Dodaj do ulubionych

Program płacowo-kadrowy dla małej firmy

13.11.05, 15:22
Czy ktoś może wie, jakie oprogramowanie jest najlepsze dla firmy do 20
pracowników. Właśnie muszę podjąć decyzje jaki program wybrać. Słyszałem o
AGA2000, Reset2, Raks oraz Gratyfikant3. Znam trochę SQL i wolałbym system
oparty na takiej bazie, ale nie koniecznie. Wiem, że Raks i Gratyfikant
kosztują ok. 1000 zł a ja raczej szukam systemu za 300-600 zł. Jeśli macie
doświadczenie z tego typu programami to proszę podzielcie się wiedzą lub
wskażcie stony, inne forum na ten temat. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: teleman Re: Program płacowo-kadrowy dla małej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:38
      Polecam AGA 2000 jest to prosty oraz tani program i aktualizacje są za darmo
      przez net. Daje rabat 20%
    • r.kaminski Re: Program płacowo-kadrowy dla małej firmy 14.11.05, 09:55
      Osobiście używam programu firmy RESET i w zasadzie nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Koszt licencji uzależniony jest od liczby pracowników.
      • nikasob Re: Program płacowo-kadrowy dla małej firmy 15.11.05, 08:15
        A jak wyglądają aktualizacje do nowych przepisów, jak często? Czy program
        oblicza pensje na podstawie poprzednich miesięcy? I jak jest z pomocą on-line,
        czy dzwoniąc do supportu otrzymuje się właściwe odpowiedzi? Pozdrawiam i
        dziękuję za odp.
        • r.kaminski Re: Program płacowo-kadrowy dla małej firmy 15.11.05, 10:46
          Aktualizacje pobierane są przez internet, co jest bardzo wygodne. Jak dotąd nie było żadnych opóźnień w przypadku dostosowania do obowiązujących przepisów. System kadrowo płacowy jest dla Resetu sztandarowym produktem, więc spodziwałbym się dobrej obsługi.
    • Gość: Michał Korycki Re: Program płacowo-kadrowy dla małej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:06
      Bronię honoru Raksa:)
      Wersja Kadr i Płac dla 25 pracowników kosztuje co prawda 950,00zł neto, ale
      razem z tym otrzymujesz 12 miesięczny pakiet opieki serwisowej, 50% rabat na
      szkolenia jeśli zechcesz się poduczyć, podręcznik użytkownika itd.

W każdej chwili możesz również rozbudować swój system o dodatkowe możliwości.

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz:
      michal.korycki@ati.com.pl
      (022) 836 55 11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka