Gość: Olek IP: 213.155.189.* 26.01.09, 13:02 Aż się komentować odechciewa. Kretynów podobno nie sieją a rosną. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: hehadto Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.ghnet.pl 26.01.09, 13:14 To jest juz wyzsza ekonomia w wydaniu Microsoftu. Windows starter to jakis zart !!?? Mam jeszcze lepszy pomysl. Wprowadzic ograniczenie obslugiwanej rozdzielczosci ekranu. Po co krajom rozwijajacym sie ta 'orgia HD' ? I najlepiej wprowadzic ograniczenie obslugi myszki, ktora to bedzie mozliwa po upgradzie do wersji Ultimate. A ponadto polaczenia internetowe szybsze niz 56kbps to czysta rozpusta - tez ograniczyc ! Link Zgłoś
Gość: Lashtaar Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.09, 13:26 Po choinkę np. użytkownikowi domowemu usługi typu IIS czy też profesionalne zarządzanie zasobami czy usługami, skoro kupił system do gier i do słuchania muzy? Nie czepiajcie się już byle czego... -.-' Link Zgłoś
Gość: lukas Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 13:32 Znowu chcą z ludzi zrobić debili? Nie, nie czepiam się i już tłumaczę co miałem na myśli ;) W najdroższych wersjach Win Vista miały regularnie pojawiać się dodatki tj. gry, programy itp. Gdzie są, ktoś je widział? ;) Link Zgłoś
Gość: @lukas Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 13:36 a co nie widziales dodatkow do ultimate? bo ja widzialem. Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 80.48.2.* 26.01.09, 13:38 No tak, M$ pełną gębą. Ja mam jedną wersję, którą mogę dostosować do moich potrzeb. Oczywiście to linux. Tu nie ma takich paranoi - ograniczenie w obsłudze ramu ! Ku..., do 1GB na system który jeszcze nie wszedł ... Nie pamiętam ... czy to windows 98 nie miał takich ograniczeń ? Link Zgłoś
Gość: swan Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 89.174.254.* 26.01.09, 13:53 znowu coś zaczynają kombinować? Mam już ich dosyć; przeinstaluję komputery na linuxa. Pieprzyć kretynów.... Link Zgłoś
Gość: Antytroll Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.csk.pl 26.01.09, 14:04 No to spadac na linuxa i nie pie....c, że się nie podoba! Chcielibyście, żeby wszystko było "naj" i to za darmo Już mi się żygac chce od tych troli linuxowskich i ich jedynie słusznego systemu ps Nie mylic z użytkownikami linuxa bo do tych akurat nic nie mam - w końcu trole właśnie ich reputację psują A najśmieszniejsze jest to, że przeważnie piszą o ubuntu - a dla advance user to akurat najgorsza z dystrybucji... Pozdro normalnych Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.mol.com.pl 26.01.09, 14:14 Wszystkich niezadowolonych zachęcam do wyprodukowania własnego OS i dystrybuowania go na zasadach jakich chcą :) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 212.67.149.* 26.01.09, 14:27 A ja proponuję przesiadkę na Mac OS... naprawdę dobry system bez udziwnień i 10000 wersji, taka dla babci, inna dla biura... po co to komu...??? głupota... Link Zgłoś
Gość: Qrde Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:40 Gdyby była 1 wersja, to też byście mieli pretensje. Tak już macie... To chyba dobrze, że różne edycje systemu są dedykowane albo dla biznesmenów, albo dla biednej grającej młodzieży. Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:43 "a co nie widziales dodatkow do ultimate? bo ja widzialem." Ładnie wyglądają? Może coś wymienisz? Link Zgłoś
Gość: sdsfc Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 14:54 a cóż to dla was za problem??? jak dla mnie może być nawet 100 wersji... nikt wam nie każe kupować wszystkich, ani tym bardziej do kupna wersji starter. Jak ktoś ma słabego kompa to i najsłabsza wersja może się opłacać. To jest po prostu czepianie się bez przy.czyny. Microsoft nigdy nie był, nie jest i nie będzie instytucją charytatywną . Wkurzają mnie jełopy siedzące na Ubuntu, (które swoja drogą coraz bardziej przypomina Windę) i jarających się, że są pro użytkownikami, a tak naprawdę są tylko lamerami z namiastką prawdziwego linuksa. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 212.67.149.* 26.01.09, 15:11 Linux, srilux... darmowe gó... dobre na serwer i tylko tam... :-) Link Zgłoś
Gość: hori Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 82.160.97.* 26.01.09, 15:17 A miałeś kiedyś Linuxa? Pewnie nie. Ale w sumie dobre na serwer, tylko czy ty wiesz jak to działa? Wątpie :D Podsumowując nie wiesz nic o Linuxie, ani o budowie serwerów, ale twierdzisz, że razem pasują :D Szkoda, że tyle milionów ludzi tego nie wie ;p Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 212.67.149.* 26.01.09, 15:38 Głupiś hori jak but z lewej nogi...:-)) Link Zgłoś
Gość: hehadto Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: *.ghnet.pl 26.01.09, 17:58 Ja sie tylko podsmiewam. Windows Vista nie jest dla mnie problemem. Uzywam mac OS X Leopard. A do grania konsola. Oczywiscie od Microsoftu (starsznie halasuje i grzeje sie jak stacja dyskow od C64 :) Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Windows 7 na... 5 sposobów? IP: 94.246.134.* 27.01.09, 13:26 Linuks się pisze ....Linuks ...a nie jakiś tam linux - "fachowcy".... Link Zgłoś