Dodaj do ulubionych

Który program jest najlepszy....

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.05, 22:31
Który program jest najlepszy do ściągania plików gier filmów mp3 itd..?
proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • polski0001 Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 22:35
      kaza lub imesh !! Wiesz gdzie sciagnac ?? Jak nie to ci podam link !!
      • Gość: jan Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:41
        ja polecam e-mule, switny program
        • polski0001 Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 22:49
          www.instalki.pl tam jest w holere tego wszystkiego albo tu -
          • Gość: Krzysiek Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.05, 22:56
            Dzięki wielkie Kaza ma dużo wirusów i przekonałem się o tym bardzo dobrze :P
            Imesha też używałem ale coś się stało i przestał chodzić :(. Emule dzisiaj
            zainstalowałem ale coś mi nie chce zabardzo ściągać :( są strasznie małe
            transfery
            • Gość: ass Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.05, 23:16
              Azureus - Sciagasz pliki z wszytkich programow tu wymienioych(Kazza,iMesh itd.).
              Ma takze Bit Torrenta.
              Jest po polsku.
              • polski0001 Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 23:23
                ale gdzie mozna sciagnac tego torrenta ??
                • bartoszpar Re: Który program jest najlepszy.... 27.11.05, 23:35
                  Torrenty sciagasz z serwerow dedykowanych torrentom, potem uruchamiasz w
                  programie do torrentow np. bit tornado, ABC itp. i metoda p2p ciagniesz dane
                  pliki ;p
                  pogoogluj sobie stronki tych programow, poczytaj ktory bedzie Ci najbardziej
                  odpowiadal.
                  Pewnego rodzaju hybryda jest cos takiego jak Exeem, ale jak mowie poczytaj sobie
                  na stronkach i zdecyduj sam :)
              • Gość: Krzysiek Re: Który program jest najlepszy.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.05, 13:10
                a jak tym Azerusem się coś ściąga? nie ma tam żadnej zakładki search ani
                ściągaj przynajmniej ja nic takiego tam nie widze
              • dziki_osiol Re: Który program jest najlepszy.... 28.11.05, 13:14
                Gość portalu: ass napisał(a):

> Azureus - Sciagasz pliki z wszytkich programow tu wymienioych(Kazza,iMesh itd.)
                > .
                > Ma takze Bit Torrenta.
                > Jest po polsku.

Na pewno Azureus ma klienty inne niż do Torrentów? Jeżeli tak to gdzie?
        • Gość: Wrog zlodziejstwa Polecam numer 997 - sciaga szybko i skutecznie IP: *.HINET-IP.hinet.net 27.11.05, 23:35
          Paczek do mamra nie wysylam.
          • Gość: hydraulik Re: Polecam numer 997 - sciaga szybko i skuteczni IP: *.chello.pl 28.11.05, 00:38

Odpowiadasz na :

Gość portalu: Wrog zlodziejstwa napisał(a):

> Paczek do mamra nie wysylam.

te mądrala zrób grzecznie hail swojemu Bogu i idż spac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka