Dodaj do ulubionych

villa finezja

05.12.12, 11:14
Witam, mam pytanko czy ktoś już był w Finezji na jakimś balu lub dyskotece, wybieram się tam na sylwestra i jestem ciekawa jaka tam jest organizacja i jak gra tamtejszy dj
Obserwuj wątek
    • bhojczyzna Re: villa finezja 07.12.12, 11:36
      Witam , byliśmy tam nie dawno ze znajomymi na imprezie , powiem tak , już długo się tak DOBRZE NIE POBAWILIŚMY JAK W FINEZJI!!
      Są co prawda pewne nie dociągnięcia , ale mikroskopijne , które rekompensuje DJ , sam nie przypuszczałem że jeszcze istnieją nie które przeboje z lat mojej młodości , ale jednak !!! , i jeszcze jedno czy ktoś z gości starszy czy młodszy to dla DJ ja żadna róznica , on chyba czyta w myślach!!!
      Poza tym wszędzie czyściutko , pachnąco i schludnie!!!
      Pozdrawiam.
      • kasiablan Re: villa finezja 07.12.12, 13:37
        dzięki wielkie za odpowiedź

bhojczyzna napisał:

> Witam , byliśmy tam nie dawno ze znajomymi na imprezie , powiem tak , już długo
        > się tak DOBRZE NIE POBAWILIŚMY JAK W FINEZJI!!
        > Są co prawda pewne nie dociągnięcia , ale mikroskopijne , które rekompensuje DJ
        > , sam nie przypuszczałem że jeszcze istnieją nie które przeboje z lat mojej mł
        > odości , ale jednak !!! , i jeszcze jedno czy ktoś z gości starszy czy młodszy
        > to dla DJ ja żadna róznica , on chyba czyta w myślach!!!
        > Poza tym wszędzie czyściutko , pachnąco i schludnie!!!
        > Pozdrawiam.
      • 4paulis Re: villa finezja 14.07.14, 17:14
        OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ZREALIZOWANIEM JAKIEJKOLWIEK UROCZYSTOŚCI W VILLA FINEZJA !!!! 28 czerwca wraz z mężem zostaliśmy strasznie oszukani przez Panią Annę która niby miała dopilnować całej organizacji wesela w naszym najważniejszym dniu!!!! zacznę od przywitania nas czyli Pary młodej : 1- dostaliśmy stary chleb na przywitanie , był tak czerstwy że ledwo go ugryźliśmy 2-nie otrzymaliśmy szampana powitalnego smile pewnie to zasługa kelnera któremu pod wpływem alkoholu wypadła z rąk cala taca szampanów 3-kelner i kelnerki to wielka porazka zero organizacji , kelnerki snuły sie przy stolach bo nawet nie mozna tego nazwac normalnym chodem!! Nie wiedziały w którą stronę nosic jedzenie przynosily posilki tam gdzie nikt nie siedzial zamiast do oczekujacych gosci. nie wspomne o tym ze do niektorych z gosci posilki cieple w ogóle nie trafily po napominaniu kucharza i kelnerek przynajmniej 4 razy!!! 4-kelner wynosil do swojego samochodu nasz alkohol!!! Złodziejstwo !!! 5-Pani Anna zapewniala nas ze jedzenia bedzie bardzo duzo i wszystko bedzie swiezutkie czego oczekiwalismy bo wybralismy najdrozszy pakiet weselny!!! a w rezultacie okazalo sie ze przystawki mialy chyba posluzyc za ozdobe stolow bo wszystkiego bylo tak malo w dodatku stare i nieswieze!!!! stol wiejski wygladal tragicznie kupiona jedna noga i zawieszone stare kabanosy uncertain 6-zakupione przez nas wina nie zostaly wystawione na stoly tylko schowane niewiadomo gdzie ale nie zdziwilabym sie jakby przechowalnia otóż tych win byl bagaznik kelnera , o swoje trzeba sie upominac wiec za winami chodzilam do kelnerow 5 razy i wkoncu wystawili ale nie wszystkie !! 7-na naszym stole nie bylo wszystkich przystawek , malo tego nie zostaly one wymienione ani razu Dużo by tu wymieniać jeszcze o Villa Finezja ale szkoda mi nerwów !!! jeszcze raz przestrzegam wszystkich przed zrealizowaniem jakiej kolwiek uroczystosci w tym lokalu!!!! Ludzie nie dajcie się zwiesc falszywym usmieszkom i zapewnieniom Pani Anny ze wszystko bedzie super a najlepiej przeczytajcie sobie opinie o sali na google. Teraz pani Anna nie odbiera telefonow i wylacza kom bo ciezko jej zwrocic pieniadze ale my tego tak nie zostawimy !!
      • fazimodo23 Re: villa finezja 31.03.16, 02:11
        Ludzie oszczedzcie sobie tych zlych komentarzy bo jedzenie napewno jest swieze a co do kelnerow to jezeli Pani Ania zamawia obsuge i placi im rownie dobrze duze pieniadze , skad ona moze wiedziec jak oni sie zachowachaj skoro po wstepnej rozmowie i zapoznaniu sie ze soba i z lokalem jest wszystko pieknie a np; Pani Ania musi nagle sale opuscic bo ma bardzo wazny tel , wiec w tej chwili pseudo kelnerzy wykorzystuja nieobecnosc i robia co chca .! Ludzie sa tylko ludzmi . ! A co do Pani Anny to wydaje mi sie ze chocby chciala to nie jest w stanie upilnowac wszystkich czyli obsuge tym bardziej ze Pani Anna zatrudnia i placi duze pieniadze za usluge , ludzie ogarnijcie bo szukacie chuja do dupy!
    • erander Re: villa finezja 08.12.12, 16:04
      Bardzo Bardzo fajny lokal ! super muzyka i naprawdę jak na taki ładny lokal bardzo przystępne cenysmile świetny dojazd i bardzo ładna spokojna okolica. Można naprawdę świetnie się pobawić w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam smile
      • truskawkamalina5 Re: villa finezja 04.01.13, 17:21
        Nie polecam!!!
        Właściciele nie znają się kompletnie na prowadzeniu lokalu,
        wyłudzają dodatkowe pieniądze od klientów.
        Do czego to podobne, żeby kucharz i pani sprzątająca rządzili lokalem?!
        Ludzie nie nabierajcie się na te śmieszne 'promocje'!
        • gadulaxoxox22 Re: villa finezja 04.01.13, 17:45
          Również nie polecam. Po zorganizowanej imprezie, wymagano od nas dopłacenia za sprzątanie sali (która została przez nas wcześniej sprzątnięta) a pozostały tylko podłogi do umycia. Kto to widział, żeby tak postępować z klientami? I to nie pierwsza taka sytuacja w finezji. Bo Pani sprzątaczka sobie decyduje, że nie będzie myła podłóg, bo brudno, czy też wycierała ścian. Porażka. Radzę się dwa razy zastanowić, zanim ktoś będzie chciał tam zorganizować imprezę.
          • mala-mi91 Re: villa finezja 05.01.13, 11:01
            Zdecydowanie NIE POLECAM, bazując na własnym doświadczeniu i doświadczeniu moich znajomych którzy korzystali z wynajmowanego lokalu oraz którzy mieli zaszczyt poznać KAPRYŚNĄ Panią Właściciel, jest wiele argumentów które skłoniły mnie do wyrażenia tak negatywnej opinii, jednym z nich jest to iż płacąc za sale (sama sale) nie zostaliśmy poinformowani że będziemy musieli ją sami sprzątać lub dopłacać za sprzątanie, następnym nieodpowiedzialnym posunięciem Pani Właściciel było organizowanie dwóch oddzielnych imprez bez zatrudnienia ochrony gdyż osoby bawiące się na dolnej sali przychodzili na górę wypijając nasz alkohol, jedząc nasze jedzenia ale w tym momencie nasuwa się jeden wniosek skoro oni przyszli do nas się bawić tzn ze bal organizowany na dole się nie udał. Decyzje zostawiam Wam ale dobrze się zastanówcie nim zdecydujecie się na ten lokal.
          • pawelzie2013 Re: villa finezja 05.01.13, 14:27
            Witam serdecznie. Jestem managerem w Villa Finezja i pragnę sprostować nieprawdziwy wpis dokonany przez gadulaxoxox22. Dopłata wynika z tytułu zarzyganych muszli klozetowych,drzwi i ścian w toaletach. Sala została wynajęta czysta i taka sama powinna zostać oddana.
            Co do wpisu dokonanego przez truskawkamalina5 proszę o sprecyzowanie do jakich wyłudzeń i o jakich śmiesznych promocjach jest mowa ?
            Pragnę poinformować osoby dokonujace niezgodnych z prawda wpisów na fora publiczne ,że jest to niezgodne z prawem i maja tutaj zastosowania przepisy kodeksu cywilnego.
            Z poważaniem Paweł Ziemak
            • gadulaxoxox22 Re: villa finezja 05.01.13, 17:21
              Najmocniej przepraszam, ale do kiedy wyrażanie własnego zdania jest niezgodne z prawem i karalne? Nie sądzę, aby mój wpis był niezgodny z prawdą. Żałuję, że po tym jak sala została przez nas sprzątnięta nie zrobiliśmy zdjęć i nie umieściliśmy tutaj. Rozumiem, że w toalecie mógł być bałagan, ale to chyba normalne, że na sylwestrze ktoś może się upić i wymiotować? Nie widzę w tym nic dziwnego. A za tysiąc złoty, który został zapłacony za salę, myślę że moglibyśmy chociaż mieć "w cenie" sprzątanie? Tak naprawdę był to czysty zarobek, ponieważ wszystko zorganizowaliśmy sami. Nikt nie kiwnął palcem z pracowników finezji, żeby nam chociażby pomóc głupie stoły ustawić. Wracając jeszcze do nieszczęsnych łazienek, które rzekomo były w tak opłakanym stanie. Szkoda, że nikt nas nie poinformował, że mamy to sprzątnąć? Przed wyjściem prosiliśmy, aby ktoś zobaczył, czy możemy zostawić salę w takim stanie, ale nikt nie raczył do nas przyjść. Więc sprzątneliśmy wszystko na miarę możliwości. Także powtarzam po razy kolejny, dodatkowe pieniądze za sprzątniecie sali są wielkim nieporozumieniem.
              • serocczanka Re: villa finezja 06.01.13, 14:04
                gadulaxoxox22 napisał(a):
                Rozumiem, że w toalecie mógł być bałagan, ale to chyba normalne, ż
                > e na sylwestrze ktoś może się upić i wymiotować? Nie widzę w tym nic dziwnego.

Hmmm widać w niektórych kręgach nadal jest to jak widać "normalne" Wypada współczuć.

Naprawdę robicie taką awanturę na forum za to, że ktoś wam kazał dopłacić 5 dych za posprzątanie zarzyganych toalet?
                • gadulaxoxox22 Re: villa finezja 06.01.13, 16:53
                  No tak bo pewnie w "twoich kręgach" to nikt nigdy nie wymiotował, jak wypił za dużo? Błagam, nie rozśmieszaj mnie.
                  Nie robimy awantury o 50 zł, tylko o sam fakt. Nieważne czy to by było 100 zł, czy 10 czy 2. Ale skoro ktoś dostaje za salę dosyć dużo pieniędzy, to jest to po prostu nie w porządku brać dodatkową kasę później. Ale najwidoczniej nie rozumiesz o co chodzi.
                  • pawelzie2013 Re: villa finezja 07.01.13, 10:26
                    Za tysiac zł. na sylwestra były do wynajęcia w okolicy stodoły. Lokal który Państwo wynajeliście na sylwestra posiada własne oświetlenie i własne nagłośnienie warte ponad 15 000 zł, jest bardzo przytulny i nowoczesny z własnymi toaletami,z ładnym lustrzanym wystrojem i własną palarnią,( odbywaja sie na niej komunie,małe przjecia rodzinne,chrzciny oraz dyskoteki). 1000 zł to cena tylko dla Pani Ani która była organizatorem sylwestra.
                    • krzysztofjarzyna112 Re: villa finezja 07.01.13, 14:21
                      Za to dziękujemy serdecznie. Ale tutaj chodzi o zarzut jakobyśmy zostawili salę w niesamowitym nieporządku. A tak nie było. Nawet te wymiociny, o który jest spór zostały sprzątnięte, a to co zostało wystarczyło zmyć przyrządem do czyszczenia podłóg. Stoły itp. sprzęty zostały umyte, a toalety tak czy inaczej trzeba umyć, czy to po zwykłej imprezie w sobotę czy po Sylwestrze. Takie wymogi sanitarne. Chcieliśmy także, aby ktoś przyszedł i ocenił stan, w jakim salę zostawialiśmy, nikt się nie zjawił i pozwolił nam zostawić te "bardzo brudne" podłogi (chyba nikt nie chodzi z własnym mopem na spacerwink). Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Co gdyby ktoś z gości na dole nieszczęśliwie zabrudził toaletę? Każdy inny gość musiałby dokładać, bo ktoś nie chce posprzątać?
                  • serocczanka Re: villa finezja 07.01.13, 11:30
                    No proszę jak Ci trudno uwierzyć, że można się dobrze bawić i nie nachlać. Smutne.
                    Faktem jest, że wynajęliście salę za naprawdę niewielkie pieniądze ( skoro są takie stawki, to też tam w przyszłym roku robię Sylwka wink ) i awanturujecie się o 50 zł za posprzątanie zarzyganej łazienki. Właściciel i tak potraktował was lightowo, w zasadzie powinien wziąć kaucję przed imprezą, powiedzmy jakieś 300-500 zł i w tej sytuacji jej nie oddać.
                • krzysztofjarzyna112 Re: villa finezja 06.01.13, 22:20
                  Problem w tym, że nie było "zarzyganych" toalet. Jedyne co widziałem 01.012013 były brudne podłogi. Żadnego problemu z toaletami. Co dalej, a, nawet wymiocin nie było, może śladowe ilości, które wystarczyło przemyć mopem. Może jeszcze zostanie zarzucone nam (nieprawdziwie oczywiście), że zrobiliśmy dziury w ścianach, okna wzięliśmy do domów, a i ktoś umywalkę zamienił z toaletą na miejsca?
                  Co do reszty nowych komentarzy, to potwierdzam, po prostu niemiło jest po Sylwestrze; tak, uczymy się wszyscy na błędach, ale takie traktowanie klientów to przesada.
                  A i co do wymiocin, czy rzygów (jak mówi serocczanka) to takie sytuacje się zdarzają. Wystarczy wrażliwy żołądek + trochę alkoholu + nieodpowiednie jedzenie i "katastrofa" gotowa. Taka prawda. Wiem, zaraz się posypią komentarze, że jak ktoś nie powinien to niech nie pije. Ale nie każdy wie, że np. po zjedzeniu sałatki czy banana i zmieszaniem tego z kilkoma kieliszkami wódki będzie "załatwiony".
                  Pozdrawiam serdecznie
                  Krzysiek
    • bialy-wodzu Re: villa finezja 05.01.13, 02:25
      Witam, bylem tam na powitaniu nowego roku tak zwanym sylwestrze....

po 1 moim zdaniem zorganizowania imprezy na 2 salach było strzałem w 10smile
      na początku trochę bałem się z zona tych cyganów, ale jak już sie rozkręciło to bawiliśmy się razem z nimismile)

troche humor mi popsuła ta pijana młodzież która schodziła na dół i bawiła się razem z nami....

albo zachowanie ich podczas puszczania sztucznych ogni, i zucania petardami pod nogi....

Poza tym bardzo mi sie podobało i na pewno bede ten lokal polecał. a tym roku moje dziecko ma komunie ale niestety juz nie ma miejscsad((
      • piotrek7504 Re: villa finezja 05.01.13, 10:46
        Sylwester jak najbardziej udany, w samej restauracji ładnie i czysto obsługa miła smile, jedyne co mnie przestraszylo to ilośc osób( imprezowiczow) ale to chyba tez świadczy o popularności lokalu, mimo tak dużej liczby gości było spokojnie i zabawniesmileDziekuje i pozdrawiam.
      • hanna_72 Re: villa finezja 05.01.13, 14:43
        Witam, również byłam na sylwestrze...
        impreza była znośna, muzyka mi odpowiadała, natomiast za te pieniądze było bardzo mało jedzenia (moim zdaniem dania postawione na stołach służyły tylko do ozdoby, niestety nie były zjadliwe, natomiast dania gorące były w miarę smaczne)
        Pan bialy-wodzu napisał, że przeszkadzała mu młodzież która do nas schodziła, ja osobiście nie zauważyłam takiego incydentu.
        Zapomniałabym, nie spodobał mi się fakt, że nie mogliśmy wnieść swojego alkoholu, dotychczas nie spotkałam się NIGDY z taką sytuacją, ja rozumiem,że lokal chce jak najwięcej zarobić ale bez przesady. Poprzez takie sytuacje niestety villa finezja zraża do siebie klientów.
        • spalonasloncem Re: villa finezja 05.01.13, 15:42
          Villa finezja z pozoru wydaje się być przyjaznym lokalem , niby git,miód,malina , ale to tylko złudne wrażenie. Z własnego doświadczenia wiem jak tam jest naprawdę , nie dajmy zwieść się fałszywym uśmieszkom , stawmy kres pozerstwu !!!! Wracając do balu to byłam i wiem co się działo. Impreza w miarę udane , towarzystwo się poźniej wymieszało , ale to było raczej do przewidzenia . Lecz co to za uczciwość że góra nie miała żadnych praw niczym plebs a goście z dołu mogli sobie uskuteczniać wirażki bez istotnych konsekwencji. Byłam świadkiem jak to Pani Właścicielka zachowała się nie miło w stosunku do osoby bawiącej się na górze , wręcz podniosła intonację głosu wyrzynając się na niej.... A ta osoba po-prostu chciała wyjść na dwór...Nikogo nie obrażając było to trochę nie w porządku... To apel do władzy i do społeczeństwa ... społeczeństwa.... społeczeństwa
      • gadulaxoxox22 Re: villa finezja 05.01.13, 17:30
        "Pijana młodzież, która schodziła na dół i bawiła się razem z nami..."? Czy to jest jakaś kpina? Mieliśmy u siebie na tyle dobrą imprezę, więc nie sądzę, aby istniała potrzeba jakiegokolwiek schodzenia na dół i bawienia się z "Wami". Po drugie chciałabym zauważyć, że kilka razy przed oczami przemknęli mi goście z dołu, którzy przychodzili do nas na górę wielce zainteresowani co się dzieje i jak się bawimy. Więc to chyba wolne żarty, jakobyśmy rzekomo schodzili na zabawę sylwestrową na dół.
        "albo zachowanie ich podczas puszczania sztucznych ogni, i zucania petardami pod nogi..." kilka uwag, po pierwsze myślałam, że na forum udzielają się osoby dosyć kompetentne i śmieszy mnie, ze dorosła osoba robi błędy typu "żucać" przez "ż" smile. Poprawna forma to "rzucać", po drugie od kiedy przed "i" stawiamy przecinek? Kłaniają się zasady interpunkcji w języku polskim. A co do samej treści postu, byłam na dworze od godziny 23.55 i weszłam do środka jak wszyscy zaczęli również wchodzić i w jakim momencie moi znajomi rzucali petardami pod nogi? Nie wiem, ale najwidoczniej mam takie zaćmienie, że nie zarejestrowałam takiego incydentu. A i chciałabym zapytać gdzie jest w tym momencie manager finezji, który powinien napisać, że rozpowszechnianie nieprawdy jest karalne? Bo akurat wpis dokonany przez "białego-wodza" jest wierutną bzdurą. Pozdrawiam.
        • graszka1230 Re: villa finezja 05.01.13, 19:03
          Nowy rok niestety witałam w villa finezja, zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzią że jedzenie na stołach miało chyba tylko posłużyć za dekorację stołów, ale nie to było dla mnie najgorsze. Najbardziej zawiódł mnie DJ , kto to w ogóle był , kto dopuścił tego człowieka do sprzętu. Ten człowiek popsuł nam całą zabawę on chyba grał tylko dla siebie. Zaczęliśmy się dopiero dobrze bawić jak ktoś powiedział że na małej sali gdzie bawili się cyganie , można się fajnie pobawić. Chłopak grał tylko na laptopie ale muzykę puszczał super. Dlaczego ktoś posadził tam tego osła. Właścicielka finezji też bawiła się na małej sali i nie rozumiem dlaczego na dużo mniejszą salę dała dobrego DJ a na dużą partacza. To nie jest tylko moje zdanie rozmawialiśmy z ludźmi którzy też podzielają naszą opinię. Jeżeli chodzi o fajerwerki to nawet tego nie widzieliśmy , zrobił się taki korek że nie dało rady się przedostać.
          Ostatnie zdanie do DJ , bardzo Pana proszę niech zmieni Pan profesję i nie dręczy duszy. Nie mogę tego przeboleć bo na taką imprezę chodzę raz w roku i popsuł ją człowiek który nie powinien tam być chyba że jako ochroniarz którego tam brakowało
    • krzysztofjarzyna112 Re: villa finezja 05.01.13, 19:11
      Miałem także przyjemnośc spędzenia wigilii Nowego Roku w tym lokalu. Wszystko mi odpowiadało oprócz kilku ważnych kwestii. Mianowicie problem ze sprzątaniem. Umowa była taka a nie inna to raz. Dwa - może ktoś by przyszedł i ocenił stan, a jakby nie pasowało to wyrazić swoje niezadowolenie i tyle, ale nie, bo nikomu się nie chciało. A teraz, bo przecież młodzi to ich okantować można, problem, bo ktoś nie umyje podłogi. Ja chętnie będę mył podłogi za 50 zł/70 mkw, zatrudnicie mnie? Trzy - nikt nie wchodził na sale na dole, a tak zostało nam zarzucone. Nikt się nie skarżył, ba! nawet ugościliśmy osoby, które przyszły na górę, bo jesteśmy normalnymi ludźmi i nie mamy problemu jak wejdzie ktoś do "nas" na salę i się "zakręci". Co do paragrafów - jak rzucacie owymi, to proszę róbcie to w przemyślany sposób, bo w obie strony się kręci. Także sugerowanie, że ktoś umyślnie chciał zrobić komuś krzywdę poprzez rzucanie fajerwerków pod nogi innym można uznać za złamanie czy spełnienie przesłanek któregoś z przepisów, które posiadają sankcje.
      P.S. Relacja z lokalem, choć krótka, BYŁA naprawdę na wysokim poziomie.
      • bhojczyzna Re: villa finezja 05.01.13, 19:27
        Ludzie każdy uczy się na błędach, na sylwestra co prawda nie byłem w Finezji , ale przy innych okazjach często.
        Jeżeli ktoś mieszka w Serocku czy okolicach to doskonale zdaje sobie sprawę że Villa Finezja to ,,światełko w tunelu,, ,wreszcie będzie gdzie się wyluzować po trudach dnia codziennego, a co najważniejsze , właściciele wychodzą na przeciw oczekiwaniom , SŁUCHAJĄ !! gości a uwagi wdrażają w życie .
        Dajmy im trochę czasu , przecież lokal funkcjonuje nie całe pół roku , i cały czas oferta ulega poszerzeniu , co jest efektem chęci rozwoju popartej wychodzeniem naprzeciw oczekiwaniom nas samych.
        pozdrawiam.
        • bialy-wodzu Re: villa finezja 05.01.13, 22:48
          jestem tego samego zdania co kolega wyżejsmile)

to jest nowy lokalsmile) miejmy nadzieje ze się jeszcze rozwinie
          bo z tego co słyszałem to chce wnieść dużo do życia w serocku
          i dla naszej młodzieży smile
          wydaje mi sie ze lepiej jak młodzi pójdą i sie wybawia niz zaczyna,
          demolować nasze piękne miastosmile)
    • lolcia-olcia Re: villa finezja 23.07.14, 12:05
      miałam tam wesele, nie polecam, właścicielka bardzo miła, kucharz również, ale jedzenie ...porcje mikroskopijne, bez smaku, drugi raz tam nic nie zorganizujemy
      • kapis2on Re: villa finezja 28.07.14, 19:00
        Byłam tam na weselu i bardzo mi się podobało. Sala była ładnie udekorowana, jedzenie było bardzo dobre, niczego nam nie brakowało.
      • martak781 Re: villa finezja 03.11.16, 15:24
        Bardzo proszę o kontakt tel 23 662 04 23. Mam pytanie w sprawie rozliczenia za tą sale ? czy Pani sama tam robiła wesele ?
    • fazimodo23 Re: villa finezja 31.03.16, 02:16
      Ja osobiscie bylem na dwoch imprezach i naprawde zgrzeszyl bym mowiac o jakim kolwiek niezadowoleniu .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka