Dodaj do ulubionych

jak to zrobić ?

IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.06, 19:49
Chcę miec w kompie porządek i poszukuję takiego programiku,który mi pomoże
zorganizować grupy plików.Chodzi o to ,żeby to wyglądało jak zwykłe
foldery,ale połączone w "drzewo", - takie cienkie kreseczki.Tak jak np
w "dodaj do ulubionych".Skąd takie coś wziąść ?
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: jak to zrobić ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.01.06, 20:05
      Total Commander. Odpalasz, a potem Ctrl + F8.
    • Gość: biegly Re: jak to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:05
      przyznam ze oslabiaja mnie takie posty, ale posmiac sie mozna ehh
      wcisnij sobie na klawiaturze logo windows ten przycisk obok lewgo alta i
      rownoczesni wcisnij e , albo wlacz standardowo "moj komputer" i kliknij
      ikonke "foldery", mozesz tez zastosowac widok "szczegoly" i "pokaz w grupach"
      ale to juz wyzsza szkola jazdy ;D
      • Gość: cc Re: jak to zrobić ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.06, 20:08
        Ale ja taki coś chcę mieć na dysku np:D
        • Gość: biegly Re: jak to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:11
          Gość portalu: cc napisał(a):

> Ale ja taki coś chcę mieć na dysku np:D

?????
        • Gość: cc Re: jak to zrobić ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.06, 20:11
          Po prostu otwierając dysk np D,chcę mieć jeden folder.Po naciśnięciu na ten
          folder następuje jego rozwiniecie /w dół ,w bok/.Po naciśnięciu na nastepny
          folder -znów następuje jego rozwinięcie itd.
          • Gość: biegly Re: jak to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:18
            czyli nie chodzi o cos takiego ???
            img320.imageshack.us/my.php?image=drzewko7hu.jpg
            • Gość: cc Re: jak to zrobić ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.06, 20:21
              Nie chodzi o takie coś.Chodzi mi o takie coś -jak naciśniesz "ulubione" i
              potem "dodaj do ulubionych" .
              • Gość: biegly Re: jak to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:23
                wedlug mnie to jest to samo, no nic nie udzielam sie wiecej bo ja ci nie
                pomoge, pozdrawiam
                • Gość: cc Re: jak to zrobić ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.06, 20:23
                  I takie coś chciałbym mieć na każdym dysku.
                • Gość: cc Re: jak to zrobić ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.06, 20:26
                  No to dzięki za próbę pomocy. W sumie to chodzi mi o te "krzyżyki" i te
                  przerywane linie - jak w "dodaj do ulubionych".
                  • Gość: cc Re: jak to zrobić ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.01.06, 17:46
                    nikt nie wie ?
                    • maciejpoczta Re: jak to zrobić ? 08.01.06, 18:17
                      Pewnie ktoś wie, tylko wszyscy się jeszcze zastanawiają o co Ci chodzi. Bo te kreseczki... krzyżyki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka