Gość: acton Re: Lwów - gdzie nocować IP: *.jedwab.net.pl 09.06.02, 03:22 Nie chcę być opryskliwy, ale najprościej zajrzyj do poprzedfnich wątków na ten temat. Jest ich od cholery, wystarczy poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Lwów - gdzie nocować 09.06.02, 22:54 Aaaaaaaaaaaaaaa, to dzięki za radę. I za powstrzymanie się od bycia opryskliwym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agagoe Re: Lwów - gdzie nocować IP: *.gwdg.de / 10.10.163.* 10.06.02, 00:02 www.suputnyk.gory.pl - strona dla podroznikow po Ukrainie (kupa informacji praktycznych!!!) www.miasto.lwow.pl oraz www.we.lwowie.pl - nazwa stron wskazuje, o czym sa. :) Znajdziesz informacje o noclegach, telefony i mnostwo innych przydatnych wiadomosci. Milego pobytu we Lwowie,:) aga Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Lwów - gdzie nocować 10.06.02, 10:41 DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Lwów - gdzie nocować IP: 195.246.200.* 05.07.02, 12:16 Omijaj tylko Towarzystwo Kultury Polskiej z siedzibą na rynku, bo Cie nieźle skasują. Można znaleźć nocleg na prywatnej kwaterze za ok. 3-4 USD,u cwaniaków z Towarzystwa minimum 7-8 USD. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinolo Re: Lwów - gdzie nocować 07.07.02, 14:16 To gdzie Twoim zdaniem pytać o nocleg ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardegen Re: Lwów - gdzie nocować IP: *.um.poznan.pl 08.07.02, 09:16 Bez rozsiewania defetystycznych plotek, sam 2 tygodnie temu załatwiałem właśnie przez Towarzystwo i dostałem duże 2-pokojowe mieszkanie, z TV, przyzwoitą łazienką i wyposażoną kuchnią, wyłącznie dla nas!!! (gospodarze dali klucz i sie ma) - 6USD od głowy/noc. Czy to znowu tak dużo? Odpowiedz Link Zgłoś