Dodaj do ulubionych

ADWOKAT ROZWÓD PODZIAŁ MAJĄTKU

07.06.23, 09:57
Szukam w Pruszczu Gdańskim, albo gdzieś w okolicy jakiegoś doświadczonego adwokata, który będzie mógł się zająć u mnie rozwodem i podziałem majątku. Najlepiej jakieś kancelarii, która specjalizuje się w tej tematyce i faktycznie zaproponuje dobre rozwiązania.
Obserwuj wątek
    • witekmarian54 Re: ADWOKAT ROZWÓD PODZIAŁ MAJĄTKU 29.05.24, 15:31
      Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie. Jej pomoc, wsparcie, OSOBSTA OBECNOŚĆ NA SALI ROZPRAW i to jak zajęła się sprawą jest nie do opisania. Faktycznie NAJLEPSZA!!
      Ja dzwoniłam pod numerem 666 609 065. Tu Panią Mecenas zobaczyłam.
    • matylda1990_1 Re: ADWOKAT ROZWÓD PODZIAŁ MAJĄTKU 27.11.24, 15:32
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: ADWOKAT ROZWÓD PODZIAŁ MAJĄTKU 13.01.25, 13:31
      Polecam Panią Adwokat Chróścielewską. OSOBIŚCIE wygrała moją sprawę rodzinną. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczna.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • asiamala Re: ADWOKAT ROZWÓD PODZIAŁ MAJĄTKU 09.04.26, 15:01
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka