Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 18:54 Spotkajmy się w sobote.Proponuję o 17.00.Co WY NA TO. czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę 22.08.01, 22:59 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Spotkajmy się w sobote.Proponuję o 17.00.Co WY NA TO. > czekam. Czesc Krzyzak. Juz napisalem w dziale Bydgoszcz,a co u Was ? pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 00:30 Jak w Przysieku to nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 00:36 Jeszcze raz dzieki Radco. Niech bedzie Przysiek .No to jest już nasz DWÓCH. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 00:55 Witam. Jest trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 08:17 Witam Was. Najbliższa sobota nie jest dla mnie najlepszym dniem. Obawiam się, że nie będę mógł przyjechać. Umówcie się na konkretną godzinę, a ja postaram się do Was dołączyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:35 Gość portalu: debet napisał(a): > Witam Was. Najbliższa sobota nie jest dla mnie najlepszym dniem. Obawiam się, > że nie będę mógł przyjechać. Umówcie się na konkretną godzinę, a ja postaram > się do Was dołączyć. Pozdrawiam. Powiedz skąd będziesz jechał to może spotkamy sie jak najbliżej Ciebie .Powiedz równiez jeśli nie 17 to która Ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:53 Ja mogę być. W którym miejscu w Przysieku ? Mogę wziąć żonę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:35 Gość portalu: atomski napisał(a): > Ja mogę być. W którym miejscu w Przysieku ? > Mogę wziąć żonę ? Jasne ,że możesz . W przysieku jest taki fajny zajazd /koło budynku ODR/ proponuje własnie tam.Wszystko wskazuje ,że będzie to g. 17.00. Ciesze sie ,że jestes pierwszy z Bydzi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę Jack ,Debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:48 Jack dzieki .Czy pasuje Ci 17 Przysiek ? Debet moge Ciebie zabrać jak masz problem z dojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę Jack ,Debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:20 Nie wiem, czy do godziny 17 się wyrobię. Postaram się dojechać do Daglezji - bo chyba o niej mówicie - punktualnie. Dzięki Krzyżak za szczere chęci, ale chyba będę miał czym dojechać. Czy ktoś się jeszcze zgłosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:33 4 osoby z T 1 z B. jak sie trochę spóźnisz to nic się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:50 OK. Powiedz tylko, czy to jest ten lokal, o który pisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Krzyżak IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:55 Nigdy nie byłem w Przysieku ( nie liczę przejazdów) .Jak nazywa się zajazd ? Jak się poznamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Krzyżak 23.08.01, 15:30 Nieladnie nieladnie ze strony kolegi Krzyzaka pierwszy z Bydzi bylem ja-ale napisalem tak ze moze nie zrozumial ze przyjade-wiec mowie BEDE, tylko kurcze pasowalo by mi troszke wczesniej np.na 16.00 bo po 14.00 bede w Ostromecku wiec mialbym po drodze-ale jak trzeba to sie dostosuje. KroTosS Ps.Przychylam sie tez do pytania Atomskiego bo ja tez nigdy w Przysieku nie bylem(chyba ze przejazdem jak do Torunia)no i jak sie poznamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Atomski i Krottos IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:49 krotoss napisał(a): > Nieladnie nieladnie ze strony kolegi Krzyzaka pierwszy z Bydzi bylem ja-ale > napisalem tak ze moze nie zrozumial ze przyjade-wiec mowie BEDE, tylko kurcze > pasowalo by mi troszke wczesniej np.na 16.00 bo po 14.00 bede w Ostromecku wiec > > mialbym po drodze-ale jak trzeba to sie dostosuje. > > KroTosS > > Ps.Przychylam sie tez do pytania Atomskiego bo ja tez nigdy w Przysieku nie > bylem(chyba ze przejazdem jak do Torunia)no i jak sie poznamy??? Sorrki Krotoss chyba nie zauważyłem.Zajazd nazwya się Daglezja.Każde dziecko Wam powie. OPIS DOJAZDU . Jadąc z Bydzi kiedy zauważycie tablicę Przysiek,za tablicą zauważycie stację benzynową .100 metrów dalej(cały czas prawa strona) widać budynek ODR (ośrodek doradcwa rolnego) jest też zebra dla pieszych.W tym momencie należy skręcić w prawo i asfaltową drogą dojedziecie do Daglezji.Ja zamówię tam stolik i postawię na nim dużą wizytówkę z napisem NETBIT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEBET Re: Do Atomskiego i Krotossa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:54 Najprawdopodobniej jest to Daglezja, bo innego lokalu w Przysieku chyba nie ma. Jadąc przez Przysiek zobaczycie nad przejściem dla pieszych migające pomarańczowe światło. Tam gdzieś należy skecić w prawo. Zresztą w Przysieku będzie stała reklama z namalowaną strzałką, ułatwiającą dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.szpital-bielany.torun.pl 23.08.01, 18:04 Sobota 17.00 to dobry termin. Postaram sie być. Pozdrowienia On. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę 23.08.01, 18:10 A nie mozna przesunac na 16.00 zreszta mysle ze Krzyzak i tak bedziesz wczesniej??? KroTosS Ps.Ale beda jaja jak zaczniemy odgadywac kto jest kto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 18:35 Jaja będą, jak w ogóle do siebie nie podejdziemy, bo nie będziemy mieli pewności, czy gość siedzący przy stoliku, to ktoś z NETBiT-u, czy może jakiś miejscowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.szpital-bielany.torun.pl 23.08.01, 18:35 Sobota 16.00 to dobry termin to też dobry termin. Postaram sie być. Pozdrowienia On. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 21:22 Mi posuje 16 i 17.Dostosuję się. Jack , to super pomysł.Poszukajmy sami siebie. Niech będzie dodatkowa zabawa.Myśle ,żebędzie odlotowo jak wszyscy będą podejżewać wszystkich ,kto jest kim.:)) Debet masz racje z tą strzałką .Kto ją maluje TY? czy może ja?Chociaż to Twój pomysł.Dobra TY. Mysle ,że jak Jack zaproponował ten konkurs to może być wiecej ludzi jak myślimy.Szczególnie z B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Krzyżak IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:23 Nie czytałem wszystkich wątków. Możecie podać ostateczny termin (m-ce; godzina)? Będą "jaja" z identyfikacją - może nie demaskujmy się do czasu -zrobimy maly konkursik-test-OK? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 23:08 Ludzie, zdecydujta sie, w koncu 16 czy 17? I rozumiem ze skrecam tak jakbym chcial dojechac do ODR? Zobaczym jak to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack sobota godz. 16.30 - Przysiek. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:23 Jeżeli nie odrzucicie tej propozycji niech ona obowiązuje. Będzie to chyba kompromisowa pora. Poza tym nie musimy zjechać się tam w tej samej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: sobota godz. 16.30 - Przysiek. 24.08.01, 00:26 Jacku. Mam prosbe,abyscie dali znac mi pözniej o przebiegu.Ja niestety nie dam rady teraz dojechac. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: sobota godz. 16.30 - Przysiek. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:32 Prześlemy Ci oficjalny (i nie oficjalny) protokoł z 1-szego nieformalnego posiedzenia. Pozdrawiam PS. Może jakaś dokumentacja zdjęciowa? -dowód, iż nie działamy tylko wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś