le-waltz 19.03.03, 14:44 Chodzi mi o niezawodny, w miarę cichy napęd. Czy ASUS DVD-E616 to dobry wybór? Czy ktoś używa? Proszę o opinie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aaaaa Re: niezawodny DVD-ROM IP: *.net-arena.pl 21.03.03, 15:53 lepszy chyba jewst LG G.... x16 za 190 zł Link Zgłoś
Gość: niki Re: niezawodny DVD-ROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 12:00 Cześć tak ASUS to doby wybór może być jeszcze TOSHIBA lub TEAC (www.spat.pl) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: hiolka Re: niezawodny DVD-ROM IP: 194.156.135.* 31.03.03, 15:12 Mam Toshibe - w sumie ok, ale mimo tego, ze podobno obsluguje wszystkie formaty DVD "robi sceny" przy CD-R 800 MB. Widzi je, ale nie chce odtwarzac. I nie wiem co o tym myslec, bo z testow robionych przez CHIP wynika, ze naped ten nie obsluguje formatu 800 MB, z kolei na stronie jednego ze sklepow twierdza, ze jest odwrotnie i ze po prostu nabylam wadliwy egzemplarz. Co ciekawe moj poprzedni CD-ROM firmy Krzak nie mial z tymi plytami zadnych problemow... Czy ktos tez tak mial? Link Zgłoś
Gość: niki Re: niezawodny DVD-ROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:46 Gość portalu: hiolka napisał(a): > Mam Toshibe - w sumie ok, ale mimo tego, ze podobno obsluguje wszystkie formaty > > DVD "robi sceny" przy CD-R 800 MB. Widzi je, ale nie chce odtwarzac. I nie wiem > > co o tym myslec, bo z testow robionych przez CHIP wynika, ze naped ten nie > obsluguje formatu 800 MB, z kolei na stronie jednego ze sklepow twierdza, ze > jest odwrotnie i ze po prostu nabylam wadliwy egzemplarz. Co ciekawe moj > poprzedni CD-ROM firmy Krzak nie mial z tymi plytami zadnych problemow... > Czy ktos tez tak mial? Nie ale może po prostu jest uszkodzony nawet najlepszym może się zdażyć . Link Zgłoś