Gość: szympans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:08 Siema Ludziska potrzebuję dobrej nagrywarki BR do kompa najlepiej żeby nie kosztowała krocia. Najlepiej LG albo Pioneer co polecacie??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Nagrywarka BR 04.11.08, 15:10 Polecamy LG albo Pioneer. Wystarczy? (pewno zaraz pojawi sie tu ten cholerny spamer z "tre" i poleci Ci cos ze swojego badziewnego sklepiku...) Link Zgłoś
oby.watel Re: Nagrywarka BR 04.11.08, 15:33 Sony też nie są złe. A jak google zacznie działać, to szczegóły i aktualne ceny można będzie sprawdzić. Link Zgłoś
Gość: akodo polecam LG GGW-H20L IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:20 mam używam jestem bardzo zadowolony, czyta Bluray a także HDDVD oglądałem parę filmów. Pamiętaj że komputer musi spełniac wymagania minimalne jeśli chcesz odtwarzać filmy, jednym słowem nie może to być jakiś "staruszek" 1.6GHz bez karty grafiki. Link Zgłoś
Gość: zema Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:23 jw. porządny i solidny sprzęt powinien ci wystarczyć. A ogólnie to zadaj pytanie google i poczytaj. Link Zgłoś
Gość: szympans Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:02 Poczytałem, poczytałem kupiłem mam nadzieje na razie chodzi mam nadzieje ze się nie zawiodę. Dzięx Link Zgłoś
Gość: wtrawiepiszczy Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 12:46 Mam nadzieje ze sie jeszcze tu pojawisz i zdasz relacje jak ci sie uzytkuje ten sprzecik!!! Link Zgłoś
Gość: szympans Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 12:46 Jak na razie nie mogę narzekać. Chodzi, nagrywa krawatów nie wiąże niestety Link Zgłoś
Gość: Gate Re: Nagrywarka BR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:56 Tak się że używam obu i obie są dobre obie nagrywaja:D Napisałeś żeby nie kosztowala krocia no pioneer do najtańszych nie należy. Link Zgłoś