nuova 23.11.07, 11:47 czy to mozliwe zeby kompak nie mial wejscia usb? ani z przodu ani z tylu? mam do x\czynienia z jakim\s kompem i nie widze nigdzie wejscia usb. pytam wiec czy to mozliwe? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: p2p Re: kompak a wejście usb IP: *.acn.waw.pl 23.11.07, 11:54 Teoretycznie wszystko jest możliwe :) Czasami wyjścia USB są ukryte pod otwieranymi klapkami w obudowie. A jaki to model dokładnie? Link Zgłoś
nuova Re: kompak a wejście usb 23.11.07, 12:03 Gość portalu: p2p napisał(a): > Teoretycznie wszystko jest możliwe :) Czasami wyjścia USB są ukryte pod > otwieranymi klapkami w obudowie. >A jaki to model dokładnie? ...chyba przedpotopowy :/ Lukałam z tyłu, bo tam bylo najbardziej prawdopodobne, że znajde wejscie usb, ale kiszka ;( Z [przodu nie ma żadnych haczyków, to znaczy zadnych klapek ;P Z przodu jest tylko mala naklejka "DTK Computer", wiec nie wiem jaki to model :/ Ale i tak dziejkuje za odp. :) Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: kompak a wejście usb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 20:53 Informacja jaką podałaś (DTK Computer) jest nieprzydatna. Podaj dokładny model płyty głównej. Link Zgłoś
nuova Re: kompak a wejście usb 23.11.07, 21:13 pogodzilam sie z tym, ze ten kompak jest z innej planety :) ;) Link Zgłoś
Gość: ala Gratulacje! tylko 3 dni szukania :)))))) IP: *.teleton.pl 26.11.07, 11:10 nuova napisała: > znalazłam :) Link Zgłoś
nuova Re: Gratulacje! tylko 3 dni szukania :)))))) 26.11.07, 14:14 detektyw z ciebie kiepski Link Zgłoś
Gość: pi i sigma Re: a gdzie napisano, ze IP: 195.47.201.* 26.11.07, 14:49 Już się tak nie tłumacz, bo jeszcze bardziej się pogrążysz ;-P Gdzie się USB-ek schował łobuz jeden? ;-) Link Zgłoś
nuova Re: a gdzie napisano, ze 26.11.07, 21:46 Gość portalu: pi i sigma napisał(a): > Gdzie się USB-ek schował łobuz jeden? ;-) nie wiem, zapytaj ala, moze wie?! Link Zgłoś