Dodaj do ulubionych

Google usuwa zdjęcia obszczymurów

IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 30.01.09, 02:35
Mój pies też tak się załatwia. Tylko, ze to pies
Obserwuj wątek
    • Gość: oki Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 21:20
      Serio? Myślałem, że twój pies to koń.
    • Gość: jaktro Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 22:57
      a nie żyrafa?
    • Gość: ja Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.013-413-73746f2.cust.bredbandsbolaget.se 31.01.09, 00:53
      faceci to psy, sikaja gdzie popadnie,fujjjjjj
    • Gość: bas Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.icpnet.pl 31.01.09, 10:06
      lepiej sikać gdzie popadnie niż lać w spodnie, gdy nie ma wokół kibla. moim zdaniem to bardziej higieniczne, a ty jak cię to podnieca, to wstrzymuj. złotych szczytów!!!
    • Gość: ja2 Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 10:57
      @bas: nie powidziała/powiedział, że ją/go to podnieca, więc bez insynuacji. Oczywiście, że lepiej lać w spodnie, bo to nie jest mój problem, ze Ty nie umiesz wstrzymywać moczu i nie muszę na to patrzeć. Naucz się sikać w domu albo zakładaj pampersy.
    • Gość: wilku Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 13:10
      ja2, a ja nie musze patrzec na twoje obszczane biodrówy :) wiec lepiej wysikaj sie w krzakach
    • placebo99 Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów 31.01.09, 16:05
      Kiedyś wieczorem widziałem jak na chodniku zatrzymała się pewna w sukience pani i rozkraczyła nogi i na stojaka zaczęła sikać na środku chodnika. Musiała pewnie przesunąć majtki z pipki, bo chyba nie była całkiem bez majtek?
    • cqu Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów 31.01.09, 16:19
      w Australii bardzo duzo dziewczyn chodzi bez majtek, a co do sikania na stojaco to jest to praktykowane przez Aborygenki, ktore upodobaly sobie sikanie na opony samochodow rzadowych zaparkowanych np przed cetrum handlowym, ja to olewam, ale dla mojej mamy jest to widok odrazajacy
    • Gość: adam81w Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.skynet.net.pl 31.01.09, 17:43
      odrażające. niektórzy to w ogóle nie mają wstydu. ktoś widzi a co mnie to. jeszcze mógłby bałwanka postawić. żenada.

• Gość: olek Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.01.09, 17:58
      Czyli jak ja bede sikal na moim ogrodzie to Google wraz z rzadem USA beda mnie mieli na zdjeciach? Niech Google sie od**er**li od mojego prywatnego zycia.
    • Gość: a po co Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.Red-80-25-162.staticIP.rima-tde.net 31.01.09, 18:27
      a po co wogole ta usluga street vju - do czego to sluzy ?
      do podgladania!?
    • Gość: WS Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:10
      wilku przykro mi że jesteś bezdomny i musisz szcz... w krzakach. Sporo osób na pewno irytuje twój obleśny ekshibicjonizm więc może jednak załóż pampersa.
    • Gość: lelek Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.tpnet.pl 31.01.09, 19:23
      Ten obrazek to słabizna.
      To jest coś:
      www.theregister.co.uk/2008/12/30/madrid_street_view/
      Oczywiście, google już ocenzurowało swoje streetview, ale screen capture wzięte i zachowane dla potomności!
    • Gość: sikacz wielkomiejs Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.01.09, 20:14
      założę się o rolkę papieru, że wiekszość tu obecnych anty szcz... wróć - załatwiała co najmniej raz swoje zwierzęce potrzeby fizjologiczne w krzakorach
    • Gość: Gość Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:12
      Fajowa aplikacja. Nawet nie widziałem, że google cos takie zrobił.
    • Gość: cedric Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 00:16
      Kiedyś jadąc widziałem jak taksówkarz się zatrzymał, wysiadł i lał na płot. Jak zatrąbiłem, to się z zaskoczenia odwrócił ... nie przestając ani nie chowając.
    • Gość: ziuzia Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: 94.254.186.* 01.02.09, 02:07
      i za 300 lat każde dziecko na Ziemi będzie wiedziało, że w 21 wieku ludzie nie mieli twarzy i nigdy nie sikali.
    • Gość: Leon Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.chello.pl 01.02.09, 09:18
      tja a baby nie szczają publicznie, tylko noszą zbiorniki na plecach z uryną.......
    • Gość: lllll Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: 83.143.99.* 01.02.09, 09:26
      www.1man1jar.com/
    • Gość: ja2 Re: Google usuwa zdjęcia obszczymurów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:13
      nie, ani razu nie szczałam w krzakach. Nawet będąc dzieckiem.
      @Leon, baby to są w nosie.
      kobiety nie szczają tak jak mężczyźni po prostu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka