chotomow72 11.02.06, 03:34 na smutno - co sie robi z samotnością nie do zniesienia? m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziknatropie Re: ? 11.02.06, 10:09 te hydro czy jak Ci tam...wiesz co już nie moge zniesc tych twoich komentarzy:( Nie dość, że masz rozentegowaną jaźń to najlepiej czujesz się jak komuś szpile wsadzisz lub coś zamotasz. Zastanów się troche facet nad sobą!!!! Chyba już najwyższa pora.... ewentualnie zalecam leczenie i to natychmiastowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hydro Re: ? 11.02.06, 11:06 Jeżeli masz coś osobistego do mnie, to zapraszam do korespondencji na priva. Chętnie wymienie się poglądami. Jeżeli ponoszą Cię emocje, to może spacer pomoże? Cafe Legionowo ma w podtytule legionowski Hyde Park. Zachęcam do lektury na temat Speaker's Corner. Może jak pogłebisz swoją wiedzę, to podyskutujemy? Faktem jest, że to forum zmieniło się prawie w bloga. Wystarczy policzyć ilość wątków poszczególnych autorów. Zauważenie tego w żartobliwej formie to jakieś przestępstwo? Poza warto, abyś popracowała nad formą swoich postów. Wszystko co się pisze można napisać bardziej kulturalnie niż to uczyniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 11.02.06, 12:10 a nie pomyślałeś, że może nie mam ochoty na inną formę w stosunku do Ciebie...Panie genialny i wszechwiedzący? Skoro jesteś taki bystry i oczytany to domyśl się dlaczego z innymi rozmawiamy z przyjemnością a niektórzy muszą prowadzić monologi lub rozmowy sami z sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 11.02.06, 13:44 wiesz co własnie dlatego nie cierpie takich ludzi jak Ty: mściwych, zawistnych z kompleksami. Nic dobrego nie wniosą a tylko wszedzie i wszystkim szkodza. No i teraz bede brutalna, ale sam się prosiłeś.... MOZESZ MI NASKOCZYĆ:(. A Bogiem dla mnie nie jesteś, nie byłeś i nie bedziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hydro Re: ? 11.02.06, 14:15 Budzisz tylko pobłażanie... BTW Niech moderator, albo admin wykasuje ten cały wątek korespondencji z zuzik, bo to nic nie wnosi do forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 11.02.06, 14:18 a ja się nie zgadzam na wykasowanie! jak ty obrażasz ludzi to jest ok ale jak usłyszysz kilka słów prawdy to nic nie wnosi? Oj wnosi i to wiele. A lisość sam wzbudzasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: ? 12.02.06, 22:18 Sorry... ale tak jakoś mi się skojarzyło... Coś ze specjalnej stronki dla dzieciaków: "Bełkot – dość popularny gatunek Sieciucha. Najłatwiej poznać go po tym, że ciągle coś pisze w Internecie. Nie może wytrzymać, jeśli tego nie robi, mimo, że zwykle nie ma nic do powiedzenia. Kłótliwy, lubi drażnić ludzi np. obrażając ich. Energię życiową czerpie z irytacji ludzi jego działaniami i z ich reakcji na nie" Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: ? 11.02.06, 10:52 Ostatecznie kilka filmów, dużo żarcia i jakiś drineczek, a najlepiej (weekend jest przecież) skrzyknąć znajomych i gdzieś ruszyć, albo imprezke małą jakąś skroić. Ps: Są tacy co lubią wtedy sprzątać, podobno im to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: ? 11.02.06, 16:32 co się z nią robi? Wypędza się, a kysz a kysz.... można też się z nią zaprzyjaźnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ? 11.02.06, 19:15 chotomow72 napisał: > na smutno - co sie robi z samotnością nie do zniesienia? > > m trzeba sobie uswaidomic, ze to blogoslawienstwo... a cenna energie wykorzystac w procesie tworzenia Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ? 11.02.06, 19:52 kochani, jak smutno i samotnie i nie ma co robić to się pisze kolejny odcinek powieści..... ;o) a TY CH72 to nie marnuj talentu, szklaneczka starej whisky, młodej kobiety towarzystwo, albo Cafe Legionowo... PS. bo jak słusznie Zuzia zauważyła to nielubiane osoby same monologi mają, więc czuję się jakoś "nieswojo" sama ... ;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 11.02.06, 21:37 no no wypraszam sobie...wspieram Cie czasami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 11.02.06, 21:39 no dobrze więc i ja dorzuce w kwestii zwalczania samotności:) w końcu bede w temacie:)) - rozwijanie zainteresowań - dokształcanie - podróżowanie - znajomi - picie - padnięcie z wyczerpania ...a o czym miało być????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: ? 12.02.06, 22:14 Hmmm... Najlepiej mi wychodzi piąty punkcik, ale i z tym ostatnio coraz rzadziej... Lusterko ma juz dosyć alkoholu... Odpowiedz Link Zgłoś
zimorodek5 Re: ? 12.02.06, 14:58 Witam wszystkich. na samotność najlepsi są dobrzy ludzie. otaczając się prawdziwymi przyjaciółmi, jest piękniej. mi sie najszybciej humor poprawia jak widzę małe dziecko, które kocha bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 13.02.06, 08:41 rzadko pijam ale z tego co mi wiadomo to pisze sie ALKOHOL.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: ? 13.02.06, 08:13 Uuuups.... niedobrze, niedobrze... jak już doskwierać zaczyna. Ankocholik nie pomoże, tu do ludzi trzeba wyjść, do ludzi... forumowiczów(ki) na "kawę" wyciągnąć ;) Pozdrowionka i samotności mówimy stanowczo NIE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ? 13.02.06, 10:17 na mnie alkohol działa tak : 1 drink pobudzająco i ożywczo 2 drink nostalgicznie 3 drink depresja maniakalno-morderczo-senna a przy drugim już zapala mi się pulsujące czerwone światełko więc zwykle nie dochodzę do trzeciej szklaneczki... jak to mówią trening czyni mistrza, a ja opuściłam się strasznie ;o))), kiedyś to były imprezki, no i kondycja inna... PoZaTym jak mówią CoPoniektórzy o mnie, jej nie trzeba alkoholu dawać i tak chodzi jak nakręcona i mówi od rzeczy ;o))) i wiecie co... ja naprawdę czasem lubię być samotna.... bo jak ktoś lubi dobre towarzystwo... to czemu ma nie lubieć siebie ???? ;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 13.02.06, 10:21 w.iwo to oznacza ze jesteś bardzo Ekonomiczna w tym piciu:)) ps. co do reszty zgadzam tylko trzeba mieć swiadomość swojego "ja". A to chyba przychodzi z wiekiem lub doświadczeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: ? 13.02.06, 11:26 wiecie co? mam podobnie :) Może nie z drinkami, bo "dochodzę" do czwartej szklaneczki ale z samotnością... brakuje mi jej czasem.. takiej samotności, gdzie pozostawiły by mnie samotnie moje własne myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 14.02.06, 21:20 no i widzicie co z naszych rad wyniknęło? Jak chotomów zaczął pić w sobote to do dziś jeszcze nie wytrzeźwiał nieborak:(( Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: ? 15.02.06, 00:57 nie jest az tak zle, ale po powrocie, wcale nie jest mi lepiej. pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ? 15.02.06, 10:59 Ch72 ... przystojniaku, depresję nie leczy się alkoholem ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 15.02.06, 11:08 właśnie, właśnie....jaką depresje wiosna idzie, bociany już lecą...hehe ciekawe co i komu przyniosą;))) krew zaczyna się gotować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: ? 15.02.06, 11:31 img48.imageshack.us/img48/7231/24uf.png ************************************************************************ Alleluja i do przodu! ********************* Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ? 15.02.06, 21:29 siła miłości ? ..... img469.imageshack.us/img469/6637/obraz765kk.jpg idzie wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ? 15.02.06, 21:31 idzie wiosna i skończy się przemoc domowa zimowa... img383.imageshack.us/img383/2118/obraz316js.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: ? 15.02.06, 22:46 widze, ze nie tylko ja czekam na wiosnę ;) A na jutro zapowiadają u nas śnieżycę... no i gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś