15.05.06, 12:11
no właśnie dojdzie w końcu do skutku? Powychodzicie zza monitorów?
:))
byłam ostatnio na jednym i powiem ze baardzo mi się spodobało:))
Obserwuj wątek
    • aretah Re: spotkanko 15.05.06, 13:21
      ciekawe, ciekawe... które to już podejście??? zuzik, moze Tobie się uda?
      • zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 13:29
        mam swój sposób. Kazdego z osoba biore na spytki. Skoro boja sie ludziska
        tłumów trzeba inaczej kombinowac:))
        • zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 13:30
          dziewczynki a moze babski wieczór?
          • zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 13:34
            piatek 19.05 - godz. 20?
            palec do budki:)

ps. przełamiemy fobie społeczna?
            • aretah Re: spotkanko 15.05.06, 15:44
              ja moze bym się i odwazyła na babskie spotkanie, ale akurat w tym tygodniu nie
              bardzo. Od czwartku do niedzieli nie mam wolnych wieczorków...
              • zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 16:02
                tia i Kod Leonarda wchodzi. No widze ze raczej odpada ten tydzień:(
                • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 08:17
                  ano wchodzi Kod :) i ide w piatek... :)
                  • e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 11:31
                    agniecha_zal napisała:

> ano wchodzi Kod :) i ide w piatek... :)

no to jak tak czesc idzie w piatek na kod to co za problem wpakowac sie do 1-2
                    furek i pojechac, przed lub po kinie jakies spotkanko i powrot do L-wa
                    • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:36
                      nie róbmy zamieszania ani wyprawy 100-lecia
      • e-legionowo Re: spotkanko 15.05.06, 17:23
        aretah napisała:

> ciekawe, ciekawe... które to już podejście??? zuzik, moze Tobie się uda?
        jesli liczyc moje proby to trzecie :(
        na ostatnim bylo osob 2 :P
        • w.iwo Re: spotkanko 16.05.06, 10:34
          niestety 19-tego dyskoteka w Szkole Podstawowej nr 2
          muszę pilnować dzieciaki
          ale zapraszam do mnie ;o)))
          młodszym malujemy buzie a starszym zabieramy papierosy...

-
          • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 10:35
            dziewczynki to moze dzis spontaniczna kawa na poczatek?
            • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 10:58
              dzisiaj..
              ja się trochę wstydzę.. boję... spotkać ;-)
              • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:10
                Ty? akurat:) większej gaduły to ja nie znam...hehe
                "gdzie 2 agnieszki tam i śmiech i grzeszki"...tak mi się skojarzyło:))
                • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 11:15
                  no to nam reklame zrobiłaś ;-))))))
                  • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:18
                    reklama dźwignią handlu:))
                    bez ą,ę było spontanicznie i b.sympatycznie. Może pozostali także zdecydują się
                    ujawnić:) szkoda że Gua nie może do nas dołączyć:( Ale reszta jak najbardziej:))
                    • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 11:21
                      jak to bez ą,ę.. muszę popracować nad wymową ;-))

a pozostali?? nie wierzę, że nie macie nawet godzinki wolnej :)
                      • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:23
                        każdy ma swoje lęki. Ale można je przełamać albo wynajdować 1000
                        usprawiedliwień;( Ja tam uważam ze lepiej spędzić czas z żywym człowiekiem niz
                        ćwiczyć bezwzrokowe stukanie na klawiaturze:))
            • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:08
              dzis, tzn 16 tak? gdzie i o której?
              • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:16
                areta dziś o 16 mała kawka? ludzie to pracują jeszcze w tych godz, albo tkwia w
                korkach:)

Słuchajcie gubie się. Czy ktoś może powiedziec czy jest chętny i kiedy?
                • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:20
                  słuchajcie a może zrobić zaproszenia i do kazdego zawieźć osobiście?:)))))
                  • e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 13:11
                    zuziknatropie napisała:

> słuchajcie a może zrobić zaproszenia i do kazdego zawieźć osobiście?:)))))
                    >

rozeslij swoimi golebiami :P

• agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 12:22
                  ja! ja! ja! :))
                  ale co do dzisiaj to obawiam się, że może być problem...
                  ale.. czwartek, sobota.. why not ? :)

• aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:25
                    i znów niezgodne jestesmy :) w czwartek to znów mi nie bardzo pasuje
                  • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:25
                    ok, może być czwartek zamiast piatku ale ok. 19, 20:)
                  • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:31
                    aga a może wyskrobiesz dzis chociaz godzinke?:)) malutką godzinke:) tak w
                    przerwie, na odsapniecie?:))
                • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:24
                  zuziiik dzis, tzn szesnastego maja :), a o godzinę pytałam :) o szesnastej, to
                  ja tez jeszcze w pracy
                  • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:28
                    dziś moge ale dop. 18-19:) mówiłam że bede zbierać pojedyńczo:)) Moze jakiś
                    test plan opracuje:))
                    • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:30
                      hehehe... zuzik czy aby na pewno chce Ci się testowac kazdą z forumowiczek
                      oddzielnie?
                      • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:30
                        PS. Proszę odczytywac bez podtekstów
                      • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:32
                        jak nie mam wyboru to się poświęce:)) mam wieeelkie serce:)) A jak kobity
                        zebrać się nie mogą to nie mam innego wyjścia. Ale uprzedzam ze panów także
                        testuje:)) taki mini-tester ze mnie:))
                        • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:35
                          wiecie co trzeba agnieszki jakoś ponazywać albo ponumerować, bo sama sie
                          zakreciłam a co dopiero jak ktoś niewtajemniczony czyta:))
                          • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 12:44
                            hmmm... gdzie i o której ? :)
                            • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:50
                              18, 19, 20 wszystko jedno:)
                              aretha, w.iwo piszecie się?

Halooo, czy wszyscy już pouciekali?:)))))
                            • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:51
                              jedna konkretna kobita z jajami:)) czy ktoś jeszcze zaryzykuje życiem??:)))
                              • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:54
                                dobra niech strace, bede rozdawać cukierki i buziaki...promocja się to
                                nazywa:))) mozna takze wygrać samochód po uprzednim zdrapaniu:))
                                • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:57
                                  a i po gołębiu dorzuce...żywym ma się rozumieć:))
                                  • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 12:58
                                    hahahaha myśle, że te gołębie załatwią nam duże towarzystwo :))
                                    może być 20:00 ???
                                    • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 13:24
                                      dzis? bo juz się zakręciłam... dzis o 20.00 Jeszcze chciałabym wiedziec dokąd
                                      mam się udac
                                      • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 13:31
                                        kolejna zakręcona :))
                                        może Marysieńka ?? tam spokojnie można się kawy napić.
                                        Co Wy na to ?
                                        • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 13:32
                                          Agnieszka mam na imię :) moze byc Marysienka :)
                                          • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 13:34
                                            no to pięknie :)) trzy Agi u Marysieńki :))
                                            może ktoś jeszcze ma ochotę dołączyć ? godzina i miejsce są już znane :))
                                            • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 13:40
                                              las...las rąk widze:)) i trzepot skrzydeł:))
                                              • e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 13:42
                                                zuziknatropie napisała:

> las...las rąk widze:)) i trzepot skrzydeł:))

no coz nie kazdy sie odwazy wejsc miedzy 3 agnieszki :)))
                                                • zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 13:43
                                                  no to jeszcze brakuje aganioka:))
                                                • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 13:54
                                                  no nie mów :)) nie dasz rady ??? aż tak nieśmiałe jest e-legionowo?
                                                  • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 14:08
                                                    najlepsze są spontaniczne spotkania ;)... to co? o 20tej? :)
                                                  • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 14:16
                                                    tak Aga - ustalone i do zobaczenia :)
                                                  • e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 14:29
                                                    agniecha_zal napisała:

> no nie mów :)) nie dasz rady ??? aż tak nieśmiałe jest e-legionowo?
                                                    prosze mi tu bez podpuszczania, wiesz jak wchodzisz miedzy wrony to kracz jak
                                                    one, byscie mnie tam zakrakaly na calego :))
                                                  • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 14:31
                                                    eeeeeeee tam zakrakały..
                                                    najzwyczajnie pękasz :))
                                                  • e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 14:33
                                                    agniecha_zal napisała:

> eeeeeeee tam zakrakały..
                                                    > najzwyczajnie pękasz :))

widze ze zadanie bojowe sobie zarzucilas, podpuscic mnie :P
                                                  • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 14:34
                                                    to pomówienie :))
                                                  • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 15:17
                                                    a moze nasze towarzystwo Ci nie odpowiada?
                                                  • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 15:22
                                                    oj Aga no co Ty?
                                                    myślę, że towarzystwo trzech Agnieszek może go przytłaczać..
                                                    bądź wyrozumiała.. jak się boi to po co zmuszać, jeszcze się fobii nabawi :))
                                                  • e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 16:06
                                                    agniecha_zal napisała:

> oj Aga no co Ty?
                                                    > myślę, że towarzystwo trzech Agnieszek może go przytłaczać..
                                                    > bądź wyrozumiała.. jak się boi to po co zmuszać, jeszcze się fobii nabawi :))

a jak sie bedzie ta fobia nazywala Agofobia?:P
                                                    AAAFobia :p

ja jestem w tej lepszej sytuacji że dwie na trzy jestem w stanie poznac bez
                                                    znakow rozpoznawczych :)))
                                                  • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 16:15
                                                    ja Ciebie tez ;)
                                                  • agniecha_zal Re: spotkanko 17.05.06, 08:19
                                                    ciekawe które... :)
    • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 15:18
      a jakis znak rozpoznawczy???
      • agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 15:21
        rzuć okiem w swoją skrzynkę mailową :)
        • aretah Re: spotkanko 16.05.06, 16:16
          rzuciłam... dzięki... jestem pełna podziwu dla siebie jaki mam super rzut... :)
          • guayazyl1 trzymam kciuki... 16.05.06, 18:14
            jesli dojdzie do tego spotkania to jestem pelen uznania dla zuzki :)
            a mnie sie marzy taka forumowa imprezka zeby nie dac sie do konca rozpoznac.
            moznaby oszukiwac, cytowac inne osoby, motac , krecic i w koncu rozejsc sie z
            nadzieja ze tak do konca to nikt niczego nie jest pewien. bo samo zaspokojenie
            ciekawosci jak kto wyglada ciekawe nie jest. prawda?
            • zuziknatropie Re: trzymam kciuki... 16.05.06, 18:37
              Guazylku jaki romantyzm z Ciebie wyłazi:)) Ale w końcu to meżczyźni zdzierają z
              kobiet szaty bo ciekawi są tego czego nie widać. A Ty tu chcesz krecić i motać.
              Oj chyba ten internet nie do końca Ci służy:( czyżbyś bał sie zderzenia z
              rzeczywistością lub nagością? A gdzie szlachętny mężczyzna który porywał kobiete
              i zdobywał? Mamy teraz ere internetowych bohaterów i bajeczek snutych na
              dobranoc? No to jak kobieta ma być kobieca, słaba, zwiewna? Przecież
              zginęłybyśmy same, samiusieńkie:))
              • guayazyl1 Re: trzymam kciuki... 16.05.06, 19:03
                zuzik napisala:
                Guazylku jaki romantyzm z Ciebie wyłazi:))
                ------------------------------------------
                КАМУНІКАТ
                a bo Ty mnie kobito jeszcze nie znasz :)

ale jakby juz doszło co do czego i zderzyłbym sie z to nagościo to zaświadczam
                publicznie, ze dyla nie dam i bierny nie bede.
                • zuziknatropie Re: trzymam kciuki... 16.05.06, 19:33
                  tak mi dobrze tak mi rób:))

no ja mysle, jakby co mam swiadków:)
                  • w.iwo było bosko :o) 16.05.06, 22:33
                    och, kochany żałuj.... takie super babeczki.... ech... pierwsza wyszłam to i
                    mnie teraz pewnie obgadują ;o)... ale warto było....

kobitki pierwsza klasa... piekne, inteligentne i z poczuciem humoru... żałuj
                    Syropku, żałuj, bo czasem rzeczywistość słodsza od romantyzmu... a szarlotka z
                    lodami boska... tylko duży kawałek i zjeść do końca nie mogłam... ;o)))

i co teraz... Trzeba złożyć gratulacje dla Zuzi :o)))
                    randka w ciemno udana... ;o)

pozdrowienia...
                    -
                    • e-legionowo Re: było bosko :o) 16.05.06, 22:42
                      o tez bylas? :)
                      ja planowalem, ale niestety mam nienormowany czas pracy i sie mi troche
                      przeciagnal do 21 z groszami, a poza tym to Marysienka tak pozno jest czynna ??
                      chyba gdzies jeszcze zabalowalyscie :)
                      • agniecha_zal Re: było bosko :o) 17.05.06, 08:21
                        siedziałyśmy prawie do 23 :)))
                        także mogłeś do nas zajrzeć...
                    • zuziknatropie Re: było bosko :o) 16.05.06, 23:16
                      w.iwo a czy my wyglądamy na takie co obgadują?:) Strasznie sie ciesze że
                      przyszłaś:) No to mamy babskie ploteczki za sobą. Mam nadzieje, że bedzie więcej
                      chętnych na kolejne spotkania i pisanie. A Ci co nie przyszli niech żałują:)
                      Może następnym razem jakieś ognisko zrobimy?:))
                      • aretah Re: było bosko :o) 16.05.06, 23:20
                        :) obgadywałysmy tych co nie przyszli...
                        • e-legionowo Re: było bosko :o) 16.05.06, 23:27
                          aretah napisała:

> :) obgadywałysmy tych co nie przyszli...

no tak, dlatego tak kiepsko mi szla praca :P
                          • w.iwo Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:17
                            Spidi padła jak tylko dojechałyśmy do domku... ;o)

a ja siadłam do pracy...
                            teraz kawa poranna, bez szarlotki ;o(
                            pozdrawiam ciepło...

-
                            • ralphie Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:42
                              Raju, ja w tym czasie kładłem urwisy spać... pogratulować spotkanka zatem
                              • zuziknatropie Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:57
                                dzień dobry wszystkim:))
                                mam nadzieje, że na kolejne spotkania bedzie przychodzić coraz więcej i wiecej
                                i więcej osób:))
                                • zuziknatropie Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:58
                                  i Pan co mu uciekł ptaszek też mile widziany:)
                                  Może osoby czytające także dołącza do nas? Myśle ze naprawde warto:)
                                  • agniecha_zal Re: było bosko :o) 17.05.06, 10:08
                                    e tam...
                                    po co chodzić na spotkania i rozmawiać z ludźmi twarzą w twarz? ;-p

A tak powaznie.. to jest bardzo sympatycznie spędzony czas :))
                                    nawet sekunda na straty nie idzie :))
                                    • aretah Re: było bosko :o) 17.05.06, 10:30
                                      ....i jakie dobre humorki od rana wszystkie mamy :) Miłego dnia zyczę wszystkim
                                      czytającym to forum.
                                      • guayazyl1 Re: było bosko :o) 17.05.06, 17:13
                                        słyszałem, ze rachunek opiewał na mnostwo butelek Krolewskiego, a taksowkarze
                                        bladym switem rozwozili panny do chałup co sie w Legionowie nie zdarzyło od
                                        paru lat :)
                                        • zuziknatropie Re: było bosko :o) 17.05.06, 17:30
                                          Qua z takim szaleństwem to czekamy na twoją wizyte w Legionowie:))
                                        • guayazyl1 aaa...cuś jeszcze... 17.05.06, 17:38
                                          zuzik napisala w moim kierunku:
                                          tak mi dobrze tak mi rób:))
                                          ---------------------------------
                                          no psze panstwa...przeczyta facet taki prowokacyjby tekst i od razu odnosi
                                          wrazenie, ze wszystkie kobiety myślą wyłącznie o seksie. wiec zeby nie wyjśc
                                          na gamonia chłop tez skrobnie prowokacyjny tekst. baba to przeczyta i odnosi
                                          wrazenie, ze kazdy facet to seksualny maniak, ze oprocz seksu w mozgowiu zieje
                                          mu wyłącznie pustką. koło się zamyka. spirala się nakręca. w koncu kazdy jest
                                          przeświadczony, ze wszyscy myslą wyłącznie o seksie. amok jak u Magdy Kielczyk
                                          na Norwida 10.
                                          hmmm...a co to ja chciałem powiedzieć?..bo mi jakiś dyrdymał wyszedł. aaa...cuś
                                          o seksie...ale o tym juz jutro. dobrze?..
                                          :)
                                          • zuziknatropie Re: aaa...cuś jeszcze... 17.05.06, 17:51
                                            Gua właśnie za to lubie Cię najbardziej. Mógłbyś mi książki do snu czytać:))

ps. tylko nie wiem czy zasne:))
                                            • w.iwo Re: aaa...cuś jeszcze... 18.05.06, 22:46
                                              no i czekamy wszyscy w napięciu... na ten seks... gorący erotyk obiecany przez
                                              Syropka... i nic... cóś się wystrachało chłopisko....
                                              Zuzia nie pisze, no no... to może oni tak jawnie w realu ...
                                              czytają sobie na przemian wersy z książeczki Wisłockiej, lub "co musi wiedzieć
                                              chłopiec gdy dojrzewać zaczyna"... a my tu smutni... samotni... pozostawieni w
                                              ciszy przed monitorem.... zniechęceni i nieszczęśliwi...
                                              bo przecież momenty miały być ....

-
                                              • mr.hydro Re: aaa...cuś jeszcze... 19.05.06, 10:41
                                                Tia, i wyjdzie z tego następna wersja jakiegoś Harlequin'a .... ;-)
                                                • w.iwo Re: aaa...cuś jeszcze... 19.05.06, 13:27
                                                  oj, tak, oj tak, przyklasnęła w ręce i podskoczyła w górę z radości...
                                                  będzie się działo... no bo w końcu co może być interesującego w życiu gospodyni
                                                  domowej, tzw kaczki domowej... seriale brazylijskie ? a tak z drżeniem
                                                  serduszka, z watą w gardełku biegnąc będzie codzień do domku by usiąść przed
                                                  ekranem z kubkiem parującej kawusi i poczytać erotyczne zmagania Syropka i Zuzi...
                                                  oj tak, oj tak....
                                                  Syrop ... (tu szorstko zniżyła głos) do roboty....

;o))))
                                                  -
                                                  • guayazyl1 Re: aaa...cuś jeszcze... 19.05.06, 17:48
                                                    w.iwo napisala:
                                                    Syrop ... (tu szorstko zniżyła głos) do roboty.... ;o))))
                                                    ---------------------------------------------------------
                                                    wypić każden by wypił ale po wodke to już nie ma komu isć
                                                    :)
                                                  • w.iwo Re: aaa...cuś jeszcze... 20.05.06, 23:59
                                                    my tu o seksie a Ty Syropek o piciu... no chyba że coś wspomagającego chcesz
                                                    popić, ale to chyba woda z kranu nawet wystarczy ;o)

-
                                                  • zuziknatropie Re: aaa...cuś jeszcze... 21.05.06, 01:28
                                                    o sexie nie należy mówić....:)) dobranoc iwo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka