oliwka_24 25.01.06, 20:41 Proszę o radę - nie mogę w ogóle napisac literki c z kreseczką, tzn."ci". Od samego zakupu komputera mam ten problem. Od czego to może byc? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: neder Re: c z "kreseczką" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:45 Z pewnościa masz zepsutę klawiaturę. Koniecznie musisz natychmiast ja odłączyć bo od tego psuje się również komputer! Im dłużej zwlekasz tym mniejsza szansa na odwrócenie szkód. pzdr Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: c z "kreseczką" 25.01.06, 20:46 oliwka_24 napisała: > Proszę o radę - nie mogę w ogóle napisac literki c z kreseczką, tzn."ci". Od > samego zakupu komputera mam ten problem. Od czego to może byc? Z góry > dziękuję za odpowiedzi. Jezyki -> Polish Programmers Link Zgłoś
Gość: n. Re: c z "kreseczką" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:48 > > Jezyki -> Polish Programmers strzelam że to pudło ;) Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: c z "kreseczką" 25.01.06, 20:50 Gość portalu: n. napisał(a): > > > Jezyki -> Polish Programmers > strzelam że to pudło ;) A strzelaj sobie. Link Zgłoś
m.gregor Re: c z "kreseczką" 25.01.06, 20:53 I dobrze strzelala... A autorka watku niech wylaczy skroty klawiaturowe w panelu sterowania ATI. Po uruchomieniu panelu ATI (dwuklik na ikonie ATI przy zegarze) wybieramy z gornej belki HOTKEYS a potem odznaczamy (ma byc niezaznaczone) Enable hotkeys. Restartujemy dla pewnosci komputer i powinno byc oki. Link Zgłoś
oliwka_24 c z "kreseczką" 25.01.06, 21:35 przykro mi, niestety nic to nie dało :-( mam odznaczone i nadal nic :-( Link Zgłoś
m.gregor Re: c z "kreseczką" 25.01.06, 22:50 A dalas zastosuj po odznaczeniu (ma byc NIEZAZNACZONE)? Link Zgłoś
oliwka_24 c z "kreseczką" 26.01.06, 08:35 Tak zrobiłam zastosuj i nadal bez zmian, również mam niezaznaczone<puste kwadraciki>. Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: c z "kreseczką" 25.01.06, 21:38 m.gregor napisał: > I dobrze strzelala... > > A autorka watku niech wylaczy skroty klawiaturowe w panelu sterowania ATI. Po > uruchomieniu panelu ATI (dwuklik na ikonie ATI przy zegarze) wybieramy z gornej > belki HOTKEYS a potem odznaczamy (ma byc niezaznaczone) Enable hotkeys. > Restartujemy dla pewnosci komputer i powinno byc oki. Uzywam XP i 2000 w zyciu nie widzialem zadnej ikony ATI przy zegarze ani nigdzie indziej. Co to jest? Link Zgłoś
Gość: neder Re: c z "kreseczką" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:47 A tak na poważnie to następnym razem zastosuj się do rady skierowanej do wszystkich użytkowników forum w nagłówku Forum Komputery. Tak na wszelki wypadek skopiuję: 'Komputer (233016) Gazeta.pl: Internet, technologie Przejrzyj wątek z FAQ i przeszukaj forum zanim zadasz pytanie. W tytule postu podaj o co pytasz! Forum opiekują się eressea i gray.' Koniec cytatu szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=%E6&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=34&poz=0&A_szukaj=tresc&x=0&y=0&zywe=2 Link Zgłoś
oliwka_24 c z "kreseczką" 25.01.06, 21:22 Ślicznie dziękuję za odpowiedzi, troszkę to wszystko dla mnie za skomplikowane, ale postaram się zaraz sobie poradzic i zobaczymy co z tego wyjdzie........ Link Zgłoś
neder Re: c z "kreseczką" 25.01.06, 21:24 najprostsze rozwiązanie to to co podal m.gregor. chwila i po problemie. pzdr Link Zgłoś