chudyy Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:24 mag_nolia napisał(a): > o! jesteś?! to co zaspamujemy tę grupę, śpią, obudzić ich? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:26 mały szok im nie zaszkodzi, tak myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:28 Kropeczko! witaj w mych progach...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:29 Kawka z brandyi sernik od Homara...dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyt Re: Mag_noliu, jestem IP: 192.168.129.* 15.01.02, 15:30 mag_nolia napisał(a): > Kawka z brandyi sernik od Homara...dla Ciebie! ja też bym kawałek tego sernika ugryzła... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:31 Judytko, dla Ciebie sernik i piernik amerykański od Jajacka-na pewno przywiózłby gdyby jechał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyt Re: Mag_noliu, jestem IP: 192.168.129.* 15.01.02, 15:43 no to dzięki, bo mnie dzisiaj głowa boli, to na pocieszenie się przyda... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Sernik sie skonczyl.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:02 ale zostaly jeszcze paczki z tlustego czwartku (uprzedzam, sa troche twarde :) Dla bardziej wybrednych pierniczki torunskie prosto z Wadowic. Smacznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Sernik sie skonczyl.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:37 To Wy się tu serniczkami raczycie, a mnie OlOpodobni to przypisują. Wniosek: co jadalne to moje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Janku 16.01.02, 11:40 nie martw sę...mnie kojarzysz się wyłącznie z kółkiem różańcowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Mag_nolia, gdzie Cie nosi :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 12:08 do kolka rozancowego? A co Ty tam zamierzasz robic..? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mag_nolia, gdzie Cie nosi :) 16.01.02, 12:12 to nie ja, to Janek miał ostatnio dylematy,między drogą krzyżowa, a różańcem...o 24-ej... ...a Ciebie Homarku nie lubię już zbytnio, archiwalnymi pączkami chciałes ,mnie częstować..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 13:57 nic nie poradze :( Ale namoczenie w goracej herbacie czyni cuda. Nagle staja sie rumiane, pachnace... :) Za to pierniczki - prima sort! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 14:02 ...hmmm to jesteśmy umówieni na Twoje pierniczki....w tłusty czwartek... ...są z marmoladą..., czy bez...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 14:55 Ale bez paciorka się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 14:56 OK Janku jak zasłużysz tymi paciorkami, to dostaniesz piernika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:01 W zgromadzeniu tercjarek potrójne śluby obowiązują. Jeszcze co prawda żadnego nie składałem ale nigdy nic nie wiadomo. Tak, że z pierniczków nici. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 15:03 to bardzo dobrze wiecej zostanie dlas mnie... a co wcinasz dziś o północy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:06 Opłatek Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 15:07 jesteś na diecie? ...bardzo dobrze...dieta ponoć oczyszcza organizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:10 Żadna dieta. Tylko do opłatka nikt na forum nie ośmieli się doczepić. Natomiast co o innych daniach pisali nie ośmielę się powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 15:11 ha!ha! to pisz, że opłatek, a wyjadaj...jakieś smacznutkie potrawy... co się będą przyczepiać...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:17 Dla ostrożności procesowej napiszę, że był poświęcony. Smacznego przy pierniczkach i serniczkach życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 21:00 Janku, zycze Ci smacznego w trakcie konsumpcji tego, co nazywasz oplatkiem ;-) Magnolio - w tlusty czwartek beda pierniczki pieknie polukrowane i z marmolada! Odpowiedz Link Zgłoś