Gość: Krzysiek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.05, 22:31 Który program jest najlepszy do ściągania plików gier filmów mp3 itd..? proszę o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
polski0001 Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 22:35 kaza lub imesh !! Wiesz gdzie sciagnac ?? Jak nie to ci podam link !! Link Zgłoś
Gość: jan Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:41 ja polecam e-mule, switny program Link Zgłoś
polski0001 Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 22:49 www.instalki.pl tam jest w holere tego wszystkiego albo tu - Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.05, 22:56 Dzięki wielkie Kaza ma dużo wirusów i przekonałem się o tym bardzo dobrze :P Imesha też używałem ale coś się stało i przestał chodzić :(. Emule dzisiaj zainstalowałem ale coś mi nie chce zabardzo ściągać :( są strasznie małe transfery Link Zgłoś
Gość: ass Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.05, 23:16 Azureus - Sciagasz pliki z wszytkich programow tu wymienioych(Kazza,iMesh itd.). Ma takze Bit Torrenta. Jest po polsku. Link Zgłoś
polski0001 Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 23:23 ale gdzie mozna sciagnac tego torrenta ?? Link Zgłoś
bartoszpar Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 23:35 Torrenty sciagasz z serwerow dedykowanych torrentom, potem uruchamiasz w programie do torrentow np. bit tornado, ABC itp. i metoda p2p ciagniesz dane pliki ;p pogoogluj sobie stronki tych programow, poczytaj ktory bedzie Ci najbardziej odpowiadal. Pewnego rodzaju hybryda jest cos takiego jak Exeem, ale jak mowie poczytaj sobie na stronkach i zdecyduj sam :) Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.05, 13:10 a jak tym Azerusem się coś ściąga? nie ma tam żadnej zakładki search ani ściągaj przynajmniej ja nic takiego tam nie widze Link Zgłoś
dziki_osiol Re: Który program jest najlepszy.... 28.11.05, 13:14 Gość portalu: ass napisał(a): > Azureus - Sciagasz pliki z wszytkich programow tu wymienioych(Kazza,iMesh itd.) > . > Ma takze Bit Torrenta. > Jest po polsku. Na pewno Azureus ma klienty inne niż do Torrentów? Jeżeli tak to gdzie? Link Zgłoś
Gość: Wrog zlodziejstwa Polecam numer 997 - sciaga szybko i skutecznie IP: *.HINET-IP.hinet.net 27.11.05, 23:35 Paczek do mamra nie wysylam. Link Zgłoś
Gość: hydraulik Re: Polecam numer 997 - sciaga szybko i skuteczni IP: *.chello.pl 28.11.05, 00:38 Odpowiadasz na : Gość portalu: Wrog zlodziejstwa napisał(a): > Paczek do mamra nie wysylam. te mądrala zrób grzecznie hail swojemu Bogu i idż spac Link Zgłoś