Dodaj do ulubionych

ipod nano 4gb

24.11.06, 23:26
witam

stalem sie szczesliwym posiadaczem ipod'a nano 4gb i mam 3 pytania...
1. mam soft w wersji 1.1.1 czy jest to najnowsza wersja softu??
2. co lepsze iTunes czy MediaMonkey??
3. jak podlacze ipod'a do kompa to zawsze swieci sie "nie odlaczaj" nawet jak skonczy sie ladowac.
czy tak powinno byc?? czy powinien automatycznie przejsc na mozliwosc odlaczenie?
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: ipod nano 4gb 25.11.06, 01:10
      1 i 2 - nie wiem.
      3 - tak powinno być, odłączyć możesz przez itunes (eject) albo wyłączając
      komputer. pewnie jest jeszcze jakiś sposób, ale te chyba wystarczą:) w każdym
      razie lepiej nie próbuj odłączać kiedy ipod Ci tego nie radzi;)
      • felicity20 Re: ipod nano 4gb 25.11.06, 17:28
        Ja również mam nano 4 gb ale mówiąc szczerze co do 1 i 2 to nie wiem ale na 3
        moge Ci powiedzieć, że tak tak ma być nawet jak się naładuje to "nie odłączaj"
        i tak się świeci. Odłączyć go możesz poprzez: w iTunes w prawym dolnym rogu jest
        taka ikonka Eject. Nigdy nie wyłączaj komputera zanim nie odłączysz iPoda bo w
        ten sposób tylko możesz go popsuć.
        • mameluch Re: ipod nano 4gb 25.11.06, 18:42
          serio? cholera, nie wiedziałem:| tak to jest jak olewa się instrukcję:/ dzięki
          za wskazówkę, postaram się pamiętać:)
          • michal_ludwik Re: ipod nano 4gb 27.11.06, 00:40
            Kaman, przez wyłączenie kompa bez odłączania iPoda nie da się popsuć iPoda. Co najwyżej zawiesić, ale i
            na to jest rada.
            Wydaje mi się, że gdy miałęm peceta to wyłączanie kompa nie szkodziło iPodowi, więc bez przesady. Nic
            mu nie będzie
            • mameluch Re: ipod nano 4gb 27.11.06, 01:01
              u mnie jak do tej pory wszystko też było w porządku, ale niezbyt zagłębiałem się
              w sprawy techniczne i bhp ipoda;) więc przestraszyłem się że pewnego dnia mogę
              zrobić mu poważne kuku;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka