Dodaj do ulubionych

Nero BR 7.9.6.0

24.05.07, 19:15
Co z tym programem, a właściwie z jego instalką? Ściągnęłam (licencjonowany) i zaczęłam instalację (update). Do tej pory zawsze cała procedura szła błyskawicznie, a teraz wlokła się 40 minut! Sprawdziłam obciążenie procesora (przy wyłączonej sieci, firewall'u i antywirusie) - przez 90% tego czasu sięgało ono 100%! Czy ktoś napotkał na taki sam problem? - w kręgu moich znajomych już to się potwierdziło. Ma ktoś jakiś pomysł na przyczyny?

Obserwuj wątek
    • starveling Re: Nero BR 7.9.6.0 25.05.07, 15:00
      up
    • Gość: BRum BRum ? Re: Nero BR 7.9.6.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:44
      A co to jest to twoje : Nero BR 7.9.6.0 ???

Orginalny , najnowszy plik (z dnia: 21 maja 2007) z Update pobrany ze strony
      producenta NERO ma nazwę:

Nero-7.9.6.0_plk_update.exe (polska wersja programu)

ftp://ftp11.de.nero.com/software/Nero7/update/Nero-7.9.6.0_plk_update.exe
      U mnie zainstalował się bez problemów i działa wspaniale - jak zawsze i od lat.

A co to masz za jakieś BR ???
      To BRazylijska wersja czy BiałoRuska ??? ;D

• starveling Re: Nero BR 7.9.6.0 25.05.07, 19:06
        Gość portalu: BRum BRum ? napisał(a):

> A co to masz za jakieś BR ???
        > To BRazylijska wersja czy BiałoRuska ??? ;D

Nawet nie wiesz, że używasz Nero B(urning)R(om)?

• Gość: BRum BRum ? Re: Nero BR 7.9.6.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:37
          starveling napisała:

> Nawet nie wiesz, że używasz Nero B(urning)R(om)?

Boże ! Nie wpadłbym na to nigdy ! :(

Tak samo nie wiem o co chodzi jak słyszę: "zrobię FORMATA dysku...". =:O
      • starveling Re: Nero BR 7.9.6.0 25.05.07, 19:09
        Gość portalu: BRum BRum ? napisał(a):

> Orginalny , najnowszy plik (z dnia: 21 maja 2007) z Update pobrany ze strony
        > producenta NERO ma nazwę:

A myślisz, że jako użytkowniczka legalnej, pełnej licencji skąd pobieram update'y?

> U mnie zainstalował się bez problemów i działa wspaniale - jak zawsze i od
        > lat.

U mnie też w końcu zainstalował się i działa (jak zwykle) bez problemów, ale sama jego instalacja to była droga przez mękę i tego dotyczyły moje pytania. Zresztą sprawdziłam to na innym komputerze i efekt był taki sam.

• Gość: BRum BRum ? Re: Nero BR 7.9.6.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:45
          starveling napisała:

> A myślisz, że jako użytkowniczka legalnej, pełnej licencji skąd pobieram
          update'y?

Użytkownicy pirackich wersji NERO też pobierają stąd uaktualnienia i działają
          im bez problemów. :)

Nie wszyscy wiedzą o tym, że na orginalnych stronach producentów programów są
          do pobierania poprawki i ściągają byle skąd i nie zawsze to co chcieli.

Niektórzy to nawet nie wiedzą, że w internecie są strony producentów programów
          lub sprzętu. :D

> U mnie też w końcu zainstalował się i działa (jak zwykle) bez problemów, ale
          sama jego instalacja to była droga przez mękę i tego dotyczyły moje pytania.
          Zresztą sprawdziłam to na innym komputerze i efekt był taki sam.

Ja instalowałem ostatnią poprawkę na 5 komputerach (do tylu mam osobisty dostęp)
          i nie miałem z nią problemów.

• starveling Re: Nero BR 7.9.6.0 26.05.07, 10:46
            > Nie wszyscy wiedzą o tym, że na orginalnych stronach producentów programów są
            > do pobierania poprawki i ściągają byle skąd i nie zawsze to co chcieli.
            >
            > Niektórzy to nawet nie wiedzą, że w internecie są strony producentów programów
            > lub sprzętu. :D

Nie imputuj mi takich rzeczy, bo za licencję swojego Nero (BOX) zapłaciłam, a aktualizacje zawsze 'ciągnę' via www.ahead.de.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka