trinity7 11.11.02, 17:42 jesli wysylamy np. kwestionariusz mejlem to osoba moze od razu na nim zaznaczac X w juz istniejacej kratce - poczym zachowac doc i odeslac. Gdzie jest ta funkcja (mam nadzieje, ze w wordzie) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kell Re: krzyzyki w kwadracikach - pomozcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.02, 21:07 wysylanie mailem plikow worda i zakladanie, ze osoba ktorej to wysylasz potrafi to odczytac jest przejawem ignorancji. nie lepiej wyslac taki sam kwestionariusz jako plik tekstowy (plain text), nie dosc, ze bedzie kilka razy mniejszy, to ktos komu to wyslesz, nie bedzie ciebie przeklinal za zalaczniki (ktorych np nie potrafi odczytac). Link Zgłoś
Gość: ceti Re: krzyzyki w kwadracikach - pomozcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 22:46 trinity7 napisała: > no co jest? A można grzeczniej? Na przykład: "Pomóżcie, proszę" Link Zgłoś
trinity7 grzeczniej 12.11.02, 09:47 Chyba sie nie zrozumielismy. Dokumenty worda nie zabieraja duzo miejsca. Poza tym Ci do ktorych to wysyłam nie maja nic przeciwko wiec skupmy sie na problemie proszę. Potrzebuję odnależć tą funkcję dość szybko... Link Zgłoś
Gość: jap Re: grzeczniej IP: *.bridge.com 12.11.02, 09:55 trinity7 napisała: > Chyba sie nie zrozumielismy. > Dokumenty worda nie zabieraja duzo miejsca. Poza tym Ci do ktorych to wysyłam > nie maja nic przeciwko wiec skupmy sie na problemie proszę. > > Potrzebuję odnależć tą funkcję dość szybko... Każdy ma prawo stosować takie programy, na jakie zasługuje ;-) Zrób to w postaci tabeli (wstaw tabelę). Poukładaj sobie poszczególne komórki według potrzeb, ukryj wszelkie ramki, z wyjątkiem tych, które mają być wypełnione. Link Zgłoś
trinity7 Re: grzeczniej 12.11.02, 10:03 moze nie tyle zasluguje, ale potrzebuje :-) uzywam tez innych - zdecydowanie bardziej skomplikowanych :-) dzieki - przetestuje! Gość portalu: jap napisał(a): > trinity7 napisała: > > > Chyba sie nie zrozumielismy. > > Dokumenty worda nie zabieraja duzo miejsca. Poza tym Ci do ktorych to wysy > łam > > nie maja nic przeciwko wiec skupmy sie na problemie proszę. > > > > Potrzebuję odnależć tą funkcję dość szybko... > Każdy ma prawo stosować takie programy, na jakie zasługuje ;-) > Zrób to w postaci tabeli (wstaw tabelę). Poukładaj sobie poszczególne komórki > według potrzeb, ukryj wszelkie ramki, z wyjątkiem tych, które mają być > wypełnione. Link Zgłoś
Gość: kell Re: grzeczniej IP: proxy / *.cs.yorku.ca 12.11.02, 22:26 zeby potrzebowac worda do czegos co mozna zrobic jako: [ ] i tu wstaw krzyzyk np [x] ale rewelacja:) nabierzesz zlych manier, pliki worda nie sa przenosne z innymi edytorami tekstu (traci sie formatowanie, bardziej skomplikowane definicje np wzory) Link Zgłoś
trinity7 dokladniej o co chodzi 12.11.02, 10:09 www.usinfo.pl/consular/packets/files/DS-156_eng.pdf cos takiego jak w tym formularzu tylko w wordzie.... dzieki! Link Zgłoś
Gość: jap Re: dokladniej o co chodzi IP: *.bridge.com 12.11.02, 10:51 trinity7 napisała: > <a href="www.usinfo.pl/consular/packets/files/DS- 156_eng.pdf"target="_bl > ank">www.usinfo.pl/consular/packets/files/DS-156_eng.pdf</a> > cos takiego jak w tym formularzu tylko w wordzie.... > dzieki! Jest dokładnie coś takiego, ale ja z tego nie korzystam i nie mam wprawy. Będę używał nazewnictwa angielskiego, bo mam angielski Word. Nazywa się to "check box". Należy uaktywnić tę opcję z menu: Tools -> Customize -> Toolbars i zaznaczyć Control Toolbox. Da to nam nową belkę narzędziową z "check box". Powodzenia. Jak poszło? Link Zgłoś
la_lunia Re: krzyzyki w kwadracikach - pomozcie 12.11.02, 14:50 pokaz PASKI NARZEDZI - Przybornik formantów i wybierz - juz sam widzisz, który wybrać zmien opis pobaw sie - napewno sie uda życze powodzenia Link Zgłoś
trinity7 Re: krzyzyki w kwadracikach - pomozcie 13.11.02, 16:23 Dzieki za pomoc. jeszcze nie wiem jak poszlo - sprawdze w domu, ale raczej bedzie dobrze! Link Zgłoś