Dodaj do ulubionych

Mag_noliu, jestem

15.01.02, 15:23
co mam oglądać?
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:24
      o! jesteś?!
      • chudyy Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:24
        mag_nolia napisał(a):
        > o! jesteś?!

to co zaspamujemy tę grupę, śpią, obudzić ich?
        • mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:26
          mały szok im nie zaszkodzi, tak myślę...
          • kropka! Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:27
            popieram
            • mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:28
              Kropeczko!
              witaj w mych progach...!!!
              • kropka! Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:28
                chudyy sie wykręcił?
                • mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:29
                  Kawka z brandyi sernik od Homara...dla Ciebie!
                  • Gość: judyt Re: Mag_noliu, jestem IP: 192.168.129.* 15.01.02, 15:30
                    mag_nolia napisał(a):

> Kawka z brandyi sernik od Homara...dla Ciebie!

ja też bym kawałek tego sernika ugryzła... :-)
                    • mag_nolia Re: Mag_noliu, jestem 15.01.02, 15:31
                      Judytko, dla Ciebie sernik i piernik amerykański od Jajacka-na pewno
                      przywiózłby gdyby jechał...
                      • Gość: judyt Re: Mag_noliu, jestem IP: 192.168.129.* 15.01.02, 15:43
                        no to dzięki, bo mnie dzisiaj głowa boli, to na pocieszenie się przyda...
                        :-))))
                        • Gość: Homar Sernik sie skonczyl.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:02
                          ale zostaly jeszcze paczki z tlustego czwartku (uprzedzam, sa troche twarde :)
                          Dla bardziej wybrednych pierniczki torunskie prosto z Wadowic. Smacznego ;)
                          • Gość: Janek Re: Sernik sie skonczyl.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:37
                            To Wy się tu serniczkami raczycie, a mnie OlOpodobni to przypisują. Wniosek: co
                            jadalne to moje? :)))
                            • mag_nolia Janku 16.01.02, 11:40
                              nie martw sę...mnie kojarzysz się wyłącznie z kółkiem różańcowym...
                              • Gość: Homar Mag_nolia, gdzie Cie nosi :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 12:08
                                do kolka rozancowego? A co Ty tam zamierzasz robic..?
                                ;-)
                                • mag_nolia Re: Mag_nolia, gdzie Cie nosi :) 16.01.02, 12:12
                                  to nie ja, to Janek miał ostatnio dylematy,między drogą krzyżowa, a
                                  różańcem...o 24-ej...

...a Ciebie Homarku nie lubię już zbytnio, archiwalnymi pączkami chciałes ,mnie
                                  częstować..???
                                  • Gość: Homar Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 13:57
                                    nic nie poradze :( Ale namoczenie w goracej herbacie czyni cuda. Nagle staja
                                    sie rumiane, pachnace... :)
                                    Za to pierniczki - prima sort!
                                    • mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 14:02
                                      ...hmmm to jesteśmy umówieni na Twoje pierniczki....w tłusty czwartek...
                                      ...są z marmoladą..., czy bez...???
                                      • Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 14:55
                                        Ale bez paciorka się nie obejdzie.
                                        • mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 14:56
                                          OK Janku jak zasłużysz tymi paciorkami, to dostaniesz piernika...
                                          • Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:01
                                            W zgromadzeniu tercjarek potrójne śluby obowiązują. Jeszcze co prawda żadnego
                                            nie składałem ale nigdy nic nie wiadomo. Tak, że z pierniczków nici.
                                            • mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 15:03
                                              to bardzo dobrze wiecej zostanie dlas mnie...
                                              a co wcinasz dziś o północy???
                                              • Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:06
                                                Opłatek
                                                • mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 15:07
                                                  jesteś na diecie?
                                                  ...bardzo dobrze...dieta ponoć oczyszcza organizm...
                                                  • Gość: Janek Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:10
                                                    Żadna dieta. Tylko do opłatka nikt na forum nie ośmieli się doczepić. Natomiast
                                                    co o innych daniach pisali nie ośmielę się powtórzyć.
                                                  • mag_nolia Re: Magnolio, takie zostaly.... 16.01.02, 15:11
                                                    ha!ha!
                                                    to pisz, że opłatek, a wyjadaj...jakieś smacznutkie potrawy...
                                                    co się będą przyczepiać...?!
                                                  • Gość: Jasne Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:17
                                                    Dla ostrożności procesowej napiszę, że był poświęcony. Smacznego przy
                                                    pierniczkach i serniczkach życzę.
                                                  • Gość: Homar Re: Magnolio, takie zostaly.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 21:00
                                                    Janku, zycze Ci smacznego w trakcie konsumpcji tego, co nazywasz oplatkiem ;-)
                                                    Magnolio - w tlusty czwartek beda pierniczki pieknie polukrowane i z marmolada!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka