Gość: ff IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.02.06, 11:31 jak ustawić OE żeby grupy dyskusyjne w Google beta wyglądały jak w Google /nie beta/ czyli po staremi,żeby po lewej stronie nie było wykazu grup,ale wykaz userów. ??? /po staremu/. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: przegraniec Re: Google beta - grupy dyskusyjne IP: *.org / 85.195.119.* 10.02.06, 13:15 OE? Link Zgłoś
Gość: ff Re: Google beta - grupy dyskusyjne IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.02.06, 15:20 pomyliłem się,- w IE6. Link Zgłoś
mipp Re: Google beta - grupy dyskusyjne 10.02.06, 16:30 a może chodzi Ci o "widok drzewa"? pojawia się taka opcja jak otworzysz wątek i już chyba zostaje Link Zgłoś
Gość: ff Re: Google beta - grupy dyskusyjne IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.02.06, 16:50 jak teraz otwieram to mam po lewej str. litanię otwieranych grup dyskusyjnych przez ostatnie dni.-wypisane po lewej str jedna pod drugą.A ja chcę żeby zamiast tych grup dyskusyjnych byli userzy,-tak jak kiedyś było /2 lata temu/.Podobno idzie tak ustawić ale nie wiem jak. Bo po co mi jakiś wykaz grup dyskusyjnych odwiedzanych np. tydzień temu.A w dodatku nie wiem jak nawet te grupy wyczyścić. Link Zgłoś
mipp Re: Google beta - grupy dyskusyjne 10.02.06, 17:05 Po wyświetleniu jakiegokolwiek wątku jest u góry (pod tematem ale nad wiadomościami) opcja "widok drzewa" i jej jednorazowe przełączenie w mojej przeglądarce powoduje, że wątki zawsze wyświetlane są z drzewkiem userów po lewej (podobnie jak było kiedyś). Poza przeglądaniem wątków są widoczne grupy. Ja też - tak jak chyba większość - oceniam te zmiany w groups.google za beznadziejne. Link Zgłoś
Gość: ff Re: Google beta - grupy dyskusyjne IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.02.06, 20:48 dzięki,ale to beta jest do niczego,może wrócą do starej wersji. Link Zgłoś