Dodaj do ulubionych

Nagrywarka BR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:08
Siema Ludziska potrzebuję dobrej nagrywarki BR do kompa najlepiej żeby nie
kosztowała krocia. Najlepiej LG albo Pioneer co polecacie???
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: Nagrywarka BR 04.11.08, 15:10
      Polecamy LG albo Pioneer. Wystarczy? (pewno zaraz pojawi sie tu ten cholerny
      spamer z "tre" i poleci Ci cos ze swojego badziewnego sklepiku...)
      • oby.watel Re: Nagrywarka BR 04.11.08, 15:33
        Sony też nie są złe. A jak google zacznie działać, to szczegóły i aktualne ceny
        można będzie sprawdzić.
    • Gość: akodo polecam LG GGW-H20L IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:20
      mam używam jestem bardzo zadowolony, czyta Bluray a także HDDVD oglądałem parę
      filmów.

Pamiętaj że komputer musi spełniac wymagania minimalne jeśli chcesz odtwarzać
      filmy, jednym słowem nie może to być jakiś "staruszek" 1.6GHz bez karty grafiki.
      • Gość: zema Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:23
        jw.
        porządny i solidny sprzęt powinien ci wystarczyć. A ogólnie to zadaj pytanie
        google i poczytaj.
        • Gość: szympans Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:02
          Poczytałem, poczytałem kupiłem mam nadzieje na razie chodzi mam nadzieje ze się
          nie zawiodę. Dzięx
          • Gość: wtrawiepiszczy Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 12:46
            Mam nadzieje ze sie jeszcze tu pojawisz i zdasz relacje jak ci sie uzytkuje ten
            sprzecik!!!
            • Gość: szympans Re: polecam LG GGW-H20L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 12:46
              Jak na razie nie mogę narzekać. Chodzi, nagrywa krawatów nie wiąże niestety
    • Gość: Gate Re: Nagrywarka BR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:56
      Tak się że używam obu i obie są dobre obie nagrywaja:D Napisałeś żeby nie
      kosztowala krocia no pioneer do najtańszych nie należy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka