Dodaj do ulubionych

Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.

14.08.01, 13:17
Pozdrawiam Przyjaciöl z WLOCLAWKA.Moze bedziemy mogli podjäc jakäs wspölprace ?
Byc moze, röwniez wläczä sie chetni z innych miast,czy miejscowosci Naszego
REGIONU ?

Razem mozemy wiele zdzialac.Tylko czy tego chcemy ? - ja tak.

pozdrawiam serdecznie
radca
Obserwuj wątek
    • radca Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT. 19.08.01, 00:15
      radca napisał(a):

> Pozdrawiam Przyjaciöl z WLOCLAWKA.Moze bedziemy mogli podjäc jakäs wspölprace ?
      > Byc moze, röwniez wläczä sie chetni z innych miast,czy miejscowosci Naszego
      > REGIONU ?
      >
      > Razem mozemy wiele zdzialac.Tylko czy tego chcemy ? - ja tak.
      >
      > pozdrawiam serdecznie
      > radca

Caly czas czekamy i zapraszamy do dyskusji.

pozdrawiam
      radca

• Gość: Mecenas Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 22:33
      Szanowny Panie Radco! Piszę do Pana pierwszy raz.Pan próbuje manipulowac tym
      towarzystwem.Po co ,dlaczego chce Pan nakłonić tow. z Włocławka ,aby zapisali
      sie do BiT-u.No po co ? Co chce Pan osiągnąć ? Myśli Pan ,że ma pan do
      odegrania rolę Mesjasza w przywróceniu tych odszczepieńców ?.W jednej z
      wypowiedzi któryś z panskich kolegów z forum napisał ,aby dać im spokój i krzyż
      na drogę.I tak powinno być.Kto Pana upoważnił do wciągania na siłę do BiT ludzi
      z Włocławka?
      Pana obecność oraz nie rzadko stanowisko jakie Pan reprezentuje bardzo
      zastanawia.Czy zakulisowo nie chce Pan tymi ludzmiz Forum manipulować w
      przebraniu ,radcy-doradcy? Coś mi się wydaje ,że Pan ma z góry określony jakiś
      cel.Proszę być przynajmniej raz szcerym i powiedzieć, wyznać o co chodzi.
      • radca Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? 19.08.01, 23:04
        Gość portalu: Mecenas napisał(a):

> Szanowny Panie Radco! Piszę do Pana pierwszy raz.Pan próbuje manipulowac tym
        > towarzystwem.Po co ,dlaczego chce Pan nakłonić tow. z Włocławka ,aby zapisali
        > sie do BiT-u.No po co ? Co chce Pan osiągnąć ? Myśli Pan ,że ma pan do
        > odegrania rolę Mesjasza w przywróceniu tych odszczepieńców ?.W jednej z
        > wypowiedzi któryś z panskich kolegów z forum napisał ,aby dać im spokój i krzyż
        >
        > na drogę.I tak powinno być.Kto Pana upoważnił do wciągania na siłę do BiT ludzi
        >
        > z Włocławka?
        > Pana obecność oraz nie rzadko stanowisko jakie Pan reprezentuje bardzo
        > zastanawia.Czy zakulisowo nie chce Pan tymi ludzmiz Forum manipulować w
        > przebraniu ,radcy-doradcy? Coś mi się wydaje ,że Pan ma z góry określony jakiś
        > cel.Proszę być przynajmniej raz szcerym i powiedzieć, wyznać o co chodzi.

Witam Pana Mecenasa.

Bardzo to przyjemne z panskiej strony,ze napisal Pan do mnie.Czuje sie
        zaszczycony,lecz nie ja jestem NETBiTem.NETBiT-to caly zespöl ludzi dobrej woli.
        Tak jak pisala GAZETA -to "kilkadziesiät osöb" na Forum i nie tylko.
        No,ale Pan zwröcil uwage na mnie-zapewne z powodu WLOCLAWKA ?
        Tak,to slusznie mnie Pan skojarzyl -poniewaz ja pragne caly czas zaprosic
        Przyjaciöl z WLOCLAWKA do wspölpracy -nie "towarzyszy" -jak to Pan okreslil.
        Pan Ich okresla "towarzyszami"-ja zapraszam Przyjaciöl.

Pan pisze;"mysli Pan,ze ma role Mesjasza w przywröceniu tych odszczepiencöw"? -
        Drogi Mecenasie.... jak Pan tak moze nawet myslec ? Czy ktos,kto pragnie zgody i
        wspölpracy,staje w obronie -musi byc zaraz pomawiany o "role Mesjasza"?
        Pan,Mecenasie nie powinien tak myslec -prosze röwniez zauwazac DOBRÄ WOLE
        u niektörych-nie traktowac wszystkich "röwnä miarä".

Odnosnie "manipulowania w przebraniu radcy-doradcy" -szanowny Mecenasie ....
        "radca"-nie ma nic wspölnego z jakims "doradctwem" .Ten nick "radca" istnieje
        juz na röznych Forum od 2 (dwöch) lat i nie pojawilo sie tu zadne "przebranie"-
        jak to Pan sugeruje.

"radca" jest osobä caly czas zalogowanä w przeciwienstwie do "goscia portalu
        Mecenas"

Möwienie o tzw."przebraniu" -uwazam za chybione.

pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

radca
    • krotoss Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? 20.08.01, 09:04
      Uwazam za smieszne slowa Mecenasa.Tylko tyle.I moze jeszcze jedno-wciaganie na
      sile he..he..he to zalosne nikt nikogo na sile nie wciaga bo niby jak?

KroTosS

Ps.Pan Mecenas powinien zmienic nick jezeli uwaza Radcy za niestosowny bo jego
      tez jednak cos oznacza-ale najlatwiej jest krytykowac nie widzac swoich bledow.
      • Gość: Mecenas Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 09:52
        Szanowny Panie Radco.
        dziekuje za odpowiedz.Nie zamierzam niczego dalej komentowac.Życzę pomyślości.
    • radca Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? 20.08.01, 18:11
      Dziekuje bardzo Panie Mecenasie.

z przyjacielskim pozdrowieniem

radca

ps.serdecznie zapraszam kiedykolwiek,do dyskusji.
    • Gość: Alterego Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 29.08.01, 22:36
      Jak się okaże, że Włocławek ma mistrza Polski w koszykówce - to dopiero wam
      będzie łyso, że nie chcecie ich zaprosić :-)
      • Gość: Mecenas Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:39
        Daj im Panie Boże tytuł i niech pozostaną na swoim miejscu.
        Niech się nie pchają między wódkę a zakąskę.
        • radca Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? 29.08.01, 22:41
          Gość portalu: Mecenas napisał(a):

> Daj im Panie Boże tytuł i niech pozostaną na swoim miejscu.
          > Niech się nie pchają między wódkę a zakąskę.

Mecenasie.

Ja jednak zapraszam.

radca
      • radca Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? 29.08.01, 22:40
        Nie möw tak.Ja caly czas bronie swego i ZAPRASZAM.
        Chyba to zauwazyles ?

radca
        • Gość: Mecenas Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:47
          radca napisał(a):

> Nie möw tak.Ja caly czas bronie swego i ZAPRASZAM.
          > Chyba to zauwazyles ?
          >
          > radca

Szanowny Panie !
          Nie ty - kajmy się!
          Pozostańmy na Pan.Z uwagą sledzę Pańskie wypowiedzi i wywody, ale z Włocławkiem
          to Pan przesadzasz.Czyż zapomniałeś Pan jaki to był zabór ?
          Chyba ,że Pana komuniści rozpieszczali to co innego.
          Ja jestem zdania Panie Radco ,że co pomorskie to pomorskie .Nie będzie Antek nam
          tu mieszał.
          • Gość: alerego Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 29.08.01, 22:50
            Powiem Ci tylko tyle Mecenasie, że biedny z ciebie człowiek, oj biedny...
            • Gość: Mecenas Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT.Po co ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:53
              Drogi Panie.
              Uprzejmie proszę o nieingerowanie w mój dialog z Panem Radcą.
              Pozwoli Pan ,że mu nie odpowiem.
          • radca Re: do Pana Mecenasa 29.08.01, 22:55
            Przepraszam Panie Mecenasie.
            Jest mi troche nieprzyjemnie-przyznaje.Musze sie przyznac,ze ja bardzo duzo
            uczestniczylem w dyskusjach i staralem sie zawsze uzywac slowa "Pan".
            Niektörzy mi to wypominali-nie wiem nawet kiedy,a zaczälem uzywac cos w
            rodzaju "Ty".Sam nie wiem ktöra forma jest lepsza ?
            No, ale napewno nie pragnälem Pana obrazic.

Przesylam serdeczne pozdrowienia

radca
            • Gość: atomski Re: do Pana Mecenasa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:24
              Kochany radco !
              Ja z kolei bardzo proszę o nie dodawanie w moim przypadku słowa pan.
              Uważam,że to głupie,powoduje jakiś śmieszny dystans między rozmówcami i
              niepotrzebną wyniosłość. Jak ktoś sie obraża za brak tego słowa w czasie
              dyskusji internetowej niech spyla "na salony".
              Mało tego pragnę jeszcze umniejszyć swe dane osobowe o zamianę "A" na "a"
              (atomski)w moim nicku (jeszcze bardziej debilne jest to ,że wszyscy używają
              tutaj pseudonimów.Jak wygląda taki "Pan Pseudonim" ? Pan Krzyżak np ?Tylko bez
              urazy Krzyżaku).

Przyłączam się do alterego: Biedny PAN MECENAS !Przez dodanie "pan" niestety
              się pan tyutaj nie dowartościuje drogi panie. I nie oczekuję odpowiedzi, a się
              wtrącam bo to forum,nie prywatna rozmowa dwóch abonentów !!!

Pozdrawiam !
              • radca Re: do Pana Mecenasa 01.09.01, 00:35
                Drogi Atomski.

Zgadzam sie z Tobä-z tym "panowaniem sobie".Jest to w pewnym stopniu forum
                anonimowe -pseudonimowe.Tutaj nie wie sie w wiekszosci, kto jest kto?
                Tutaj osobowosc odgrywa role.Moze byc np. mloda osoba na forum-ktöra ma
                wiecej "oleju w glowie" od niejednego "pana".

Co innego jesli jest to osoba znana z imienia i nazwiska.
                No,ale sä rözne formy.Mnie osobiscie nie przeszkadza na forum zwracanie sie
                wedlug tzw. "ty".Jest to bardzo wygodne i bezposrednie.Swiadczy röwniez o
                röwnosci wszystkich na forum.

pozdrawiam
                radca
                • Gość: atomski Re: do Pana Mecenasa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:40
                  No właśnie !
                  I jeszcze raz proszę :atomski nie Atomski !!!
                  Pozdrawiam
                  • krotoss Re: do Pana Mecenasa 01.09.01, 15:24
                    Gość portalu: atomski napisał(a):

> No właśnie !
                    > I jeszcze raz proszę :atomski nie Atomski !!!
                    > Pozdrawiam

Popieram was "panowanie" jest tu napewno niezbyt mile widziane jak i prywatne
                    rozmowy-od tego jest priv na czacie.Pytanie mam tylko jedno do kolegi atomskiego
                    (jakos ciezko mi idzie pisac do kogos z malej-robie duza litere z szacunku)
                    dlaczego wolisz zeby uzywac "a" a nie "A".

KroTosS

Ps.jezeli z tych samych powodow dal ktorych ja mam "K,T,S" w nicku rozumiem ale
                    jezeli nie prosze o odpowiedz.
                    • radca Re: do Pana Mecenasa 01.09.01, 15:34
                      Tutaj podzielam zdanie KroTossa.
                      "panowanie sobie" -to wiadomo...
                      Lecz komu przeszkadza pisanie z duzej litery ? Tutaj Atomski sie upiera i nie
                      wiadomo o co ? Wszystkie imiona oraz nazwiska pisze sie z duzej litery.
                      Tutaj nick -jest takim internetowym "imieniem i nazwiskiem".

pozdrawiam
                      radca

ps." grzecznosc nikomu jeszcze nie zaszkodzila "
                      • Gość: debet Re: do Pana Mecenasa IP: 213.146.61.* 01.09.01, 23:52
                        Skoro a(A)tomski życzy sobie tego, aby jego nick pisany był z małej litery, to
                        nie ma co na siłę tego zmieniać. Zauważcie, że nazwę gazety, na której forum
                        teraz siedzimy, pisze się "gazeta wyborcza".
                        • Gość: atomski Re: do Pana Mecenasa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 00:21
                          Mojego nicka wymusił serwer polboxu,który nie chciał przyjąć nic z dużej
                          litery. To było rok temu.Zdążyłem się przyzwyczaić,nawet polubić.
                          Poza tym to tylko nick (pseudonim): skoro w oryginale jest z małej,to wyrazem
                          szacunku jest jego oryginalna pisownia.
                          Pozdrawiam !
                          • Gość: debet Re: do Pana Mecenasa IP: 213.146.61.* 02.09.01, 00:26
                            Masz jak w banku, że ja nie będę Twojego pseudonimu pisał z wielkiej litery. Mi
                            to jest zupełnie obojętne.
                            • radca Re: do Pana Mecenasa 02.09.01, 00:30
                              Masz racje Debet.Mnie takze jest to obojetne.Dziwie sie tylko ,ze o takä
                              blachostke -tyle problemöw .Przypomina mi to powiedzenie;" z igly -widly".

Bardziej juz rozumiem Pana Mecenasa.

pozdrawiam i zycze spokojnej nocy
                              radca
                              • Gość: debet Re: do Pana Mecenasa IP: 213.146.61.* 02.09.01, 00:36
                                Dziękuję Ci Radco i ja Tobie też życzę spokojnej nocy oraz słonecznej niedzieli.
                                Pozdrawiam.
                                • krotoss Re: do Pana Mecenasa 02.09.01, 10:35
                                  Ja chcialem tylko zaspokoic ciekawosc.Teraz uslyszawszy odp. bede szanowal wole
                                  atomskiego-zreszta taki mialem zamiar od poczatku.

Pozdrawiam

KroTosS
                                  • atomski Re: do Pana Mecenasa 02.09.01, 23:28
                                    Ej,ej ej. Najpierw mnie podpuszczacie.
                                    Czemu chce z małej litery.Potem ja tłumaczę.Potem okazuje się,że to ja robie z
                                    igły widły, no ładnie.zaczęło się niewinnie, a teraz to moja wina ,hi,hi.
                                    I jak to teraz odkręcić ,co ?Zebym był lepiej rozumiany ;))))))))))))))))
    • Gość: Mecenas Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 23:16
      No!
      Dobranoc Panu.
      • atomski Re: Zaprosmy Przyjaciöl z WLOCLAWKA do NETBiT. 29.08.01, 23:27
        próba mikrofonu,raz,dwa,raz
    • Gość: Mecenas Re: Do Sz. P. Radcy .Włocławianie ,nie dziękuję. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 23:04
      Do Szanownego Pana Radcy.
      Z nieukrywaną troska muszę Pana znowu rozczarować moją antysympatią do ludzi
      zamieszkujących komunistyczny Wloclawek.Otóż zdarzyło mi się dzisiaj być
      prawie potrąconym na przejściu dla pieszych przez pewnego młodego kierowcę z
      numerem rejestracyjnym WLC.Na spokojne zapytanie >Jak jeździsz?< Ów młody
      człowiek obrzucił mnie wyrazami potocznie uznawanymi za obelżywe.H..były w
      kazdym wyrazie.I ja się pytam Szanownego Pana jak o tych niewychowanych
      półgłówkach mówić?
      Panie Radco NIGDY nie namówi mnie Pan do sympatii do tego warcholstwa.
      • radca Re: Do Sz. P. Mecenasa 31.08.01, 23:52
        Drogi Panie Mecenasie.

Ja jednak nadal zapraszam Przyjaciöl z Wloclawka do wspölpracy.
        Piszäc "Przyjaciöl",mialem na mysli wlasnie takich ludzi rozsädnych-ktörym lezy
        na sercu budowanie zgody i przyjazni,czyli sympatyköw NetBiT-u.

Ten przyklad o ktörym Pan pisze,nie ma nic wspölnego z takim Przyjecielem
        i sympatykiem NetBiT.Chociaz niewykluczone,ze taka osoba moze w kazdej chwili
        stac sie innym czlowiekiem.

Wracajäc do numeröw rejestracyjnych.Numer jeszcze nie swiadczy o tym,ze musiala
        byc to osoba z Wloclawka.Röwniez w Bydgoszczy jezdzä auta o takich numerach
        rejestracyjnych.Istniejä firmy Lesingowe röwniez o Wloclawskich numerach.
        Nawet gdyby,sie okazalo,ze byl to jednak mieszkaniec Wloclawka-to röwniez nie
        mozna powiedziec w tym przypadku,ze WLOCLAWEK to miasto niekulturalnych ludzi.
        Zawsze sie znajdä "LUDZIE I LUDZISKA". W kazdym miescie i w kazdym panstwie.

Ja jednak poszukuje mozliwosci wspölpracy -nie odrzucajmy tego.

pozdrawiam serdecznie
        oraz dziekuje za wspanialä dyskusje.
        radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka