Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA C

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:18
Wiedzmin! Nie dlatego że polski, lecz dlatego że dobry.
Obserwuj wątek
    • Gość: emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 193.200.216.* 03.11.08, 13:21
      Osobisicie zaglosowalem na Wiedzmina, ale moim drugim wyborem bylaby seria EOB - czasy mojej mlodosci !!!
    • Gość: Gryth Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.axit.pl 03.11.08, 13:27
      Oczywiście, że Torment. Jeśli ktoś głosuje na coś innego, to znaczy, że nie jest prawdziwym graczem RPG.
    • Gość: Drachu Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:28
      Grupa śmierci normalnie. Całkiem niezły Mass Effect traci na potężnej konkurencji - Wiedźmin (wiadomo), Torment (linia fabularna z którą tylko fallouty mogły się mierzyć). Jako czwarty Beholder - każdą z części tej trylogii kończyłem po 10 - 20 razy (jedynkę to nawet z 40). Chociaż nie wróżę EOB powodzenia, to mimo to na niego właśnie oddaję głos.
    • Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:28
      Pozostanę wierny BioWare - Mass Effect wink
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.k2.pl 03.11.08, 13:32
      tutaj nawet się nie musiałem zastanawiać PS:T nie ma, nie było i nie będzie jeszcze długo lepszej gry.
    • Gość: sgtseg Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:35
      Zapewne na Mass Effect'a głosuje grupa wiekowa ~14 lat, która nie widziała nigdy prawdziwego RPG. Wiedźmin bardzo dobra gra, ale przy takich konkurentach jak P:T i EOB niestety odpada. Z tych dwóch ostatnich gier, ciężki wybór, ale jednak Torment to Torment, nigdy przed, ani po, nie było żadnej tak dobrej gry. Król królów wśród cRPG i w ogóle gier komputerowych- PLANESCAPE TORMENT.
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 13:35
      decyzją Radosława Zaleskiego zwycięża Eye of the Beholder. mam dostęp do panelu, więc sorry.
    • Gość: Allanon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:35
      Wiedźmin = dla wielu zgrzeszę, ale mocniej wrył mi się w pamięć i posiada bardziej skomplikowane moralne wybory niż Planescape: Torment (którego znam na pamięć, włącznie z dialogami)
    • Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 03.11.08, 13:41
      się pośpieszyłem i zagłosowałem na Tormenta ale ja ja chce żeby Baldur wygrał !!
    • Gość: Dr Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.hsk.com.pl 03.11.08, 13:48
      gralem we wszystkie ale tak naprawde, to tylko wiedzmin przyssal mnie na dluuugie dnie do monitor. Do tego stopnia, ze przestalem rozpoznawac kobiety w moim domu big_grin
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.k2.pl 03.11.08, 13:48
      @R.Z nie kombinuj bo się tam do was do Agory przejedziemy, na bramkach macie bardzo miłe Panie zrozumieją, że to lincz za fałszowanie wyników i przepuszczą wink))
    • bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 13:48
      Oczywiście P:T. Źle, że ma w grupie "Wiedźmina". bo wiele osób zagłosuje na zasadzie: "dobre bo Polskie". Żeby nie było nieporozumień - "Wiedźmin" jest bardzo dobrą grą, bijącą na głowę np. dowolne odsłony NWN, że o takim "Oblivionie" nie wspomnę. Jednak dreszcze mi od niego po karku nie latały. A w "Torment" się nie grało, w to się żyłosmile.
    • Gość: .mist Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 193.111.175.* 03.11.08, 13:51
      Wiedźmak bo:
      - świetna historia
      - ładna oprawa
      - dobrze zrobiony rozwój postaci
      mimo, że system walk tak chwalony mnie zawiódł tongue_out
    • Gość: helix Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.08, 13:52
      sgtseg napisał:
      "Zapewne na Mass Effect'a głosuje grupa wiekowa ~14 lat"

A to ciekawebig_grin Ja rozumiem, że PS:T to świetna gra (piękna, głęboka, wciągająca czy jak tam chcecie, bo osobiście nie grałem), ale śmieszy mnie jak wszyscy "wyjadacze" degradują inne gry i ich fanów do niższego poziomu. Cóż, jak Wy graliście w Tormenta to ja zasuwałem na kosoli w jRPGi i uwierzcie - gorzej się z tym nie czuję.

A mój głos idzie do Mass Effecta. Wiem, zachowuję się jak gó...arztongue_out
    • Gość: honorowy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.stella.net.pl 03.11.08, 14:02
      PLANESCAPE: TORMENT
      (ach, ten Morte w powietrzu ;P)
    • Gość: Alkomat Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.one.pl 03.11.08, 14:04
      W tej grupie nie ma miejsca nawet na odrobinę wahania - Planescape: Torment, niedościgniony przykład jak tworzyć prawdziwie głębokie cRPG, wyjątkowo intrygujące questy, mistrzowskie dialogi, bajeczna muzyka. Po prostu najlepsza gra w swoim gatunku (jedynie Fallout mógłby o palmę pierwszeństwa powalczyć).
    • luki1945 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 14:05
      TORMENT!!! ja jako maniak przede wszystkim Fallouta i fan rpgów tormenta uważam za grę największej klasy cRPG( "c" można by było w przypadku tej gry spokojnie usunąć) Gra - książka, po której ukończeniu przez pierwsze pięć minut patrzyłem tepo w ekran i przeżywałem całym sobą tą genialną historię Bezimiennego. Gra bezsprzecznie kultowa, według mnie jeden z faworytów tej bitwy(obok oczywiście świętego Fallouta smile)
    • Gość: asafa Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 14:14
      Głos na Torment'a, choć bym się nie zdziwił jeśli by przegrał, tyle tekstu do czytania w trakcie gry i jeszcze może około pod około 0.001% był podkładany głos, kto by potrafił w to grać? koszmar, lub raczej udręka.
    • Gość: fix Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 89.174.255.* 03.11.08, 14:24
      Wiedzmin/PT, hmmmmm..? Wiedzmin!
    • Gość: thdjdthes Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 14:36
      asafa napisał:
      "tyle tekstu do czytania w trakcie gry"

To właśnie jedna z tych rzeczy, która czyni tą grę wyjątkową. Przejście P:T było jak przeczytanie wspaniałej książki.
    • Gość: boni Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.ists.pl 03.11.08, 14:49
      Z sentymentu zaglosowalem na EoB. Pierwsze cRPG, w ktore gralem... Takich rzeczy sie nie zapomina :]
    • Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.icpnet.pl 03.11.08, 14:58
      Również sentymentalnie zagłosowałem na EoB, ciężko było nie kliknąć na P:T, ale dałem radę smile
    • Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 195.33.116.* 03.11.08, 15:06
      Głos na P:T.
      Powiem, że wielce się rozczaruje jak P:T nie przejdze.

@Gokutongue_outozostanę wierny BioWare - Mass Effect wink
      A kto niby zrobil P:T? wink

Z innej beczki...może ktoś mi odpowie na pytanie...dlaczego nie ma reedycji P:T? Baldur, Ice, Fallout wszystkie miały i to nie raz...czemu taki P:T nie ma? Czyżby ktoś stracil licencje?
    • Gość: Vicen Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.uni.lodz.pl 03.11.08, 15:10
      Oczywiście P:T. Tak, stracili licencje. A P:T zrobiłó Black Isle, nie BioWare gwoli ścisłości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka