Dodaj do ulubionych

czy ja sie czepiam?

08.11.06, 11:57
witam,

wczoraj w nocy wracalem Chotomowska. Nie trybie juz, czy to jest droga Gminna
czy Powiatowa, ale czy nie wydaje sie Wam, ze jej obecny stan, gdzie brak
pobocza zastąpiono wielgachną dziurą bez oznaczen, jest po prostu
sprowadzaniem niebezpieczenstwa na uzytkownikow drogi? Wczoraj widzialem
mijanie sie dwóch samochodów osobowych, z ktorych jedn o mało co nie wjechał w
ten dol.

czy te nasze włodarze - kretyny, to naucza sie przed czy dopiero po pierwszej
powaznej sytuacji drogowej?

Marcin
Obserwuj wątek
    • bimm Re: czy ja sie czepiam? 08.11.06, 12:33
      www.chotomow.pl/gmina/wicestr.mp3
      to sporo wyjaśnia
      • laoche1 Odpadłem - nie wierzę 08.11.06, 13:18
        Kto to był?? To jakiś żart? Zatkało mnie, dzisiaj już totalnie.
      • ygloo Re: czy ja sie czepiam? 08.11.06, 13:39
        można to jakoś inaczej odsluchac bo ani ze strony chotomowa ani stad nie
        otwiera mi sie strona! (cholerne blokdy w robocie uncertain)
        • yanyan Re: czy ja sie czepiam? 08.11.06, 13:42
          To mówi jeden z tych co do tej pory jest jeszcze we władzach.wszystkich trzeba
          zmienić,to sa kpiny.Zerwanie remontu chotomowskiej jest tego kropka na i.
    • laoche1 Re: czy ja sie czepiam? 08.11.06, 13:46
      Nalezałoby napisać kogo to bełkot - poniewaz moze pojawić się kilka spekulacji
      na niekorzysć innych.
      • yanyan Re: czy ja sie czepiam? 08.11.06, 13:47
        Byłem na tym zebraniu-to p.Kwiatkowskismilehehe-jak dobrze dopasowałem soebie.3
        godzinne zebrania troche tresci mająsmile
      • ygloo Re: czy ja sie czepiam? 08.11.06, 13:48
        to ze strony chotomowa: www.chotomow.pl/index.php?
        option=com_content&task=view&id=108&Itemid=1
    • laoche1 Czy to jawa czy sen? 08.11.06, 14:05
      Ale czy wszystkie wypowiedzi były artykułowane w ten sposób, co więcej były
      alogiczne i bez sensu, czy tylko ten fragment. Bo normalnie dawno nie słyszałem
      takiego języka - mam wątpliwości, czy to j. polski? Z drugiej strony może to
      początek i dało się we znaki zdenerwowanie? Prosze o doprecyzowanie. A co sa
      dzicie o kandydacie Marku Janie Półturzyckim ?
      • yanyan Re: Czy to jawa czy sen? 08.11.06, 14:09
        Rozstrzepany,kabareciarz,zadnej wiedzy logicznej i innej na zebraniach
        miły,komunikatywny,usmiechniety.podobno znajomy kubalskiego-gdy kubalski
        odmowił startu z PO znalezli Pułturzyckiego.Ot it cała rodzinka.
        • laoche1 Re: Czy to jawa czy sen? 08.11.06, 14:16
          yanyan widzę, ze sie tinteresujesz i orientujesz w temacie, po opisach,
          nagraniach itd. Napisz o swoim typie (subiektywnie) moze mnie zaispirujesz smileJa
          w Jabłonie mieszkam od niedawna i chetnie poznam spojrzenie innych, którzy
          mieszkaja juz troszkę więcej ode mnie.
          • yanyan Re: Czy to jawa czy sen? 08.11.06, 14:22
            Najbardziej z zebrań (wszystkich na jakie sobie jezdze wieczorami)zainteresował
            mnie Buniewicz.Ma ciągle argumenty.kilka podłaczen kanalizacji przez 4
            lata,kupe mln(niepamietam ile)styraconych z uni-niewykorzystanych,przetergi
            nierobione,brak wniosków do ue.Mówi i pisze ze ma dosc tego i wystawia sie sam
            na przetarg-ze ma ochote to wszystko naprawic.Jest wykształcony,pracował na
            wysokich stanowisakach i mieszka w chotomowie od 8 lat.Wierze mu i narazie go
            wybieram.Poza tym wiesz,stoi za nim PIS,ktory sie stara aby wszystko grało.Po
            aferach medialnych zawsze jest lepiej,tak jak np w ConstarzesmileWiesz,albo
            zmienic na nowego,albo zostac przy grupie nieudaczników.Tak to widze.
            • laoche1 Re: Czy to jawa czy sen? 08.11.06, 19:55
              Skoro taki z niego rozsadny gość, czemu zwiazał sie z PiS??? Nic z tego
              pojmuję. Gdzieś tu jest jakaś niekonsekwencja sad Krcze czemu ten gość nie jest
              np bezpartyjny sad PiS to dla mnie bomba zegarowa, duże niebezpieczeństwo i
              zagrożenie, jak zadomowią się jeszce gotowi stworzyć monarchię. Poprstu z
              definicji nie mam zaufania do wszystkiego co wiąze sie z ta partią. Wyjątkowo
              duzo napsuli a o co słyszę i czytam w różnych mediach zaczyna mnie
              przerażać.
              • yanyan Wójt Marek Buniewicz 10.11.06, 10:31
                Buniewicz to gwarancja rozwoju,im wiecej go pytam,słucham na zebraniach to
                widze ze facet ma łeb.Naprawde.Duza i stabilna partia brrr(nienawidze wirazu
                partiasmile ) Pis jest z nim i to jest przepustka do tego aby nasza gmina nabrała
                wreszcie predkości w rozwoju.Ja osobiscie mam dosc korków,braku
                pociagów,jednego autobusu,starych układów w urzedzie itd,brak
                inwestorów.Całkowity brak inwestorów!Zmieńmy ludzi z układów i wpeowadzmy
                nowych.
                • chotomow72 Re: Wójt Marek Buniewicz 10.11.06, 15:19
                  witam,

moze byc, ja to nawet PIS popre, oby tylko Kubalski stal sie przeszloscią.

Marcin
                  • pawelkownacki PiS i drzewa 10.11.06, 15:37
                    ja mam pytanie... czy PiS to tak jednak ma, ze musi oblepiac, przybijac sie do
                    drzew??
                    Rozumiem, ze Pana Buniewicza czy u Pana Tyskiego czy Pana MInkowskiego musi byc
                    wszedzie widac - ale czemu winne sa drzewa??
                    • yanyan Re: PiS i drzewa 10.11.06, 17:33
                      Buniewicza niewidziałem na zadnym drzewie-poza tym tak sobie mysle-sztuka
                      ogłoszenia zerwac po wyborach i posprzatać po sobie.A jesli na plastry lepią to
                      trudno,maja posprzątać i juz.Dzis odpuszczam sobie zebranie,wiec niebede nic
                      wiedział z dzissadzaraz cisza wyborcza wiec pewnie bedzie cisza w eterze.papa
                      • pawelkownacki Re: PiS i drzewa 10.11.06, 19:16
                        ja jednak widzialem Pana Buniewicza. Tu nie chodzi jednak tylko o porzadek, ale
                        o lamanie przepisow, okazuje sie, ze nie tylko gwozdziki i zszywki sa dla drzewa
                        niebezpieczne - ale rowniez klej z tasmy. Przez ten klej rozwijaja sie w korze
                        drzewa grzyby.
                        Mysle, ze poza slupami ogloszeniowymi - najlepsza metoda reklamowania siebie sa
                        te plyty pilsniowe wieszane na latarniach, slupach telefonicznych oczywiscie po
                        uzyskaniu zgody wlasciciela.
                        pozdrawiam i zyczmy sobie zeby te wszystkie plakaty, plyty szybko zniknely.
                        jeszcze 5 h i ciszasmile
                        • yanyan Re: PiS i drzewa 10.11.06, 19:30
                          Zyczmy tego kandydatom-jak nie posprzataja po sobie to czekaja ich karysmile
                          Jak tam w wieliszewie kandydacie?Posprzatacie?PosprzatamysmileJak mówia tak robiąsmile
                          • pawelkownacki Re: PiS i drzewa 11.11.06, 01:49
                            posprzatam... powaga.
                            Na ulicy cichosza...albo moze, sza cichosza czas na cisze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka