Gość: membe IP: *.cust.tele2.pl 22.04.08, 14:57 I tak FF/opera jest lepsza:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krzystar Bezpieczne surfowanie IP: *.klaudyny.waw.pl 22.04.08, 15:12 Popieram, a jeszcze do tej Opery czy FF dorzucić Linux-a i już nic nam nie straszne :D Link Zgłoś
krasnov LOL 22.04.08, 18:36 Takich steków bzdur, jakie wypisuje 'Komputer w firmie' to nie widziałem dawno. IE7 najbezpieczniejszy? Umarłem ze śmiechu! Może wśród pozostałych IE... W ogóle 'Komputer w firmie' to chyba jest tylko agencja marketingowa Microsoftu... Każdy ich tekst jest o tym, jakie wspaniałe są produkty MS. Państwo z gazeta.pl - proszę, wywalcie to badziewie ze swojej witryny! No przecież kompletnie niszczą waszą wiarygodnośc... __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Link Zgłoś
Gość: bolek Bezpieczne surfowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:43 ale reklama.. najbezpieczniejszy i koniec, żadnych testów, danych źródeł. Link Zgłoś
Gość: Desmond Bezpieczne surfowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 17:39 Czyli że co? Bezpieczeństwo w IE polega na tym że ma on swoją listę stron niebezpiecznych i jej się trzyma? A co jak trafi się na złośliwą stronę spoza listy? Autor chyba sie czegoś napalił, skoro takie teksty pisze Link Zgłoś
wroob_l Bezpieczne surfowanie 22.04.08, 20:05 "Get the facts..." oraz PKS Świdnica reaktywacja. Już dawno podobnych bzdur nie czytałem. Link Zgłoś
r.kaminski Bezpieczne surfowanie 23.04.08, 10:03 Artykuł pochodzi z mini raportu Bezpieczeństwo w sieci w całości poświęconego optymalnemu wykorzystaniu zabezpieczeń w systemie Windows Vista, w tym również przeglądarki IE7. Tym samym oczywiste jest chyba, że koncentruje się na produktach Microsoftu. Osobiście nie znam aktualnego raportu nt. zabezpieczeń przeglądarek - ostatni miarodajne opracowanie CERT pochodzi z 2005 roku. Od tego czasu praktycznie wszystkie przeglądarki występują w nowych wersjach. Link Zgłoś