Gość: amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:49 Zauważyłam, że moja karta dźwiękowa nie ma wejścia do wzmacniacza, czyli do głośników. Gdzie mam je podłączyć? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Teraz_ja Re: Mały problemik IP: *.chello.pl 13.01.06, 14:06 Ciekawa karta:)))) Włącz muzykę i wtykaj do każdej dziurki która na to pozwoli. Tj Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Mały problemik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:09 Myślisz, że tak nie robiłam? Link Zgłoś
hypion Re: Mały problemik 13.01.06, 14:19 To jest karta wbudowana w płytę czy oddzielna ? Jaki model ? Coś mi się widzi że to raczej problem softowy. Ten komp chodzi pod windows czy linuxem ? Link Zgłoś
Gość: Tj Re: Mały problemik IP: *.chello.pl 13.01.06, 14:48 Nie wiem co robiłaś. Po prostu nie widziałem karty dźwiękowej bez gniazda do głośników. Tj Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Mały problemik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:53 Sorry, pomyliłam nazwę, nie chodzi mi o głośniki tylko słuchawki... :-(( Link Zgłoś
mbucz Re: Mały problemik 13.01.06, 15:14 To akurat nic nie zmienia, bo słuchawki to głośnik jak każdy inny. Napisz więcej: Co to za karta (zintegrowana na płycie, czy oddzielnaco to za komputer, czy nowy, czy kiedykolwiek ta karta dzialała, a jak działała to czy przestała działać w jakimś momencie? Bo tak to możemy sobie pozgadywać... I czy ustawiłaś głośność w systemie? Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Mały problemik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:18 Karta znajduje się w środku komputera, mam nowy komputer. Jak miałam trochę starszy to wystarczyło tylko podłączyć słuchawki z przodu i działały. Link Zgłoś
Gość: juzio Re: Mały problemik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:45 odwruć komp tyłem do pszodu i bedzie ok Link Zgłoś