Gość: kasia IP: *.studio.net.pl 05.09.01, 10:23 AAAAAAAAAAA ZDALAM EGZAMIN!!!!!!!!!!!!!!! NA 4... QRCZE JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 12:07 Gość portalu: kasia napisał(a): > AAAAAAAAAAA ZDALAM EGZAMIN!!!!!!!!!!!!!!! NA 4... QRCZE JAK SIE CIESZE!!!!!!!!! > ! Wyslalem Ci juz SMS''a wiec nie bede sie powtarzal ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .sonia. Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 200.5.1.* 05.09.01, 12:48 Przyłączam się do gratulacji:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 14:28 Gratulacje! A z czego był ten egzamin? Było ciężko? Pozdrawiam Tomcio Ps. Ja zaczynam uzupełniające od października i też mi się zaczną egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.138.* 05.09.01, 14:30 egzamin byl z mikroekonomi... i byl tragiczny... jedno pytanie mnie zaskoczylo: udowodnij, ze zdanie: "wieksze przedsiebiorstwa zawsze beda produkowac taniej" jest falszywe.. graficznie i opisowo... caly egzamin nad tym sie glowilam.. ale przyszlo olsnienie... :-))) ok nie zanudzam... powodzenia zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoski.pl 05.09.01, 15:57 to ja też sie pochwalę:)) Pierwszy raz od pięciu lat nie mam żadnej poprawki na wrzesień!!!:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.138.* 05.09.01, 16:49 gratulacje... moze kiedys tez sie doczekam takich czasow... choc moja srednie i tak sie poprawila.. w zeszlym roku szesc do tylu a w tym tylko jeden... no i sesja zimowa zawsze zakonczona pelnym sukcese... gorzej z letnia cos w tym musi byc :-))) gratulacje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 17:07 GRATULACJE!!! Powiem Ci w tajemnicy, że miałaś cholernie łatwe zadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.138.* 05.09.01, 17:16 ...zadanie tak ale forma pytania mnie zestresowala... chodzilo o czywiscie o korzysci skali produkcji... bardzo banalne.. dziekuje za gratulacje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:36 Także gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 19:42 Dolaczam sie do gratulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 19:44 Moje GATULACJE. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 12:59 Ja również gratuluję! Oops! Chyba sie powtarzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 08:33 Najszczersze gratulacje za zdane egzaminy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś