szwager_z_laband 02.02.13, 06:27 Kaj zes sie straciou? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: Fatum je zes sam? 02.02.13, 09:07 Boja sie, że sie fatum rozchorowoł, abo niy dej Boże, jes jeszcze gorzij. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Fatum je zes sam? 02.02.13, 09:09 to je myjglich, jo tysz tera leza z pieronpwom rymom Odpowiedz Link
gryfny Re: Fatum je zes sam? 02.02.13, 10:38 przeston,przeston krakac,nie mo lustu i tyla po prowdzie cosik zdycho nom forum,jakies reklamy sie cisnom, na szpydliku wiszom jakies starocie.....nie ma dobrze,nie ma dobrze w tym nowym roczku Odpowiedz Link
ballest Re: Fatum je zes sam? 02.02.13, 10:48 Nie wiem czy nie mou lustu, ale Telefonu nie odbierou !!! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Fatum je zes sam? 02.02.13, 12:51 Mom wielko nadzieja i ufom ze je zdrowy i wiedzie mu se dobrze.Moze se smakuje terozki ta swojsko kielbasa kero popijo swojskym piwym przez siebie nawarzonym? Oby. Odpowiedz Link
cirano Re: Fatum je zes sam? 02.02.13, 13:22 Jak telefonu niy odbiyro... może wyjechoł? Odpowiedz Link
seppel Re: Fatum je zes sam? 03.02.13, 13:48 ...a moze uon som siebje wreszcie na "lista niypszijaciou" wsadziou? ja,ja ich weiß ! es ist geschmacklos ;)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Fatum je zes sam? 03.02.13, 17:37 Handwarm to szafnou ino nasz wspolny znajomy sam sie zachowac - a powia Ci szczerze ze po nim sie twego niy spodziywouech wtedy. Idzie miec blank roztomaite poglondy, ale czuowieku swiadczom przedewszyskim niy one ino odniego zachowanie. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Fatum je zes sam? 09.02.13, 09:23 egal ale niyma egal co sie ze Fatum stauo - mozno je richtik chory(?) ps jo ostatnio tysz do jednyj znajomyj dzwoniou i dzwoniou - myslouech ze sie pogniywaua, a okozauo sie ze w krankynhauzie lezy ... Odpowiedz Link
1fatum Odnalazłem się 09.02.13, 22:16 Mój komputer zmarł śmiercią gwałtowną i jeszcze odzyskuje z dysku dane. Ze starej jednostki centralnej została nagrywarka i dyski, a cała reszta jest nowa. Dopiero dziś odpaliłem nowy system i jeszcze czeka mnie masa pracy, aby uporządkować 4,5 terabajtów na 7 dyskach. Jedyna zaleta, to nowa szybka pływa Asusa i procesor i5 oraz 8 giga pamięci. Przyzwoita grafika Nvidii. W obudowie całość chłodzi 7 wentylatorów. System Win 64. Tak na marginesie, to wszystko sam skompletowałem i skonfigurowałem. Jeszcze trochę muszę być mniej aktywny, ale niebawem wrócę. Pozdrawiam wszystkich. Pod telefonem jestem zwykle późnym wieczorem. Odpowiedz Link
cirano Re: Odnalazłem się 10.02.13, 09:23 "Komputer zmarł śmiercią gwałtowną"... Rozumie, żonka miała go wreszczie dość? Zdarza się. Moja (nie Ślonzoczka), tysz mi obiecała, że go kejś bez okno wywali. Musza pomyśleć o spadochronie Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Odnalazłem się 10.02.13, 18:55 Odnalazłem się 1fatum ----------------- I to je najwazniejsze.Dobrze ze to komputer "sie zepsul" a niy Ty. Odpowiedz Link
1fatum Dowód noego życia starych dysków 10.02.13, 23:38 Jeszcze z bebechami na wierzchu, bo niezbędne są korekty sprzętowe. Tak wygląda mój nowy - stary komputer. Najbardziej podpasował mi dysk SSD na system. Jeszcze tak szybko nie pracował mi żaden jak ten. Jeszcze mam na biurku bajzel, lecz niebawem dokonam zamknięcia pudła i wstawienie na miejsce - pod biurko. Piszę w ramach testów nowej konfiguracji Internetu, a na GGG wszedłem, bo to nie tylko nałóg, lecz i przyjaciele. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Dowód noego życia starych dysków 12.02.13, 16:28 Fatum, jo musza do Ciebie zajs podzwoonic ! Abo napisac - widza zejs fachmann uod pc! Dziynki zejs je zajs nazot, dobrze ze to yno PC a niy ze Ciebie se co stauo Odpowiedz Link
1fatum Re: Dowód noego życia starych dysków 17.02.13, 21:10 Już niedługo będę w pełni gotów do pracy w Sieci. Odpowiedz Link
ballest Re: Dowód noego życia starych dysków 18.02.13, 08:47 Jacek, a czymu telefonu nie odbierou ues !!!? Cieszam se ale fest, zes dou znak zycia!! Odpowiedz Link
1fatum Re: Dowód noego życia starych dysków 18.02.13, 23:50 Albo mnie nie było, albo pomyłka przy wybieraniu numeru. Zwykle bywam w domu późnym wieczorem. Odpowiedz Link
hanys_hans Fatum je zes sam? 20.02.13, 16:23 Fatum je zes sam? To kuknij do kszinki na gazeta.pl szkryfnyuech ci tam cojs´... Odpowiedz Link