korek222 14.11.06, 10:43 wielkie dzięki za każdy głos do sejmiku mazowieckiego.To zobowiązuje.Wygrać to wygrać ,wygrać i nie zawieść to jest sztuka.Będę się starał ,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygloo Re: dzięki za wyborcze kreski 14.11.06, 11:25 a proszę bardzo - pożyjemy obaczymy PS. "dzięki za wyborcze kreski" - chyba krzyżyki Odpowiedz Link
czasowstrzymywacz Re: dzięki za wyborcze kreski 14.11.06, 12:14 a krzyrzyk nie składa sie przypadkiem z dwoch prostopadłych kresek ??? Odpowiedz Link
ygloo Re: dzięki za wyborcze kreski 14.11.06, 13:18 no fakt, krzyżyk tak, a co jak stawiałem "X"? to niby też kreski, ale jednak jakoś tak dziwnie zamiast "kresek" funkconuje pojęcie "krzyżyk". Odpowiedz Link
pawelkownacki Re: dzięki za wyborcze kreski 14.11.06, 14:24 To jesli pozwolisz to podlącze się do wątku i również podziękuję. Naprawde jestem mile zaskoczony - mimo 3 miejsca udalo mi sie uzyskac najlepszy wynik PO i drugi w okregu. zapraszam rownież na moja stronę, będę się na niej starał na bieżąco informować o swoich działaniach jako radnego. pozdrawiam Paweł Kownacki Odpowiedz Link
ygloo Re: dzięki za wyborcze kreski 14.11.06, 15:06 Pawle, powiem jak do poprzednika: pożyjemy - obaczymy! Gratuluję, kredyt zaufania dostałeś Odpowiedz Link
pawelkownacki Re: Suplement do podziękowań 15.11.06, 18:27 Przepraszam... za pusty post. Ale chciałem się podzielić moimi wynikami w gminie Jablonna w Jablonnie 1. 23 glosy w Jablonnie 2. 29 głosów w Chotomowie 3. 44 w Chotomowie 5. 50 głosów uwaga dostałem nawet głosy w Skierdach - 12 i Bożej Woli - 5 Może ktoś uzna, że to niewiele ale jak na debiutanta to calkiem całkiem. Jeszcze raz dziekuje za zaufanie. Bez waszej pomocy nawet te 433 głosów w Wieliszewie nie zdałoby się pewnie na wiele. postaram się Was nie zawieść pozdrawiam Paweł Kownacki Odpowiedz Link
risperidon Re: dzięki za wyborcze kreski 15.11.06, 09:22 A Jaką opcję reprezentujsz korek222 ? Odpowiedz Link
korek222 Re: dzięki za wyborcze kreski 15.11.06, 09:43 normalną podwarszawską i transportowo- infrastrukturalną Odpowiedz Link
laoche1 Re: dzięki za wyborcze kreski 15.11.06, 10:08 Ale z PiSu mam nadzieję nie jesteś ?? Odpowiedz Link
korek222 Re: dzięki za wyborcze kreski 15.11.06, 23:18 z całą pewnościa powiem ze NIE , Odpowiedz Link
laoche1 Re: korek222 16.11.06, 10:01 korek222 napisał: > z całą pewnościa powiem ze NIE , korek222 Ufff no to super. Wpadaj tu do nas od czasu do czasu i dziel się znami piastowaniem władzy i informacjjami. Powodzenia! Muszę przyznać, że odetchnałem z ulgą. IV RP tak mnie skrzywdziła i okaleczyła psychicznie, że jestem strasznym PiSofobem brr.Muszę wziasc pigułkę zapomnienia teraz, bo jak sobie p [rzypomnę kto sprawuje władze to, ąż mną trzęsie Odpowiedz Link