szpilkak 31.07.06, 01:54 Witam sasiadow i nie sasiadow rowniez!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpilkak Re: Leśna 17!!!! 31.07.06, 17:44 Hej ygloo,jak minal dzien? Czemu tutaj nikt nie zaglada,takie pustki.Sasiedzi i nie sasiedzi prosze o jakis znak zycia.Meldowac sie,szybciuchno... pozdr Odpowiedz Link
ygloo Re: Leśna 17!!!! 31.07.06, 21:28 No witam szpilkak! dzien minal nudnie i senno - na nic nie mialem ochoty i ... dalej nie mam no szkoda ze tak malo sasiadow tu zaglada, szkoda, a moze byc tak fajnie ... Odpowiedz Link
szpilkak Re: Leśna 17!!!! 06.08.06, 21:41 Lesna!!Czy tutaj ktos korzysta z internetu oprocz ygloo...halo meldowac sie prosze. sasiadka czeka Odpowiedz Link
ygloo Re: Leśna 17!!!! 01.09.06, 16:21 noooo, z powyższych postów wynika, że na Leśnej 17 albo: 1. mieszka tylko 3 ludziów; 2. tylko 3 ludziów ma sieć ....... Odpowiedz Link
martaburska Re: Leśna 17!!!! 15.11.06, 17:58 Witam Tu Leśna 17D! Fajnie, że powstało forum dla naszergo kochanego osiedla. Co porabiacie sąsiedzi? Ja siedzę sobie w domku i wychowuję małą dwu i pół miesięczną córcię. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ygloo Re: Leśna 17!!!! 15.11.06, 19:25 Dzien dobry Pani Marto! Tu Pani ulubiony sąsiad z napreciwka Jak tammoje podanie o kominek?????????? Odpowiedz Link
martaburska Re: Leśna 17!!!! 21.11.06, 12:01 ygloo napisał: > Dzien dobry Pani Marto! > Tu Pani ulubiony sąsiad z napreciwka > Jak tammoje podanie o kominek?????????? Witam Nie wiem nic o żadnym podaniu)) a tym bardziej o kominek... Nie wiem czy mnie Pan z kimś nie pomylił. Proszę przybliżyć swoją osobę. pozdrawiam Odpowiedz Link
ygloo Re: Leśna 17!!!! 21.11.06, 12:42 martaburska napisała: > Nie wiem czy mnie Pan z kimś nie pomylił. > Proszę przybliżyć swoją osobę. Pani Marto! Pani nie da się pomylić z kimkolwiek kurier-przesyłaka-sąsiad już wiadomo? Odpowiedz Link
draganek11 Re: Leśna 17!!!! 23.01.07, 13:12 Witam wszystkich,zwłaszcza mieszkańców! Planuję zakup mieszkania w jednym z budynków przy ul.Leśnej i chciałabym się poradzić osób (naj)bardziej zainteresowanych na temat stanów prawnych nieruchomości zlokalizowanych przy tej ulicy. 1)Czy to prawda,że budynek 17c ma "nieuregulowane grunty"? 2)Czy lokale w budynku 17d nie mają założonych ksiąg wieczystych? Przedstawiono mi oferte mieszkania w jednym z budynków,ale nie końca jasna jest dla mnie sytuacja prawna(brak księgi itp.)Jak Państwo zakupowali swoje mieszkania?Czy były problemy z zaciaganiem kredytów hipotecznych? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie! draganek Odpowiedz Link
ygloo Re: Leśna 17!!!! 23.01.07, 14:48 1. opiszę wszystko co wiem wieczorkiem na maila gazetowego; 2. zapraszam na www.e-jablonna.pl Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Leśna 17!!!! 02.03.07, 16:01 Witam wszystkich. Od maja bede mieszkanka bloku 17 B )) Mam treme przed przeprowadzka Odpowiedz Link
mikulinski Re: Leśna 17!!!! 22.03.07, 23:28 i Ja z mą nadejszłą żoną pszyjszłą 17e myślimy sprowadzić się "pełną krasą" kwiecień- maj Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Leśna 17!!!! 28.03.07, 09:43 Ygloo powaga ?!?!?!?!?! Trzymam za słowo No prosze nie dosc ze cisza i spokoj to jeszcze jacy zyczliwi sąsiedzi Odpowiedz Link
a.zychowicz1 Re: Leśna 17!!!! 03.04.07, 10:14 Witam witam, jeszcze nie sasiadka, ale moze, moze ... Zastanawiam sie powaznie czy nie kupic kolo Was mieszkania na Lesnej. Urzekl mnie spokoj tego miejsca, powiedzcie prosze jak sie tami mieszka? Betonstal chce oddac w przyszlym roku nowe mieszkania, chcialabym jedno kupic. Jakie sa Wasze opinie? Warto?? Odpowiedz Link
ygloo Re: Leśna 17!!!! 03.04.07, 10:16 WARTO! rozklady mieszkan fantastyczne, okolica przepiekna, nic tylko kupowac i zyc! a jak wybuduja obwodnice i zmodernizuja ulice, sprzedac z 40% zyskiem!!! ja tak przynajmniej planuje .... Odpowiedz Link
a.zychowicz1 Re: Leśna 17!!!! 03.04.07, 10:21 ) Raczej nie planuje sprzedawac, myslalam zeby zamieszkac gdzies na dluzej.. dzieki za informacje, tak mi sie tam bardzo podoba. A jak dojazdy? To jest chyba najwiekszy minus tej okolicy, prawda? Odpowiedz Link
laoche1 Re: Ygloo 03.04.07, 10:42 Cżyżbyś Ygloo nas chciał opuścić? Dokąd planujesz sie przenieść - znalazłeś coś ciekawszego od Jabłonny? Przecież to nie możliwe Odpowiedz Link
ygloo Re: Ygloo 03.04.07, 11:37 Lao!! absolutnie nie znajduje na ziemi lepsiejszego miejsca niz nasze Jablonowsko- chotomowskie lasy. Poprostu apetyt rosnie w miare jedzenia i zaczynam powaznie sie zastanawiac nad domkiem z malym kawalkiem ziemi, gdzies w okolicach Chotomowa/Dabrowy Chotomowskiej Ale jedno jest pewne - zostaje w tych rejonach do konca swoich dni! Odkad odkrylem podczas wypraw rowerowych uroki i zakamarki naszych lasow, wpadlem w ten krajobraz i urok miejsca jak przyslowiowa sliwska w kompot!! Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Ygloo 03.04.07, 11:41 Niesamowicie pokrzepiajace jest to co piszesz dla nas nowych )) Nie moge się już doczekać kiedy zapakuje się i zacznę tam mieszkać. Ale z tego co piszecie to była najlepsza decyzja mieszkaniowa jaką mogłam podjąć. Odpowiedz Link
lukasz.burkacki Re: Leśna 17!!!! 18.05.07, 16:07 Witam sąsiadów my równieżbedziemy mieszkać na ul.leśnej Mamy tylko nadzieje że nie będzie żadnych problemów np. takich jak problemy developera Pozdrawiamy Odpowiedz Link
naretta Wita Przylesie!!! 04.04.07, 00:35 Jak wieść niesie, Leśna jest tam, gdzie Przylesie! Czasem człowieka niesie, aby opuścić Przylesie I Leśną potupać w las, gdy ma się chęci i czas. O Boże, ale spłodziłam dzieło, chyba mnie pogięłłłło! Więc sie zamykam czem prędzej I spać pędzę! Odpowiedz Link
a.zychowicz1 Re: Wita Przylesie!!! 05.04.07, 13:55 Wow ale radosna tworczosc To chyba Lesna nastraja pozytywnie Odpowiedz Link
naretta Jam ci jest! 05.04.07, 23:33 Jam ci jest poetka tak nowa że metka jeszcze na mych wierszach Na Przylesiu pierwszam Odpowiedz Link