zuziknatropie 15.05.06, 12:11 no właśnie dojdzie w końcu do skutku? Powychodzicie zza monitorów? :)) byłam ostatnio na jednym i powiem ze baardzo mi się spodobało:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretah Re: spotkanko 15.05.06, 13:21 ciekawe, ciekawe... które to już podejście??? zuzik, moze Tobie się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 13:29 mam swój sposób. Kazdego z osoba biore na spytki. Skoro boja sie ludziska tłumów trzeba inaczej kombinowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 13:34 piatek 19.05 - godz. 20? palec do budki:) ps. przełamiemy fobie społeczna? Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 15.05.06, 15:44 ja moze bym się i odwazyła na babskie spotkanie, ale akurat w tym tygodniu nie bardzo. Od czwartku do niedzieli nie mam wolnych wieczorków... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 15.05.06, 16:02 tia i Kod Leonarda wchodzi. No widze ze raczej odpada ten tydzień:( Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 08:17 ano wchodzi Kod :) i ide w piatek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 11:31 agniecha_zal napisała: > ano wchodzi Kod :) i ide w piatek... :) no to jak tak czesc idzie w piatek na kod to co za problem wpakowac sie do 1-2 furek i pojechac, przed lub po kinie jakies spotkanko i powrot do L-wa Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:36 nie róbmy zamieszania ani wyprawy 100-lecia Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 15.05.06, 17:23 aretah napisała: > ciekawe, ciekawe... które to już podejście??? zuzik, moze Tobie się uda? jesli liczyc moje proby to trzecie :( na ostatnim bylo osob 2 :P Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: spotkanko 16.05.06, 10:34 niestety 19-tego dyskoteka w Szkole Podstawowej nr 2 muszę pilnować dzieciaki ale zapraszam do mnie ;o))) młodszym malujemy buzie a starszym zabieramy papierosy... - Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 10:35 dziewczynki to moze dzis spontaniczna kawa na poczatek? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 10:58 dzisiaj.. ja się trochę wstydzę.. boję... spotkać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:10 Ty? akurat:) większej gaduły to ja nie znam...hehe "gdzie 2 agnieszki tam i śmiech i grzeszki"...tak mi się skojarzyło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:18 reklama dźwignią handlu:)) bez ą,ę było spontanicznie i b.sympatycznie. Może pozostali także zdecydują się ujawnić:) szkoda że Gua nie może do nas dołączyć:( Ale reszta jak najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 11:21 jak to bez ą,ę.. muszę popracować nad wymową ;-)) a pozostali?? nie wierzę, że nie macie nawet godzinki wolnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 11:23 każdy ma swoje lęki. Ale można je przełamać albo wynajdować 1000 usprawiedliwień;( Ja tam uważam ze lepiej spędzić czas z żywym człowiekiem niz ćwiczyć bezwzrokowe stukanie na klawiaturze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:16 areta dziś o 16 mała kawka? ludzie to pracują jeszcze w tych godz, albo tkwia w korkach:) Słuchajcie gubie się. Czy ktoś może powiedziec czy jest chętny i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:20 słuchajcie a może zrobić zaproszenia i do kazdego zawieźć osobiście?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 13:11 zuziknatropie napisała: > słuchajcie a może zrobić zaproszenia i do kazdego zawieźć osobiście?:))))) > rozeslij swoimi golebiami :P Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 12:22 ja! ja! ja! :)) ale co do dzisiaj to obawiam się, że może być problem... ale.. czwartek, sobota.. why not ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:25 i znów niezgodne jestesmy :) w czwartek to znów mi nie bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:25 ok, może być czwartek zamiast piatku ale ok. 19, 20:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:31 aga a może wyskrobiesz dzis chociaz godzinke?:)) malutką godzinke:) tak w przerwie, na odsapniecie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:24 zuziiik dzis, tzn szesnastego maja :), a o godzinę pytałam :) o szesnastej, to ja tez jeszcze w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:28 dziś moge ale dop. 18-19:) mówiłam że bede zbierać pojedyńczo:)) Moze jakiś test plan opracuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 12:30 hehehe... zuzik czy aby na pewno chce Ci się testowac kazdą z forumowiczek oddzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:32 jak nie mam wyboru to się poświęce:)) mam wieeelkie serce:)) A jak kobity zebrać się nie mogą to nie mam innego wyjścia. Ale uprzedzam ze panów także testuje:)) taki mini-tester ze mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:35 wiecie co trzeba agnieszki jakoś ponazywać albo ponumerować, bo sama sie zakreciłam a co dopiero jak ktoś niewtajemniczony czyta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:50 18, 19, 20 wszystko jedno:) aretha, w.iwo piszecie się? Halooo, czy wszyscy już pouciekali?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:51 jedna konkretna kobita z jajami:)) czy ktoś jeszcze zaryzykuje życiem??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:54 dobra niech strace, bede rozdawać cukierki i buziaki...promocja się to nazywa:))) mozna takze wygrać samochód po uprzednim zdrapaniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 12:57 a i po gołębiu dorzuce...żywym ma się rozumieć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 12:58 hahahaha myśle, że te gołębie załatwią nam duże towarzystwo :)) może być 20:00 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 13:24 dzis? bo juz się zakręciłam... dzis o 20.00 Jeszcze chciałabym wiedziec dokąd mam się udac Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 13:31 kolejna zakręcona :)) może Marysieńka ?? tam spokojnie można się kawy napić. Co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 13:32 Agnieszka mam na imię :) moze byc Marysienka :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 13:34 no to pięknie :)) trzy Agi u Marysieńki :)) może ktoś jeszcze ma ochotę dołączyć ? godzina i miejsce są już znane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: spotkanko 16.05.06, 13:40 las...las rąk widze:)) i trzepot skrzydeł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 13:42 zuziknatropie napisała: > las...las rąk widze:)) i trzepot skrzydeł:)) no coz nie kazdy sie odwazy wejsc miedzy 3 agnieszki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 13:54 no nie mów :)) nie dasz rady ??? aż tak nieśmiałe jest e-legionowo? Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 14:08 najlepsze są spontaniczne spotkania ;)... to co? o 20tej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 14:16 tak Aga - ustalone i do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 14:29 agniecha_zal napisała: > no nie mów :)) nie dasz rady ??? aż tak nieśmiałe jest e-legionowo? prosze mi tu bez podpuszczania, wiesz jak wchodzisz miedzy wrony to kracz jak one, byscie mnie tam zakrakaly na calego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 14:31 eeeeeeee tam zakrakały.. najzwyczajnie pękasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 14:33 agniecha_zal napisała: > eeeeeeee tam zakrakały.. > najzwyczajnie pękasz :)) widze ze zadanie bojowe sobie zarzucilas, podpuscic mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 15:22 oj Aga no co Ty? myślę, że towarzystwo trzech Agnieszek może go przytłaczać.. bądź wyrozumiała.. jak się boi to po co zmuszać, jeszcze się fobii nabawi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: spotkanko 16.05.06, 16:06 agniecha_zal napisała: > oj Aga no co Ty? > myślę, że towarzystwo trzech Agnieszek może go przytłaczać.. > bądź wyrozumiała.. jak się boi to po co zmuszać, jeszcze się fobii nabawi :)) a jak sie bedzie ta fobia nazywala Agofobia?:P AAAFobia :p ja jestem w tej lepszej sytuacji że dwie na trzy jestem w stanie poznac bez znakow rozpoznawczych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: spotkanko 16.05.06, 15:21 rzuć okiem w swoją skrzynkę mailową :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: spotkanko 16.05.06, 16:16 rzuciłam... dzięki... jestem pełna podziwu dla siebie jaki mam super rzut... :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 trzymam kciuki... 16.05.06, 18:14 jesli dojdzie do tego spotkania to jestem pelen uznania dla zuzki :) a mnie sie marzy taka forumowa imprezka zeby nie dac sie do konca rozpoznac. moznaby oszukiwac, cytowac inne osoby, motac , krecic i w koncu rozejsc sie z nadzieja ze tak do konca to nikt niczego nie jest pewien. bo samo zaspokojenie ciekawosci jak kto wyglada ciekawe nie jest. prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: trzymam kciuki... 16.05.06, 18:37 Guazylku jaki romantyzm z Ciebie wyłazi:)) Ale w końcu to meżczyźni zdzierają z kobiet szaty bo ciekawi są tego czego nie widać. A Ty tu chcesz krecić i motać. Oj chyba ten internet nie do końca Ci służy:( czyżbyś bał sie zderzenia z rzeczywistością lub nagością? A gdzie szlachętny mężczyzna który porywał kobiete i zdobywał? Mamy teraz ere internetowych bohaterów i bajeczek snutych na dobranoc? No to jak kobieta ma być kobieca, słaba, zwiewna? Przecież zginęłybyśmy same, samiusieńkie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: trzymam kciuki... 16.05.06, 19:03 zuzik napisala: Guazylku jaki romantyzm z Ciebie wyłazi:)) ------------------------------------------ КАМУНІКАТ a bo Ty mnie kobito jeszcze nie znasz :) ale jakby juz doszło co do czego i zderzyłbym sie z to nagościo to zaświadczam publicznie, ze dyla nie dam i bierny nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: trzymam kciuki... 16.05.06, 19:33 tak mi dobrze tak mi rób:)) no ja mysle, jakby co mam swiadków:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo było bosko :o) 16.05.06, 22:33 och, kochany żałuj.... takie super babeczki.... ech... pierwsza wyszłam to i mnie teraz pewnie obgadują ;o)... ale warto było.... kobitki pierwsza klasa... piekne, inteligentne i z poczuciem humoru... żałuj Syropku, żałuj, bo czasem rzeczywistość słodsza od romantyzmu... a szarlotka z lodami boska... tylko duży kawałek i zjeść do końca nie mogłam... ;o))) i co teraz... Trzeba złożyć gratulacje dla Zuzi :o))) randka w ciemno udana... ;o) pozdrowienia... - Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: było bosko :o) 16.05.06, 22:42 o tez bylas? :) ja planowalem, ale niestety mam nienormowany czas pracy i sie mi troche przeciagnal do 21 z groszami, a poza tym to Marysienka tak pozno jest czynna ?? chyba gdzies jeszcze zabalowalyscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: było bosko :o) 17.05.06, 08:21 siedziałyśmy prawie do 23 :))) także mogłeś do nas zajrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: było bosko :o) 16.05.06, 23:16 w.iwo a czy my wyglądamy na takie co obgadują?:) Strasznie sie ciesze że przyszłaś:) No to mamy babskie ploteczki za sobą. Mam nadzieje, że bedzie więcej chętnych na kolejne spotkania i pisanie. A Ci co nie przyszli niech żałują:) Może następnym razem jakieś ognisko zrobimy?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: było bosko :o) 16.05.06, 23:20 :) obgadywałysmy tych co nie przyszli... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: było bosko :o) 16.05.06, 23:27 aretah napisała: > :) obgadywałysmy tych co nie przyszli... no tak, dlatego tak kiepsko mi szla praca :P Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:17 Spidi padła jak tylko dojechałyśmy do domku... ;o) a ja siadłam do pracy... teraz kawa poranna, bez szarlotki ;o( pozdrawiam ciepło... - Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:42 Raju, ja w tym czasie kładłem urwisy spać... pogratulować spotkanka zatem Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:57 dzień dobry wszystkim:)) mam nadzieje, że na kolejne spotkania bedzie przychodzić coraz więcej i wiecej i więcej osób:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: było bosko :o) 17.05.06, 09:58 i Pan co mu uciekł ptaszek też mile widziany:) Może osoby czytające także dołącza do nas? Myśle ze naprawde warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: było bosko :o) 17.05.06, 10:08 e tam... po co chodzić na spotkania i rozmawiać z ludźmi twarzą w twarz? ;-p A tak powaznie.. to jest bardzo sympatycznie spędzony czas :)) nawet sekunda na straty nie idzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: było bosko :o) 17.05.06, 10:30 ....i jakie dobre humorki od rana wszystkie mamy :) Miłego dnia zyczę wszystkim czytającym to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: było bosko :o) 17.05.06, 17:13 słyszałem, ze rachunek opiewał na mnostwo butelek Krolewskiego, a taksowkarze bladym switem rozwozili panny do chałup co sie w Legionowie nie zdarzyło od paru lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: było bosko :o) 17.05.06, 17:30 Qua z takim szaleństwem to czekamy na twoją wizyte w Legionowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 aaa...cuś jeszcze... 17.05.06, 17:38 zuzik napisala w moim kierunku: tak mi dobrze tak mi rób:)) --------------------------------- no psze panstwa...przeczyta facet taki prowokacyjby tekst i od razu odnosi wrazenie, ze wszystkie kobiety myślą wyłącznie o seksie. wiec zeby nie wyjśc na gamonia chłop tez skrobnie prowokacyjny tekst. baba to przeczyta i odnosi wrazenie, ze kazdy facet to seksualny maniak, ze oprocz seksu w mozgowiu zieje mu wyłącznie pustką. koło się zamyka. spirala się nakręca. w koncu kazdy jest przeświadczony, ze wszyscy myslą wyłącznie o seksie. amok jak u Magdy Kielczyk na Norwida 10. hmmm...a co to ja chciałem powiedzieć?..bo mi jakiś dyrdymał wyszedł. aaa...cuś o seksie...ale o tym juz jutro. dobrze?.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: aaa...cuś jeszcze... 17.05.06, 17:51 Gua właśnie za to lubie Cię najbardziej. Mógłbyś mi książki do snu czytać:)) ps. tylko nie wiem czy zasne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: aaa...cuś jeszcze... 18.05.06, 22:46 no i czekamy wszyscy w napięciu... na ten seks... gorący erotyk obiecany przez Syropka... i nic... cóś się wystrachało chłopisko.... Zuzia nie pisze, no no... to może oni tak jawnie w realu ... czytają sobie na przemian wersy z książeczki Wisłockiej, lub "co musi wiedzieć chłopiec gdy dojrzewać zaczyna"... a my tu smutni... samotni... pozostawieni w ciszy przed monitorem.... zniechęceni i nieszczęśliwi... bo przecież momenty miały być .... - Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hydro Re: aaa...cuś jeszcze... 19.05.06, 10:41 Tia, i wyjdzie z tego następna wersja jakiegoś Harlequin'a .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: aaa...cuś jeszcze... 19.05.06, 13:27 oj, tak, oj tak, przyklasnęła w ręce i podskoczyła w górę z radości... będzie się działo... no bo w końcu co może być interesującego w życiu gospodyni domowej, tzw kaczki domowej... seriale brazylijskie ? a tak z drżeniem serduszka, z watą w gardełku biegnąc będzie codzień do domku by usiąść przed ekranem z kubkiem parującej kawusi i poczytać erotyczne zmagania Syropka i Zuzi... oj tak, oj tak.... Syrop ... (tu szorstko zniżyła głos) do roboty.... ;o)))) - Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: aaa...cuś jeszcze... 19.05.06, 17:48 w.iwo napisala: Syrop ... (tu szorstko zniżyła głos) do roboty.... ;o)))) --------------------------------------------------------- wypić każden by wypił ale po wodke to już nie ma komu isć :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: aaa...cuś jeszcze... 20.05.06, 23:59 my tu o seksie a Ty Syropek o piciu... no chyba że coś wspomagającego chcesz popić, ale to chyba woda z kranu nawet wystarczy ;o) - Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: aaa...cuś jeszcze... 21.05.06, 01:28 o sexie nie należy mówić....:)) dobranoc iwo:) Odpowiedz Link Zgłoś