Dodaj do ulubionych

sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.studio.net.pl 05.09.01, 10:23
AAAAAAAAAAA ZDALAM EGZAMIN!!!!!!!!!!!!!!! NA 4... QRCZE JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 12:07
      Gość portalu: kasia napisał(a):

> AAAAAAAAAAA ZDALAM EGZAMIN!!!!!!!!!!!!!!! NA 4... QRCZE JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!
      > !

Wyslalem Ci juz SMS''a wiec nie bede sie powtarzal ;)))

KroTosS
    • Gość: .sonia. Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 200.5.1.* 05.09.01, 12:48
      Przyłączam się do gratulacji:)))))))))))))))))))))))))))
      • .tomcio. Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 14:28
        Gratulacje!

A z czego był ten egzamin? Było ciężko?

Pozdrawiam

Tomcio

Ps. Ja zaczynam uzupełniające od października i też mi się zaczną egzaminy.
        • Gość: kasia Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.138.* 05.09.01, 14:30
          egzamin byl z mikroekonomi... i byl tragiczny... jedno pytanie mnie zaskoczylo:
          udowodnij, ze zdanie: "wieksze przedsiebiorstwa zawsze beda produkowac taniej"
          jest falszywe.. graficznie i opisowo... caly egzamin nad tym sie glowilam.. ale
          przyszlo olsnienie... :-))) ok nie zanudzam... powodzenia zycze...
          • Gość: Freeride Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoski.pl 05.09.01, 15:57
            to ja też sie pochwalę:))
            Pierwszy raz od pięciu lat nie mam żadnej poprawki na wrzesień!!!:)))
            pozdr
    • Gość: kasia Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.138.* 05.09.01, 16:49
      gratulacje... moze kiedys tez sie doczekam takich czasow... choc moja srednie i
      tak sie poprawila.. w zeszlym roku szesc do tylu a w tym tylko jeden... no i
      sesja zimowa zawsze zakonczona pelnym sukcese... gorzej z letnia cos w tym
      musi byc :-))) gratulacje ....
      • Gość: debet Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 17:07
        GRATULACJE!!! Powiem Ci w tajemnicy, że miałaś cholernie łatwe zadanie :)
        • Gość: kasia Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.138.* 05.09.01, 17:16
          ...zadanie tak ale forma pytania mnie zestresowala... chodzilo o czywiscie o
          korzysci skali produkcji... bardzo banalne.. dziekuje za gratulacje :-))
          • Gość: Jack Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:36
            Także gratuluję !
    • Gość: SDB Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 19:42
      Dolaczam sie do gratulacji.
      • radca Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.01, 19:44
        Moje GATULACJE.

radca
        • Gość: debet Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 12:59
          Ja również gratuluję! Oops! Chyba sie powtarzam:)
    • Gość: Krzyżak Re: sorrki ale musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 08:33
      Najszczersze gratulacje za zdane egzaminy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka