac link do pliku mozna to poznac po typie (osadzony) no i nazwie pliku s1.putfile.com/videos/c3-24105260811.mp3 w tym przypadku Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: windows media player IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.09.05, 19:50 stream-down.cocsoft.com/down/StreamDown.zip Przed instalacją program przestaw datę w systemie np. na dwa lata do przodu. Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: windows media player IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 22:19 Swoja droga to po co zmieniac date? czyzby program nie akceptowal roku 2000 czy cos w tym stylu :D? Z tym firefoxem to prawda, sprawdzilem to juz. Moznaby tego linka nawet w IE sprawdzic no ale juz nie chcialem sie rozpisywac... tak czy inaczej mam nadzieje za zalozyciel watku skorzystal z rad. Pozdrawiam :D Link Zgłoś