Dodaj do ulubionych

problem z dźwiękiem - pilne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:42
witam
mam najnowszą wersję windows media palyer.
kiedy wkładam płytę dvd automatycznie odtwarza mi w tym programie. niestety,
pomimo iż wszedzie głośnośc ustawiona jest na maxa, głos w filmie jest bardzo
cichy. chciałam otworzyć płytę w innym programie, ale nie wiem jak, bo na
płycie są 2 foldery z różnymi plikami, a to tylko jeden film!

prosze o pomoc, co mogę zrobić aby obejrzeć tą płytę z dobrym głosem.
Obserwuj wątek
    • lastsor Re: problem z dźwiękiem - pilne 03.03.07, 09:07
      Może spróbuj kliknąć prawym myszki na plik z filem i otwórz za pomocą i wybierz
      program z listy :) albo dzwięk w Windows Media Player jest wyciszony? sprawdz
      wszystko jeśli się nie uda to napisz jeszcze raz co nie wychodzi chętnie pomoge:)
      • Gość: lilka Re: problem z dźwiękiem - pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 10:37
        klikam prawym przyciskiem ale nie ma opcji "otwórz w innym programie" :/ dźwięk
        w windows media playerze ustawiony jest maksymalnie, na głośnikach też. i to
        jest tak, że kiedy jest menu glowne płyty to dźwięk jest jeszcze normalny, a
        kiedy zaczyna sie film to prawie nic nie słychac. wybierałam różne sceny i w
        każdej jest tak samo.
        • michrosss Re: problem z dźwiękiem - pilne 03.03.07, 10:40
          a może masz coś z kodekami ? na początek ac3 sugeruje , a ja tez czasem tak mam
          ze cicho mi gra film to odpalam jakąś mp3 i juz jest normalnie :D a tak wogóle
          to kupiłem dvd za 120 zł i wszystkie filmy oglądam na nim i sie nie martwie :D
          • lastsor Re: problem z dźwiękiem - pilne 03.03.07, 10:47
            A może to poprostu wina filmu?? spróbuj właczyć inny i zobacz bo sa różne wersje
            filmów może ta akurat jest zle nagrana...
            • Gość: lilka Re: problem z dźwiękiem - pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:46
              ta płyta to akurat oryginalne dvd.
              spróbuje z tym kodekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka