Gość: Spaceman IP: 212.160.152.* 26.03.07, 14:41 tak wyczytałem ostatnio, to straszne... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: P Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: 80.54.27.* 26.03.07, 15:11 Wiadomo. Elektryfikacje wsi i stworzenie kolei zelaznej nioslo takze ze soba zagrozenie braku mleka czy mleka napromieniowanego... Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:28 Bo z laptopem na kolanach faktycznie trudno dokonać aktu prokreacji. Link Zgłoś
Gość: j Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:40 Tu chodzi o niepłodność ( czasową) w wyniku przegrzewania jąder. Link Zgłoś
Gość: steppenwolff Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.166.unknown.vectranet.pl 26.03.07, 21:19 uff, ja nie mam jąder ;-) a poza tym mój laptop słabo się grzeje ;-) pozdrawiam Anka Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:42 dobre dobre:) hehe nie no, nie jest tak źle:) jak nie macie komputerów z wycofywanych w wakacje serii to nie ma się czego obawiać, ale jeżeli macie to może się wam komp zapalić z przegrzania na kolanach i będzie problem z płodnością na pewno:) ja mam laptopa, mam jadra, mam kobietę, nie narzeka:D do tego mam bezprzewodowy internet w iplus od kilku tyg i też jest wszystko w porządku:) nie stwierdzam napromieniowania:D Link Zgłoś
Gość: . Re: Laptop na kolanch = bezpłodność IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 18:43 to wspaniełe. nie trzeba przejmować sie gumką Link Zgłoś