morskipes 19.07.06, 12:20 Jak działa poczta? Czy trzeba stać w kolejkach godzinami by odebrać przesyłkę? Czy w miarę sprawnie idzie? Jakie macie odczucia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygloo Re: Poczta w Jabłonnie? 19.07.06, 12:34 poczta OK, szkoda tylko ze czynna do 18-tej odebralem już ok 5 paczek i problemu nie było! przed 18-ta to może jedna osoba przy okienku! Co do pozostałych usług - nie mam pojecia bo nie korzystałem (mówimy tu o wysyłaniu poleconego, zapłacie na poczcie itp). Ale odbór przesyłek i paczek - expresowy! Postuluję wydłużenie czasu pracy Ppoczty do 19-tej! Kto jest za???? Odpowiedz Link
risperidon Za 19:00 19.07.06, 14:12 W moim przekonaniu godz. 19 jest godziną optymalną. Nie wiem od której jest czynna poczta, ale być może warto przesunąć o jedna godzinę do przodu jej urzędowanie. W tym przypadku robi się wyłącznie tzw. poczta dla "matek z małymi dziećmi". Tymczasem zdarza się, że niektórzy mieszkańcy Jabłonny pracują i wracają później z pracy a godz. 19 jest dla nich ostatnią szansą na odebranie przesyłki. Odpowiedz Link
margit.b Re: Za 19:00 19.07.06, 21:00 jesli chodzi o prace na poczcie nie budzi ona zastrzezeń jesli chodzi o prace listonoszy na moim osiedlu to jestem nie bardzo zadowolona listonosz dostarczajacy do nas przesyli nie wchodzi do domu tylko od razu zostawia awizo w skrzynce domniemam ze jest to powodem tego ze ja nigdy dodtakowo za wchodzenie nie place poza tym awizo zostawia przyczepione przy domofonie zamiast wskrzynce co czesto jest powodem ich zagubienia Odpowiedz Link