Dodaj do ulubionych

programy do szpiegowania

IP: *.svenskaspel.se 15.10.06, 13:24
mam maloletnie latorosle, ktore coraz smielej poczynaja sobie w
cyberprzestrzeni. jako rodzic chcialbym roztoczyc dyskreta opieke nad ich
poczynaniami. czy mozecie polecic jakis program , za pomoca ktorego moge
sledzic ich poczynania w sieci? jakie strony odwiedzaja, z kim sie komunikuja
itp. tylko prosze bez umoralniajacych gadek. jestem rodzicem i chce
zapobiegac wszelkim niepozadanym czy tez niebezpiecznym sytuacjom.
poz,maciej
Obserwuj wątek
    • neder Re: programy do szpiegowania 15.10.06, 13:27
      ja rodzicem nie jestem, więc sie nie znam. Wiem tylko, że mnóstwo było już
      takich wątków na forum. Wiem, że nie skorzystanie z wyszukiwarki to takie samo
      pójście na łatwiznę, jak rozwiązanie którego szukasz, ale może warto spróbować w
      oczekiwaniu na odpowiedź?

pzdr
    • Gość: Reader Re: programy do szpiegowania IP: *.ericsson.net 15.10.06, 13:34
      zapobiegac? po fakcie? no bo chyba szpiegowanie dostarczy wynikow po fakcie? a
      nie przed?

skoro takie dzialanie jest moralnie dwuznaczne to moze wystarczy wpisac w google
      "szpiegowanie" i mamy:

Wyniki 1 - 10 spośród około 69,100 dla zapytania szpiegowanie.

• Gość: maciej Re: programy do szpiegowania IP: *.svenskaspel.se 15.10.06, 14:40
        sory nie pomyslalem o wyszukiwarce.
        • Gość: Obywatel Re: programy do szpiegowania IP: *.ists.pl 15.10.06, 16:22
          O wielu rzeczach nie pomyślałeś. Np. o tym, ze z kolei Ciebie otoczy "dyskretną
          opieką" Twoja żona. I będziecie się tak wzajemnie szpiegować budując "normalny"
          dom. Ciekawe czy porobiłeś już judasze w łazience i w ubikacji, żeby dyskretnie
          sprawdzic czy dziecku ręce nie latają. Nie ma nic gorszego od
          niedowartościowanego rodzica idioty, który zna tylko jedna metodę wychowawczą -
          permanentną inwigilację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka