Gość: Mako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:11 jak można pozamykać ,da się ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mako Re: pliki stronnicowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:36 bo mam pewne problemy z defragmentacją partycji ,a na jednych z for wyczytalem ,ze cos takiego pomaga....wlasnie zamkniecie,dzięki za odpowiedz i pomoc w problemie. Link Zgłoś
wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 21:44 Po pierwsze Uno to link do najlepszego defragmentatora dysków w rankingów z 2007r: www.oo-software.com/en/download/current/oodefragpro/ ..który poradzi sobie z "pagefileingiem" Po drugie Uno: panel sterowania,system,zaawansowane,wydajność,opcje wydajności,pamięć virtualna,zmiana rozmiaru plików stronicowania ...ustaw na "0" prócz rejestru i to na tyle ..ale jak wspominałem szkoda zachodu bo zasada jest 1-dna coś za coś a produkt z linku (wersja 30 dniowa) jest naprawde wart polecenia. Link Zgłoś
Gość: Mako Re: pliki stronnicowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:05 Dzięki , ściagam go sobie myślę ,że jest prosty w obsłudze :) Link Zgłoś
r0ger Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 22:13 wwwandal1 napisał: > panel sterowania,system,zaawansowane,wydajność,opcje wydajności,pamięć > virtualna,zmiana rozmiaru plików stronicowania ...ustaw na "0" prócz rejestru Oświeć mnie, jak ustawić pamięć wirtualną na 0 "prócz rejestru"? Link Zgłoś
wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 22:18 w wielu systemach ustawia się rozmiar stronicowania i osobno w MB rozmiar rejestru nie wiem jak zaawansowanym użytkownikiem jest Twórca wątku ale zakładam ,że mógł by również i w rejestrze ustawić 0 ....czym sie to kończy chyba nie muszę pisać ..więc (może nieskładnie) napisałem prócz rejestru.... Link Zgłoś
Gość: Mako Re: pliki stronnicowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:20 Można powiedzieć uzytkownik nie początkujący...w rejestrze też już się trochę bawiło :) Link Zgłoś
wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 22:22 to super Mako tylko ,że pytanie o pliki stronicowania to 1 klasa gimnazjum a "zabawa w rejestrze" to już uczelnia wyższa..więc przespałeś kilka latek Link Zgłoś