Dodaj do ulubionych

niezawodny DVD-ROM

19.03.03, 14:44
Chodzi mi o niezawodny, w miarę cichy napęd.
Czy ASUS DVD-E616 to dobry wybór? Czy ktoś używa?
Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaa Re: niezawodny DVD-ROM IP: *.net-arena.pl 21.03.03, 15:53
      lepszy chyba jewst LG G.... x16 za 190 zł
      • Gość: niki Re: niezawodny DVD-ROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 12:00
        Cześć tak ASUS to doby wybór może być jeszcze TOSHIBA lub TEAC (www.spat.pl)
        pozdrawiam
        • Gość: hiolka Re: niezawodny DVD-ROM IP: 194.156.135.* 31.03.03, 15:12
          Mam Toshibe - w sumie ok, ale mimo tego, ze podobno obsluguje wszystkie formaty
          DVD "robi sceny" przy CD-R 800 MB. Widzi je, ale nie chce odtwarzac. I nie wiem
          co o tym myslec, bo z testow robionych przez CHIP wynika, ze naped ten nie
          obsluguje formatu 800 MB, z kolei na stronie jednego ze sklepow twierdza, ze
          jest odwrotnie i ze po prostu nabylam wadliwy egzemplarz. Co ciekawe moj
          poprzedni CD-ROM firmy Krzak nie mial z tymi plytami zadnych problemow...
          Czy ktos tez tak mial?
          • Gość: niki Re: niezawodny DVD-ROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:46
            Gość portalu: hiolka napisał(a):

> Mam Toshibe - w sumie ok, ale mimo tego, ze podobno obsluguje wszystkie
            formaty
            >
            > DVD "robi sceny" przy CD-R 800 MB. Widzi je, ale nie chce odtwarzac. I nie
            wiem
            >
            > co o tym myslec, bo z testow robionych przez CHIP wynika, ze naped ten nie
            > obsluguje formatu 800 MB, z kolei na stronie jednego ze sklepow twierdza, ze
            > jest odwrotnie i ze po prostu nabylam wadliwy egzemplarz. Co ciekawe moj
            > poprzedni CD-ROM firmy Krzak nie mial z tymi plytami zadnych problemow...
            > Czy ktos tez tak mial?
            Nie ale może po prostu jest uszkodzony nawet najlepszym może się zdażyć .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka