Gość: teodor IP: *.pl / *.pl 04.10.03, 18:51 Witam, kto mi poleci jakis program do tworzenia muzyki, najlepiej aby był prosty w obsłudze ale zeby duzo można było zrobić.Czy są programy w jezyku polskim?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: amadeus Re: program do tworzenia muzyki - jaki?? IP: *.smrw.lodz.pl 05.10.03, 00:32 Jeżeli chodzi o program za pomocą, którego można stworzyć jakiś kawałek, to znam dwa programy... Music Maker - osobiście z niego nie korzystałem, ale słyszałem, że jest fajny, oraz Fruity Loops - dobry do tworzenia bitu, ale napewno da się zrobić coś więcej. Posiada wiele opcji modulowania dźwiękiem itd. itp. etc. :) Jeżeli chodzi o programy do edycji, wycinania, sklejania, miksowania... polecam Sound Forge i Vegas Audio firmy Sonic Foundry, oraz Cool Edit Pro firmy Syntrillium, która niedawno została przejęta przez Adobe. Oto adresy stron producentów: www.adobe.com/special/products/audition/syntrillium.html - Cool Edit Pro www.sonicfoundry.com/ - Vegas i Sound Forge www.fruityloops.com/ - Fruity Loops www.magix.com - Music Maker Najnowsze wersje tych programów da radę pociągnąć przez Kaze itp. pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Azbest Re: program do tworzenia muzyki - jaki?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 12:41 Polecam Fruity Loops. Do sciągnięcia z kaazy. Link Zgłoś