Dodaj do ulubionych

Laptop na kolanch = bezpłodność

IP: 212.160.152.* 26.03.07, 14:41
tak wyczytałem ostatnio, to straszne...
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: 80.54.27.* 26.03.07, 15:11
      Wiadomo.

Elektryfikacje wsi i stworzenie kolei zelaznej nioslo takze ze soba zagrozenie
      braku mleka czy mleka napromieniowanego...
    • Gość: :-) Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:28
      Bo z laptopem na kolanach faktycznie trudno dokonać aktu prokreacji.
      • Gość: j Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:40
        Tu chodzi o niepłodność ( czasową) w wyniku przegrzewania jąder.
        • Gość: steppenwolff Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.166.unknown.vectranet.pl 26.03.07, 21:19
          uff, ja nie mam jąder ;-) a poza tym mój laptop słabo się grzeje ;-)

pozdrawiam
          Anka
          • Gość: hehe Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:42
            dobre dobre:) hehe nie no, nie jest tak źle:) jak nie macie komputerów z
            wycofywanych w wakacje serii to nie ma się czego obawiać, ale jeżeli macie to
            może się wam komp zapalić z przegrzania na kolanach i będzie problem z
            płodnością na pewno:)

ja mam laptopa, mam jadra, mam kobietę, nie narzeka:D do tego mam bezprzewodowy
            internet w iplus od kilku tyg i też jest wszystko w porządku:) nie stwierdzam
            napromieniowania:D
    • Gość: . Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 18:43
      to wspaniełe. nie trzeba przejmować sie gumką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka