Gość: Nowicjuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:34 Przepraszam wiem może to nie to forum ale mam film od kuzyna iu wyglada na to że ktos ten film w kinie nagrywal. i jest słaba jkość da się to jkoś porawić jakim programem prosze o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: qwerty Re: Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:06 > Przepraszam wiem może to nie to forum ale mam film od kuzyna iu wyglada na to > że ktos ten film w kinie nagrywal. i jest słaba jkość da się to jkoś porawić > jakim programem prosze o pomoc. Słownikiem ortograficznym. Może jeszcze korki z polskiego. Link Zgłoś
Gość: BU Re: Film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:57 Co wy wszyscy tak patrzycie na błęde lepiej byście pomogli. Na niczym się nie znacie matoły. Pętaki jedne. a to donowicjuszki! możesz poprosić kuzyna aby poprosił tego kogos skąd ma ten film aby go poprawił... Napszykład! Link Zgłoś
Gość: iii To se Neda :) po stokroć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:18 "przykład" się pisze przez rz, a jakości w żaden sposób sie nie da poprawić, no chyba że znajomy wybierze sie do kina i nagra lepiej ten film Link Zgłoś