Gość: początkujący IP: *.chello.pl 26.11.03, 13:21 Chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy program do konwertowania filmów z AVI do VCD. Najlepiej aby ten program automatycznie mógł dodawać podpisy do filmu. Proszę o POMOC. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aaa Re: KONWERTOWANIE Z AVI DO VCD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:48 DVDRip polski program nie ma on może rozbudowanych opcji ale może konwertować na 5 sposobów. Banalny w obsłudze!!! Dla laika jak znalazł. Pozdrawiam... Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: KONWERTOWANIE Z AVI DO VCD IP: *.chello.pl 26.11.03, 16:29 Słuchaj mam ten program, lecz ostatnio kiedy próbowałem to program ma wiele nie dostępnych funkcji jak zmiana rozdzielczości itp. Wynik końcowy to czarnobiały film :( Link Zgłoś
Gość: aaa Re: KONWERTOWANIE Z AVI DO VCD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 16:02 Ja stosowałem sie do opisu z komputer świata i jestem zadowolony z efektów... Do tej pory konwertowałem DVD-avi, DVD-VCD, avi-VCD i powiem że wszystko przebiegało ok. Link Zgłoś
stratoos Re: KONWERTOWANIE Z AVI DO VCD 26.11.03, 19:44 cdrinfo.pl/vcd/video/how2avi2vcd.php www.vcd.friko.pl/ Link Zgłoś