issey_miyake 04.10.05, 20:07 Mam zainstalowany na komputerze Microsoft Word XP Professional i zablokowały mi się wszystkie funkcje tego programu. Nie mogę pisać ani edytować, tylko odczytywać. Czy ktoś wie co jest tego przyczyną i jak temu zaradzić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
bogulo Re: Microsoft Word XP-problem. 05.10.05, 15:31 numer taki jakby jakies makro sie wlaczalo przy otwieraniu dokumentow, sprobuj podmienic plik normal.dot na standardowy z plytki instalacyjnej ale strzelam po omacku, wiec nie wiem czy to cos pomoze a jeszcze jedno, czy aktywowalas produkt? Link Zgłoś
wojtek33 Re: Microsoft Word XP-problem. 21.10.05, 15:01 bogulo napisał: > numer taki jakby jakies makro sie wlaczalo przy otwieraniu dokumentow, sprobuj > podmienic plik normal.dot na standardowy z plytki instalacyjnej Wystarczy go usunąć. Ale to pewnie aktywacja. Link Zgłoś
bogulo Re: Microsoft Word XP-problem. 21.10.05, 18:26 czasami po usunieciu word lubi sie zbiesic i trzeba reinstalowac office Link Zgłoś
voiceofamu Re: Microsoft Word XP-problem. 12.10.05, 09:13 issey_miyake napisała: > Mam zainstalowany na komputerze Microsoft Word XP Professional i zablokowały > mi się wszystkie funkcje tego programu. Nie mogę pisać ani edytować, tylko > odczytywać. Czy ktoś wie co jest tego przyczyną i jak temu zaradzić? Przepraszam za naiwne pytanie: a aktywowałeś pakiet? jeśli była to wersja 'bez aktywacji' (komentarz 'sprzedawcy': Panie, na pewno będzie działać!), masz przykład, jak zachowują się programy MS'u z (teoretycznie) wyhakowanym wymogiem aktualizowania oprogramowania. Link Zgłoś