Dodaj do ulubionych

zablokowany edytor rejestru

18.07.07, 13:19
Edycja rejestru została wyłączona przez administratora sieci.Chciałam pobrać spolszczenie do -samsung PC studio-ale można tylko w taki sposób.Czy moge sama włączyć edytora rejestru? a może ktoś zna inny sposób na spolszczenie tego programu?Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • guniaxx1 Re: zablokowany edytor rejestru 19.07.07, 23:13
      nikt mi nie pomoże?
      • Gość: p2p Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.acn.waw.pl 19.07.07, 23:30
        Pomóż innym i chociaż napisz jaki masz system.
        • guniaxx1 Re: zablokowany edytor rejestru 20.07.07, 14:52
          MAM XP :)
          • Gość: Kolobos Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.escom.net.pl 20.07.07, 14:59
            Edytor rejestru blokuje administrator albo trojan.
            Odblokowac mozna w Start->Uruchom->gpedit.msc o ile oczywiscie nie zablokowal go trojan, wtedy trzeba go usunac i dopiero odblokowac.
            • guniaxx1 Re: zablokowany edytor rejestru 21.07.07, 16:40
              Weszłam tam i co dalej? jak ustawić? ja nie mam pojęcia.Dzięki za zainteresowanie :)
              • Gość: Kolobos Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.escom.net.pl 21.07.07, 20:34
                Odszukaj w szablonach administracyjnych blokowanie rejestru i je wylacz (ustaw na wylaczone.
                • guniaxx1 Re: zablokowany edytor rejestru 22.07.07, 14:07
                  Niestety nie znalazłam w szablonach administracyjnych blokowania rejestru,może napiszesz mi dokładniej gdzie jest? Z góry dziękuje.
                  • Gość: Kolobos Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.escom.net.pl 22.07.07, 16:29
                    Dlaczego nie znalazlas, a ja znalazlem? To sie nazywa lenistwo.

Szablony administracyjne -> system -> zapobiegaj dostepowi do narzedzi edycji rejestru.
                    • Gość: Sławek62 Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.klaudyny.waw.pl 22.07.07, 18:03
                      Dla leniwych do poczytania:
                      Jak zrobić plik Fix.Reg
                      www.cybertrash.pl/Tata/Wiedza/FixReg/FixReg.html
                      Fix`y Przydatne w trudnych sytuacjach
                      forum.purepc.pl/lofiversion/index.php?t235812.html
                      • guniaxx1 Re: zablokowany edytor rejestru 22.07.07, 19:54
                        No super,ja jestem leniwa a ty może nie znasz sie na kompie tak jak myslałam,skoro nie możesz mi pomóc.U mnie jakos nie widze-zapobiegania dostępowi do narzędzi edycji rejestru.Moge ci przesłać na poczte zrzutke ekranu i sam zobaczysz.
                        • Gość: Kolobos Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.escom.net.pl 22.07.07, 20:06
                          Nudzisz..
                          MS tez sie myli tak?
                          support.microsoft.com/kb/831787/pl
                          • guniaxx1 Re: zablokowany edytor rejestru 22.07.07, 20:57
                            Prosze tu masz link na rapid i sam zobacz że nie ma
                            rapidshare.com/files/44401604/j.bmp.html teoria nie zawsze się sprawdza.
                            • Gość: Kolobos Re: zablokowany edytor rejestru IP: *.escom.net.pl 22.07.07, 22:44
                              1.4MB zdjecie do tego na rapidshare gdzie trzeba czekac zeby cos sciagnac..
                              Uzyj irfanview przytnij zdjecie tak zeby zostalo tylko to co wazne, japisz jako jpg (zapewne zostanie ze 100-200KB), wrzuc na img1.imageshack.us/ i daj normalnie link.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka