Dodaj do ulubionych

Bezpieczne surfowanie

IP: *.cust.tele2.pl 22.04.08, 14:57
I tak FF/opera jest lepsza:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzystar Bezpieczne surfowanie IP: *.klaudyny.waw.pl 22.04.08, 15:12
      Popieram, a jeszcze do tej Opery czy FF dorzucić Linux-a i już nic nam nie straszne :D
      • krasnov LOL 22.04.08, 18:36
        Takich steków bzdur, jakie wypisuje 'Komputer w firmie' to nie widziałem dawno. IE7 najbezpieczniejszy? Umarłem ze śmiechu! Może wśród pozostałych IE...
        W ogóle 'Komputer w firmie' to chyba jest tylko agencja marketingowa Microsoftu... Każdy ich tekst jest o tym, jakie wspaniałe są produkty MS.
        Państwo z gazeta.pl - proszę, wywalcie to badziewie ze swojej witryny! No przecież kompletnie niszczą waszą wiarygodnośc...
    • Gość: bolek Bezpieczne surfowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:43
      ale reklama.. najbezpieczniejszy i koniec, żadnych testów, danych źródeł.
    • Gość: Desmond Bezpieczne surfowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 17:39
      Czyli że co? Bezpieczeństwo w IE polega na tym że ma on swoją listę stron niebezpiecznych i jej się trzyma? A co jak trafi się na złośliwą stronę spoza listy?

Autor chyba sie czegoś napalił, skoro takie teksty pisze
    • wroob_l Bezpieczne surfowanie 22.04.08, 20:05
      "Get the facts..." oraz PKS Świdnica reaktywacja.
      Już dawno podobnych bzdur nie czytałem.
    • r.kaminski Bezpieczne surfowanie 23.04.08, 10:03
      Artykuł pochodzi z mini raportu Bezpieczeństwo w sieci w całości poświęconego optymalnemu wykorzystaniu zabezpieczeń w systemie Windows Vista, w tym również przeglądarki IE7. Tym samym oczywiste jest chyba, że koncentruje się na produktach Microsoftu. Osobiście nie znam aktualnego raportu nt. zabezpieczeń przeglądarek - ostatni miarodajne opracowanie CERT pochodzi z 2005 roku. Od tego czasu praktycznie wszystkie przeglądarki występują w nowych wersjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka