Dodaj do ulubionych

nagrywarka CD

IP: proxy:* / 172.17.18.* 14.05.03, 14:30
czy takowe urządzenie może pracować w pionie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ssaczek Re: nagrywarka CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 15:10
      Jak już włożysz płytę i zamkniesz tackę to tak.
      • Gość: Win3000 Re: nagrywarka CD IP: proxy:* / 172.17.18.* 14.05.03, 15:32
        no zakładam że raczej w trakcie nagrywania płyta jest w środku i szuflada jest
        zamknięta :)))
        • Gość: ssaczek Re: nagrywarka CD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 21:03
          W środku płyta jest zablokowana, rusz wyobraźnią, jak załadować płytę w
          pionowej pozycji na tacce. Do takiej pracy są napędy gdzie płytę wkładasz
          przez szczelinę.
          • mapmuh Re: nagrywarka CD 14.05.03, 23:22
            Nieprawda :)
            Prawie wszystkie tacki bez kłopotów umożliwiają pracę napędów cd/dvd w pionie. Sprawdź sam, doświadczalnie.
          • Gość: Win3000 Re: nagrywarka CD IP: proxy:* / 172.17.18.* 15.05.03, 11:34
            Od kiedy sięgam pamięcią napędy CD mają takie odginane łapki, gumowe trzymacze
            lub po prostu taki wąski fartuch z plastiku pozwalający na bezbólowe ładowanie
            płyt w pionie. Pytałem się jedynie o doświadczenia z taką pozycją płyt w
            nagrywarkach :)))
            • Gość: lukas xg Re: nagrywarka CD IP: *.zsz2.nowaruda.pl 15.05.03, 12:24
              Gość portalu:

> Od kiedy sięgam pamięcią napędy CD mają takie odginane łapki, gumowe
              trzymacze
              > lub po prostu taki wąski fartuch z plastiku pozwalający na bezbólowe
              ładowanie
              > płyt w pionie. Pytałem się jedynie o doświadczenia z taką pozycją płyt w
              > nagrywarkach :)))moim zdaniem nagrywarki są spoko i tyle
    • Gość: krzys Re: nagrywarka CD IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.05.03, 06:53
      a do gory nogami nie chcesz?
      • Gość: dfgd Re: nagrywarka CD IP: 195.245.217.* 20.05.03, 15:45
        są łapki- jest git! nie ma łapek- nie jest git. I tyle. Mój Lite-On działa
        tylko w poziomie.
        PS. zostaje jeszcze super glue ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka