temel 28.09.07, 13:51 Które konto pocztowe (mam tu na myśli oczywiście bezpłatne skrzynki) dostają najmniej spamu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: c Re: Poczta bez spamu. IP: 212.160.196.* 28.09.07, 14:31 To ile dostajesz spamu zależy głownie od tego do czego wykorzystujesz swój adres email. Filtry na stronach nie zawsze sobie radzą. Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:51 temel napisał: > Które konto pocztowe (mam tu na myśli oczywiście bezpłatne skrzynki) dostają > najmniej spamu? Poczta na google (Gmail) zero spamu,zero reklam,miód malina.... Link Zgłoś
Gość: c Re: Poczta bez spamu. IP: 212.160.196.* 28.09.07, 15:19 > Poczta na google (Gmail) zero spamu,zero reklam,miód malina.... W ciągu miesiąca dostełem ponad 500 maili po chińsku adres mail był mało uzywany :P Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:26 Gość portalu: c napisał(a): > > Poczta na google (Gmail) zero spamu,zero reklam,miód malina.... > > W ciągu miesiąca dostełem ponad 500 maili po chińsku adres mail był mało uzywan > y :P Ciekawe bardzo,to wychodzi ponad 16 sztuk na dzień,sam mam konto Gmail od 3 tygodni + Thunderbird i nie dostałem ani jednej sztuki spamu i reklamy,i nie sądzę ,żeby to się zmieniło,musisz być strasznym lewusem .... Pozdro Link Zgłoś
Gość: c Re: Poczta bez spamu. IP: 195.116.211.* 28.09.07, 19:15 images27.fotosik.pl/90/00bfa83208603c5e.gif Link Zgłoś
jan-w Re: Poczta bez spamu. 28.09.07, 21:35 Gość portalu: c napisał(a): > images27.fotosik.pl/90/00bfa83208603c5e.gif Te kopalnie w Nigerii, to bym na twoim miejscu brał ;-) Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:25 Gość portalu: c napisał(a): > images27.fotosik.pl/90/00bfa83208603c5e.gif Gościu jaj sobie nie rób,o czym ma świadczyć ten screen,spam został prawidłowo rozpoznany i trafił do folderu z ,którego poleci w kosmos po 30 dniach,gdyby to był folder odebrane to inna rozmowa,po jakiego tam zaglądać...eh zielony jednak jesteś Pozdro. Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Poczta bez spamu. IP: *.acn.waw.pl 28.09.07, 22:27 > Ciekawe bardzo,to wychodzi ponad 16 sztuk na dzień,sam mam konto > Gmail od 3 tygodni + Thunderbird i nie dostałem ani jednej sztuki > spamu i reklam Od 3 tygodni? Tzn, ze nawet nie zacząłeś korzystać z tego konta ... pogadamy za dwa, trzy miesiące. Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:28 Gość portalu: p2p napisał(a): > > Ciekawe bardzo,to wychodzi ponad 16 sztuk na dzień,sam mam konto > > Gmail od 3 tygodni + Thunderbird i nie dostałem ani jednej sztuki > > spamu i reklam > > Od 3 tygodni? Tzn, ze nawet nie zacząłeś korzystać z tego konta ... pogadamy za > dwa, trzy miesiące. cyt."mesaja | IPHASH : RF-PQ-I9-BM | 24.09.2007, 18:56 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Posiadam Gmaila od 3 lat i jeśli chodzi o spam to jest go dosłownie 0, a co do o2 to szkoda gadać dziennie dostaję przynajmniej 10 reklam od o2." cyt."Matrick | IPHASH : 3E-0E-GS-U9 | 24.09.2007, 19:17 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20061201 Firefox/2.0.0.6 (Ubuntu-feisty) Ja z Gmaila korzystam już chyba rok i jestem pod jego ogromnym wrażeniem :) Jest to zdecydowanie najlepsza webowa poczta z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Co do o2.pl to również mogę sie wypowiedzieć na jej temat bo i tam mam konto, jednak to co tam się wyprawia z tymi wszystkimi reklamami to skandal. Może ładniej się prezentuje ale wygląd to nie wszystko. Gmail = 0 spamu :D" cyt."Archell | IPHASH : 3H-IU-E2-WG | 24.09.2007, 19:47 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Niestety, ilość reklam na bezpłatnych polskich kontach jest porażająca, zniechęcić to może każdego. Gmail pod tym względem jest OK." cyt" bonzai10 | IPHASH : RG-ZF-7P-FL | 24.09.2007, 20:12 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Ja mam gmail'a od niepamiętnych czasów... konto dostałem jak jeszcze były pierwsze zaproszenia i pojemność równe 2GB - chyba tyle było na początku tak ? Ponieważ trochę nadużyłem swojego e-maila tu i tam :> to w konsekwencji otrzymuje SPAM ale filtr na tej poczcie jest genialny, odrazu gmail wykrywa co jest spam a co nie. Nawet mam konto z WP powiązane z gmail. Nie zamierzam już zmieniać skrzynki bo google mi w 110% wystarcza. Jeszcze jak dodatkowe funkcje wejdą to już zupełny odlot :>" cyt"igor69 | IPHASH : ZM-UF-ME-YI | 24.09.2007, 20:33 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070208 Mandriva/2.0.0.6-4mdv2007.1 (2007.1) Firefox/2.0.0.6 Popieram "wszystkich", nie słyszałem żeby jakiś użytkownik Gmail'a się skarżył, może jedynie na programy pocztowe które mają problem z nietypowymi numerami portów. Thunderbird ma na szczęście osobną konfigurację dla kont na Google mail, łatwiej i lepiej. Kiedyś jeszcze będziemy się śmiać jak Gmail wszystkie popularne dotąd skrzynki zostawia w tyle :) Pozdrawiam pozytywnie nastawionych :) " cyt"Sparrow | IPHASH : WB-Q0-HC-VF | 24.09.2007, 22:10 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Gmail jest wg. mnie najlepszą poczta Po pierwsze 0 spamu, po drugie zero awarii i przeciążeń serwera, po trzecie 0 opłat i po czwarte 0 opłat za korzystanie z poczty przy bardzo dużej funkcjonalności." cyt"anonim | IPHASH : KI-FT-BO-UR | 24.09.2007, 22:31 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 No pewnie, że Gmail jest the best :) Też miałem tlen, bo pamiętam jak kiedyś mi go polecano, ale od kiedy zacząłem dostawać te łajno z pudelków, smogów i innych śmieci, to zmieniłem na Google i wyszło mi to na dobrze. W dodatku zrobiłem przekierowanie o2.pl w Gmailu i już spamu nie ma :D Oczywiście na początku trzeba co poniektóre rzeczy dodać do czarnej listy, ale wystarczy to raz zrobić, a efekt jest zadowalający. Taka jest prawda, że Firma o2.pl reklamuje swój "chłam" wszędzie gdzie się da, terroryzując wszystkich swoich użytkowników niechcianymi wiadomościami pocztowymi." dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7460#komentarz Myśleć ludzie..Pozdro.... Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Poczta bez spamu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:24 Gość portalu: jj napisał(a): > Poczta na google (Gmail) zero spamu,zero reklam,miód malina.... HAHAHAHA ! BZDURY ! Założyłem 5 kont na GMAIL i na KAŻDYM po miesiącu było po KILKASET spamów ! Po założeniu tych kont adresów NIGDZIE i NIKOMU nie podawałem ! Odpada więc fakt, że adresy ich gdzieś się już pojawiły a mimo to SPAM jak ch*lera ! Jak ma się konto o nazwie np: skjdiuefvvnwdvweivwe@gmail.com to spam trudniej dociera. Ale jak ma się "przyjazną ludziom" nazwę np.: czerwony@gmail.com to spam zaleje konto jak wiosenne powodzie Polskę. :( Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:29 Jak ma się konto o nazwie np: skjdiuefvvnwdvweivwe@gmail.com > > to spam trudniej dociera. > > Ale jak ma się "przyjazną ludziom" nazwę np.: czerwony@gmail.com > > to spam zaleje konto jak wiosenne powodzie Polskę. :( > > > Jaki z tego wniosek,trzeba myśleć,a nie beczeć jak mały dzieciak...Pozdro Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Poczta bez spamu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:25 temel napisał: > Które konto pocztowe (mam tu na myśli oczywiście bezpłatne skrzynki) dostają > najmniej spamu? Nie ma takich ! :) Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:58 Gość portalu: czerwony napisał(a): > temel napisał: > > > Które konto pocztowe (mam tu na myśli oczywiście bezpłatne > skrzynki) dostają > > najmniej spamu? > > Nie ma takich ! :) Ta odpowiedź świadczy,że jesteś bardzo zielony,a nie czerwony,mam konto na interii,które podawałem przy rejestracji na wielu forach,i przez rok nie dostałem sztuki spamu,nie mylić z reklamami (tzw.mailing),podobnie na konto gazeta.pl,same reklamy ,które rozsyłają portale,a na ,które trzeba się zgodzić przy zakładaniu konta,co do wcześniej poruszanego konta gmail warto poczytać opinie świadomych użytkowników,a nie c- czerwonych ,a naprawdę zielonych.... Pozdro dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7460 Link Zgłoś
jan-w Re: Poczta bez spamu. 28.09.07, 19:12 Taką dużą różnicę ci robi czy dostajesz spam "autoryzowany" - cacy, czy "nieautoryzowany" - be ? Spam to spam. Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Poczta bez spamu. IP: *.acn.waw.pl 28.09.07, 22:30 Nie śmiej się - może on po prostu uważa, że jesli w polu odbiorca jest jego adres to wszystko jest oki??? :) Link Zgłoś
konrad.w6 Re: Poczta bez spamu. 28.09.07, 16:18 temel napisał: > Które konto pocztowe (mam tu na myśli oczywiście bezpłatne skrzynki) dostają > najmniej spamu? Npisz do mnie meila, dam Ci profesjonalną skrzynke - zero spamu, zero trojanów czy innego syfu. Link Zgłoś
temel Re: Poczta bez spamu. 29.09.07, 12:58 konrad.w6 napisał: > temel napisał: > > > Które konto pocztowe (mam tu na myśli oczywiście bezpłatne skrzynki) dost > ają > > najmniej spamu? > > Npisz do mnie meila, dam Ci profesjonalną skrzynke - zero spamu, zero trojanów > czy innego syfu. > proszę bardzo kawaii88@interia.pl Link Zgłoś
konrad.w6 Re: Poczta bez spamu. 29.09.07, 16:58 temel napisał: > proszę bardzo kawaii88@interia.pl Kto do kogo miał napisać meila? Napisz mi na gazetowego meila i podaj jakies imie i nazwisko oraz login jaki ma byc w twym adresie. Link Zgłoś
temel Re: Poczta bez spamu. 30.09.07, 10:41 konrad.w6 napisał: > temel napisał: > > > > proszę bardzo kawaii88@interia.pl > > > Kto do kogo miał napisać meila? Napisz mi na gazetowego meila i podaj jakies > imie i nazwisko oraz login jaki ma byc w twym adresie. > > dobra ;))) Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:30 Gość portalu: p2p napisał(a): > > Ciekawe bardzo,to wychodzi ponad 16 sztuk na dzień,sam mam konto > > Gmail od 3 tygodni + Thunderbird i nie dostałem ani jednej sztuki > > spamu i reklam > > Od 3 tygodni? Tzn, ze nawet nie zacząłeś korzystać z tego konta ... pogadamy za > dwa, trzy miesiące. cyt."mesaja | IPHASH : RF-PQ-I9-BM | 24.09.2007, 18:56 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Posiadam Gmaila od 3 lat i jeśli chodzi o spam to jest go dosłownie 0, a co do o2 to szkoda gadać dziennie dostaję przynajmniej 10 reklam od o2." cyt."Matrick | IPHASH : 3E-0E-GS-U9 | 24.09.2007, 19:17 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20061201 Firefox/2.0.0.6 (Ubuntu-feisty) Ja z Gmaila korzystam już chyba rok i jestem pod jego ogromnym wrażeniem :) Jest to zdecydowanie najlepsza webowa poczta z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Co do o2.pl to również mogę sie wypowiedzieć na jej temat bo i tam mam konto, jednak to co tam się wyprawia z tymi wszystkimi reklamami to skandal. Może ładniej się prezentuje ale wygląd to nie wszystko. Gmail = 0 spamu :D" cyt."Archell | IPHASH : 3H-IU-E2-WG | 24.09.2007, 19:47 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Niestety, ilość reklam na bezpłatnych polskich kontach jest porażająca, zniechęcić to może każdego. Gmail pod tym względem jest OK." cyt" bonzai10 | IPHASH : RG-ZF-7P-FL | 24.09.2007, 20:12 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Ja mam gmail'a od niepamiętnych czasów... konto dostałem jak jeszcze były pierwsze zaproszenia i pojemność równe 2GB - chyba tyle było na początku tak ? Ponieważ trochę nadużyłem swojego e-maila tu i tam :> to w konsekwencji otrzymuje SPAM ale filtr na tej poczcie jest genialny, odrazu gmail wykrywa co jest spam a co nie. Nawet mam konto z WP powiązane z gmail. Nie zamierzam już zmieniać skrzynki bo google mi w 110% wystarcza. Jeszcze jak dodatkowe funkcje wejdą to już zupełny odlot :>" cyt"igor69 | IPHASH : ZM-UF-ME-YI | 24.09.2007, 20:33 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070208 Mandriva/2.0.0.6-4mdv2007.1 (2007.1) Firefox/2.0.0.6 Popieram "wszystkich", nie słyszałem żeby jakiś użytkownik Gmail'a się skarżył, może jedynie na programy pocztowe które mają problem z nietypowymi numerami portów. Thunderbird ma na szczęście osobną konfigurację dla kont na Google mail, łatwiej i lepiej. Kiedyś jeszcze będziemy się śmiać jak Gmail wszystkie popularne dotąd skrzynki zostawia w tyle :) Pozdrawiam pozytywnie nastawionych :) " cyt"Sparrow | IPHASH : WB-Q0-HC-VF | 24.09.2007, 22:10 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 Gmail jest wg. mnie najlepszą poczta Po pierwsze 0 spamu, po drugie zero awarii i przeciążeń serwera, po trzecie 0 opłat i po czwarte 0 opłat za korzystanie z poczty przy bardzo dużej funkcjonalności." cyt"anonim | IPHASH : KI-FT-BO-UR | 24.09.2007, 22:31 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7 No pewnie, że Gmail jest the best :) Też miałem tlen, bo pamiętam jak kiedyś mi go polecano, ale od kiedy zacząłem dostawać te łajno z pudelków, smogów i innych śmieci, to zmieniłem na Google i wyszło mi to na dobrze. W dodatku zrobiłem przekierowanie o2.pl w Gmailu i już spamu nie ma :D Oczywiście na początku trzeba co poniektóre rzeczy dodać do czarnej listy, ale wystarczy to raz zrobić, a efekt jest zadowalający. Taka jest prawda, że Firma o2.pl reklamuje swój "chłam" wszędzie gdzie się da, terroryzując wszystkich swoich użytkowników niechcianymi wiadomościami pocztowymi." dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7460#komentarz Myśleć ludzie..Pozdro.... Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Poczta bez spamu. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.09.07, 00:10 img241.imageshack.us/img241/4273/gmailspam1191016920796fc3.gif Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 00:24 W tych screenach widać,że spam trafił tam gdzie jego miejsce,i " (Wiadomości starsze niż 30 dni będą automatycznie usuwane)" czego chcieć więcej...? Link Zgłoś
Gość: Kędzioł Re: Poczta bez spamu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 08:22 Gość portalu: jj napisał(a): > czego chcieć więcej...? TYLKO NIE TO !!! NIE CHCEMY NIC WIĘCEJ !!! NIE CHCEMY więcej tych twoich cytatów stąd: dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7460 bo to dość WKUR*IAJĄCE !!! :( Jak SAM nie masz NIC do napisania to NIE CYTUJ nam tutaj wypowiedzi innych z jakiś reklamowych portalików typu "dobreprogramy" !!! Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:27 Gość portalu: Kędzioł napisał(a): > Gość portalu: jj napisał(a): > > > czego chcieć więcej...? > > TYLKO NIE TO !!! NIE CHCEMY NIC WIĘCEJ !!! > > NIE CHCEMY więcej tych twoich cytatów stąd: > > dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7460 > bo to dość WKUR*IAJĄCE !!! :( > > Jak SAM nie masz NIC do napisania to NIE CYTUJ nam tutaj wypowiedzi > innych z jakiś reklamowych portalików typu "dobreprogramy" !!! > > > > Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem wątek to byś wiedział dlaczego to zrobiłem,a jak ci DB przeszkadzają to nie musisz tam wchodzić,opinie o gmail można znaleźć wszędzie polecam google. Piszesz w liczbie mnogiej cyt." NIE CHCEMY więcej" ,w czyim imieniu to piszesz,może w imieniu jakiegoś kolesia na,którego kolanach siedzisz,hehee Pozdro. Link Zgłoś
jan-w Re: Poczta bez spamu. 30.09.07, 11:56 Gość portalu: jj napisał(a): > cyt." NIE CHCEMY więcej" ,w czyim imieniu to piszesz,może w imieniu jakiegoś > kolesia na,którego kolanach siedzisz,hehee Pozdro. Mimo twojego wyjątkowo prostackiego język i sformułowań charakterystyczne dla dresa spod śmietnika, udzielę ci jednak odpowiedzi. Kędzioł pisał również w moim imieniu, oraz wszystkich normalnych użytkowników internetu. Spam bronią wyłącznie spamerzy. Innym tylko utrudnia on życie. Tu masz lekturę na ten temat, ale wątpię żebyś przeczytał tak długi tekst, o zrozumieniu go nie wspominając: www.nadzieja.pl/inne/spam.html A z tym każdy spamer musi się liczyć: kkk.wanted.eu.org/sad.jpg Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:11 jan-w napisał: > Gość portalu: jj napisał(a): > > cyt." NIE CHCEMY więcej" ,w czyim imieniu to piszesz,może w imieniu jakie > goś > > kolesia na,którego kolanach siedzisz,hehee Pozdro. > > Mimo twojego wyjątkowo prostackiego język i sformułowań charakterystyczne dla > dresa spod śmietnika, udzielę ci jednak odpowiedzi. > Kędzioł pisał również w moim imieniu, oraz wszystkich normalnych użytkowników > internetu. Spam bronią wyłącznie spamerzy. Innym tylko utrudnia on życie. Tu > masz lekturę na ten temat, ale wątpię żebyś przeczytał tak długi tekst, o > zrozumieniu go nie wspominając: > www.nadzieja.pl/inne/spam.html > A z tym każdy spamer musi się liczyć: > kkk.wanted.eu.org/sad.jpg > jan-w ,ty chyba jesteś nawiedzony ,sugerujesz,że mam kłopoty z czytaniem i zrozumieniem tekstu,i kto to pisze,sam chyba dobrze nie przeczytałeś postów,Kędzioł w dość wulgarny sposób zwrócił się do mnie,żebym nie cytował opinii o Gmail z dobrych programów ponieważ,a zresztą sam sobie przeczytaj jego post.Jeśli zgadzasz się z jego wypowiedzią to gratulacje .Gdzie ja bronię spamu? Jak już czegoś bronię to poczty Gmail,która ma bardzo skuteczne filtry antyspamowe + brak reklam,tak,że spam ląduje w folderze o tej samej nazwie z ,którego leci w kosmos po 30 dniach,do tego najlepiej dodać Thunderbird i gra muzyka. Co do tych linków to nie napiszę,jak twój kolega Kędzioł o DP,że jakiś chrześcijański portalik jest taki czy inny,może mały cytat: " * Napisz, że to, co zrobiłeś, to był spam. * Napisz, że to było złe. * Powiedz, że masz wyrzuty, bo zrobiłeś coś złego. * *Dopiero wtedy* napisz, że więcej tego nie zrobisz. Wtedy może Ci zaufamy. Wtedy może nie będziemy na ciebie źli. Wtedy może cię polubimy. Może zaczniemy czytać inne Twoje listy. To chyba nie jest takie trudne? A może?" Jak to się nazywa ,żal z grzechy,czy jakoś tak chyba....? Drugi link też ciekawy,Ku Klux Klan kontra spamerzy ,hehehe. Link Zgłoś
jan-w Re: Poczta bez spamu. 30.09.07, 20:41 Tak jak pisałem, moje ty dziecko neostrady... Plugawy język i takież myślenie. Link Zgłoś
t-800 Re: Poczta bez spamu. 29.09.07, 10:14 Gość portalu: jj napisał(a): > czego chcieć więcej...? Ja bym chciał poczty bez spamu. Link Zgłoś
Gość: jj Re: Poczta bez spamu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:14 t-800 napisał: > Gość portalu: jj napisał(a): > > > czego chcieć więcej...? > > Ja bym chciał poczty bez spamu. Jeszcze raz,spam trafia do folderu spam i po 30 dniach leci w kosmos,to tak jakby go nie było,nie ma obowiązku tam zaglądać,czaisz? Link Zgłoś
t-800 Re: Poczta bez spamu. 29.09.07, 14:21 No jasne że nie mam. Ale zaglądam - sprawdzam, czy coś ważnego przypadkiem tam nie trafiło. Link Zgłoś
muniek23b Re: Poczta bez spamu. 29.09.07, 10:26 Moim zdaniem najlepszą pocztą jest yahoo, ja tam dostaję najmniej spamu .Prawdę mówiąc to dopóki nie będziesz się rejestrował na stronach to nie będziesz dostawał żadnego spamu, a jak zaczniesz to klapa na każdą pocztę będziesz dostawał tylko teraz trzeba wybrać taką na którą będzie przychodziło najmniej. Pozdrowienia!! Tu masz linka: Poczta YAHOO Link Zgłoś
Gość: art Re: Poczta bez spamu. IP: *.matarnia.pl 29.09.07, 11:23 Ja na WP mam sporo spamu, ale tragicznie nie jest, najwyżej kilka dziennie. Na o2 jest lepiej, w niektóre dni nawet nie dostaję nic. Nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób dąży do ideału. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczta bez spamu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:31 Od 3 miesięcy mam 3 konta na interii. Do tej pory dostałam dokładnie po trzy wiadomości reklamowe. Czyli wychodzi jedna na miesiąc - chyba mozna to przeboleć... Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Poczta bez spamu. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.09.07, 13:21 Tylko trzy? Zobacz, jak jest u mnie: img215.imageshack.us/img215/4138/18856225ti1.gif Link Zgłoś
muniek23b Re: Poczta bez spamu. 30.09.07, 14:57 Dokładnie u mnie jest to samo skasuje spam a za dwa dni znowu mam pełno. Link Zgłoś