bajsarka 13.11.02, 12:57 Mam wszystko co potrzebna do odtwarzania filmow. Ale jest problem bo niektore filmy nie chodza albo jest na nich duze ziarno. Jakies codeki, lub inne bajery? Prosze o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: frodo Re: Codeki do divxa IP: 217.153.26.* 13.11.02, 19:53 Prawdopodobnie masz włączony w ustawieniach divxa "film effect". Wyłącz go. Link Zgłoś
Gość: marlesz Re: Codeki do divxa IP: *.interecho.com / 192.168.4.* 13.11.02, 21:32 Nimo codec pack - w moim przypadku pomogło i każdy film mi sie już dobrze odtwarza. Wpisz do wyszukiwarki - był na jednej z pierwszych znalezionych stron. pozdr Link Zgłoś
franzmaurer Re: Codeki do divxa 13.11.02, 22:54 bajsarka napisała: > Mam wszystko co potrzebna do odtwarzania filmow. Ale jest problem bo niektore > filmy nie chodza albo jest na nich duze ziarno. Jakies codeki, lub inne > bajery? Polecam ostani numerek "Entera" - znajdziesz tam artykulik o przegrywaniu DivX na VCD plus caly niezbednik - lacznie ze starszymi kodekami DivX 4.x ktore sa stabilniejsze - wiekszosc teamow ktore rippuja filmy do netu zrzuca wlasnie przy ich pomocy. Link Zgłoś