Dodaj do ulubionych

pytanie do UKE - NETIA

IP: *.toya.net.pl 04.02.11, 17:45
Mam problemy z Ntetia przedstawie w skrocie choc bedzie to bardzo obszerny skrot.
Wgrudniu 17ego podpisalem z ww firma podpisalem umowe na internet stacjonarny i telefon,dodam iz linia byla podlaczona nowa,czyli firma nie musiala od poczatku zakladac zadnej instalacji.Dopiero wczoraj czyli w dn. 3ego stycznia raczono mi podlaczyc internet i telefon!
Jakby tego bylo malo na poczatku stycznia poprzez infolinie zamowilem internet mobilny wraz z 30 modemami ,okazalo sie p o 2 tyg ze zamowienie zniklo z systemu netii jak kamfora...
do tego musialem ponownie zlozyc zamowienie ,wiec znow czekam ....przyszla umowa ,podpisalem ja i odeslano ja do firmy poprzez dpd w dn 27ego na co mam potwierdzenie.
niestety ja modemow nadal nie mam, jedynie umowe i okazuje sie ze nawet ich nie wyslano...
podano mi imie i nazwisko kuriera do dpd , ktory jak sprawdzilem w dpdp nie istnieje,pozniej podano mi nr listu przewozowego niby do dpd a to byl list gls! jakies babki z wloclawka!
to jest paranoja !!!!
zamierzam sprae zglosic do prokuratury ze netia podaje falszywe dane , podaje falszywe dane.
dziala na moja szkode i celowo wprowadza mnie w blad i nie wywiazuje sie z umow.
czy mam szanse wygrac?
Obserwuj wątek
    • Gość: case Re: pytanie do UKE - NETIA IP: *.centertel.pl 07.02.11, 01:22
      Sorry, pewnie znów będę miał zjeby na tym forum, ale jeśli piszesz post w lutym i zawierasz w nim tekst "Dopiero wczoraj czyli w dn. 3ego stycznia raczono mi podlaczyc internet i telefon!" oznacza to, że robisz po prostu ctrl c i ctrl v bez zbytniego zastanowienia się co piszesz, albo masz jakieś zaburzenia czasu. Nie wiem o co biega... ale wybacz, sama chyba rozumiesz jak to wygląda.
      • allegrowiczkalodz Re: pytanie do UKE - NETIA 08.02.11, 17:23
        sorki :)
        to juz z tych nerw na ta niby firme ,bo trudno nazwac ich firma i to co wyprawiaja .
        miało byc 3 lutego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka