laoche1 19.04.07, 08:47 Jakie macie wrażenia? Biorąc pod uwagę, ze według przepowiedni Majów 2012 (koniec kalendarza) ma to być rok końca świata - to by wszystko tłumaczyło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: EURO 2012 25.04.07, 20:52 Mnie ciekawi skąd weźmiemy kasę na te inwestycje, bo bredzenie, że UE nam da już zaczyna mnie męczyć. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: EURO 2012 26.04.07, 09:36 A ja jestem przeciw, dlaczego? Duzo by pisac. Na salonie odrzuconych pieknie ujął to poprioniony, jesli zajrzy tu i pozwoli to przekopiuje (zreszta widziałam ten sam tekst skopiowany równiez na innych forach (widocznie nie tylko mi się podobał)....jeden z madrzejszych tekstów na forum na ten temat Odpowiedz Link
ygloo Re: EURO 2012 26.04.07, 10:25 a ja tak jak bronilem swojej racji na salonie i kontratakowalelem poproionego, tak dalej jestem ZA i dalej bede bronil! Odpowiedz Link
szwejas Re: EURO 2012 26.04.07, 13:24 Ja się tak zastanawiam czy euro nie wpłynie na inwestycje w Jabłonnie. Może ze względu na euro powstanie nie daleko jakaś autostradka czy jakaś szybka kolej. Przecież wszyscy kibice się nie pomieszczą w W-wie. Poza tym słyszałem że ma powstać kolejne lotnisko, a z tego co pamiętam rozważana była opcja Modlina, a co za Tym idzie szybka kolej do W-wy przez Legionowo. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: EURO 2012 26.04.07, 13:45 Akurat kolej by sie przydała do Jabłonny, ale nie uwierze jak nie zobacze. Naraziepoza obietnicami nic sie nie dzieje i pewnie jeszcze bedzie tak długo....wiem, wiem....to za wczesnie by cokolwiek sie zadziało Odpowiedz Link
ygloo Re: EURO 2012 26.04.07, 13:58 no to ja powiem tak: MODLIN i lotnisko juz jest dawno przesądzone, pierwsze samoloty mają lądowac w 2008 roku więc droga Modlin - Wawa jest KONIECZNOŚCIĄ! to pierwszy plus. Drugi to Legionowo coś wspomina, że może u nich by rozbudowac stadion na cele treningowe (bo poza tym, że beda te o ktorych głośno, to siłą rzeczy musza powstac/rozbudować się też te do treningów), a więc szansa znowu się pojawia. Generalnie nie wiedziec czemu jestem wyjątkowym optymistą w związku z naszym udziałem w E2012 a jeszcze większym, ze nasza cała gmina, jak nie cały powiat tylko na tym skorzysta! ot moje małe wyobrażenia .... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: EURO 2012 26.04.07, 14:01 Ygloo ja pesymistka i nastawiona anty zycze spełnienia tych marzeń (by nie powiedziec mrzonek) i Tobie i nam wszystkim. Naprawde. Lepiej miec optymiste za sasiada niz ponuraka....za ponuraka bede robic ja )) Odpowiedz Link
laoche1 Re: EURO 2012 27.04.07, 11:46 A gdzie można się z tym tekstem zapoznać i czego on dotyczy? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: EURO 2012 27.04.07, 13:18 dotyczy Euro a post jest w wątku o euro na Salonie Odrzuconych. )) Odpowiedz Link
bogdan622 Re: EURO 2012 28.04.07, 23:10 życzę wszystkim optymistą aby się udało, ale... w skali makro może na tym nie stracimy, ale przysłowiowy "Kowalski" który będzie chciał budować sobie dom? kto mu to wybuduje? z czego? za ile? Odpowiedz Link